Cokica drž se! Držim fige da nakon ove doze gela bude i lijepa otvorenost a onda i bebica s tobom... Možeš ti to!!!
Marija 😘😘😘😘
Ostale curkice 😘😘😘😘
💙25.10.2012.💙Luka
💜15.09.2014💜Nina
👣16.06.2018👣 Vid
Cure i ja sam još u komadu. ima nas ljetnih još. našim bebacima je lijepo kod nas. možda čekaju jesen 😊. u petak bila na pregledu. Dr rudman. jako ljubazna i detaljna. kaže 3prema 4 cm otvorena, 3450kg malac i plodna voda mlijecna. sad čekamo...ctg odlican. ali moj bebolino neće i neće..
6xmama čestitam na djevojčici prekrasnoj. za tebe sam bila sigurna da ćeš poslije mene roditi alo eto vidiš. cura se požurila. bitno da je sve ok sad š vama..
držim fige da je Marija rodila i da je sve super 😍..
da bebaci znaju koliko ih očekujemo već bi došli, ovako se smjestili unutra i chill🤗
Losah bude to brzo nadam se 🤞🤞🤗 Nadam se da se Marija mazi sa Ivekom 😍❤️ Kod mene nesanica i dalje..
💙Bartol💙
Di su decki? Jos nijedan nije došo 😳
1 cura(1999.)-4 dečka(2002,2004,2010,2016.)...šećer na kraju-curka 24.8.2018.💞
Samo brzinski, jutros u 5:26 stigao Ian, 3520 i 50cm hitan carski. Sad smo oboje ok, mene rez boli i peče. Javim se i čekamo izvještaj od Marije 😁😘😘 ajmo next
Samo brzinski, jutros u 5:26 stigao Ian, 3520 i 50cm hitan carski. Sad smo oboje ok, mene rez boli i peče. Javim se i čekamo izvještaj od Marije 😁😘😘 ajmo next
Čestitam draga,svaka čast nakon toliko muke i bolova i čekanja evo tvoje štrucice😘😍🤗,brz oporavak ti želim (i traži tablete protiv bolova ak ti ih već nisu dali),drži se,proći će(znam da nije neka utjeha ali hoće)😍😍😘😘🤗🤗🤗🤗
Čestitam od ❤
Mi jos iscekujemo da se nesto dogodi 😂 na zadnjem pregledu zatvorena skroz. Ctg dobar trudovi samo lazni, stezanje trbuha i na ctg do 26 max prikazani, plodne vode dovoljno, djevojcica od 2800 g
Stalno imam iscjedak i tako mi je sjela na mjehur da čim se ustanem sa wc mogu opet 😩 dr kaže da neće još. Još se nije spustila u porođajni kanal. Nadamo se da nećemo jako dugo čekati. Ja stalno imam osjećaj da će ubrzo ali prva mi je beba i ne znam što i kako trebam osjećati 😂 pregled nam je za 2 dana. Idemo na sv duh roditi. Ima li jos koja ljetnica da iscekuje i da ce na sveti duh.
Čestitke Cokica neka je on stigao 🎉🎉🎉. Neka bude živ i zdrav ostalo će sve posložiti.
😘😘😘😘
💙25.10.2012.💙Luka
💜15.09.2014💜Nina
👣16.06.2018👣 Vid
Sortiraj odgovore
Najstariji