Ljetne bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • cuvita13
    25. Kolovoz 2018. 18:41

nivami

Cokica i Marija sretno, da bude brzo i sto manje bolno 🤞 🤞 🤞 🤞 🤞
    Mislimo na vas

nivami kako je u splitu, jeli guzva? treba li nositi svoje stvari za bebu? i opcenito kakvo je osoblje, jesu zivcani ili susretljivi? 
    vec se jezim opet uci u plavi box 😂

nivami
    25. Kolovoz 2018. 19:15

cuvita13

nivami

Cokica i Marija sretno, da bude brzo i sto manje bolno 🤞 🤞 🤞 🤞 🤞
    Mislimo na vas

nivami kako je u splitu, jeli guzva? treba li nositi svoje stvari za bebu? i opcenito kakvo je osoblje, jesu zivcani ili susretljivi?
    vec se jezim opet uci u plavi box 😂

Odusevljena sam s osobljem u radaoni bili su savrseni, na odjelu sestre super iako se nade koja ajme, fali im svega, cijeli dan cekam jedan lancun, za bebu sam ponila Al na kraju koriste oni sve svoje i pelene i robicu jer trenutno imaju... Ne znam jesu li boxovi po bojama meni su ruke bile plave i cini mi se rađaona broj 5,sta se tice guzve sve je puno carice su na drugom katu s nama prirodnim u sobama

6xmama
    25. Kolovoz 2018. 19:19

Cokice, Marija sretno i samo hrabro cure 🤞... 
    Sad da se kladimo koja ce prije 😂

1 cura(1999.)-4 dečka(2002,2004,2010,2016.)...šećer na kraju-curka 24.8.2018.💞

25. Kolovoz 2018. 19:31

Ami mislim da nije po jačini, jer vidim iste kutije za sebe i cimericu i samo ubrizga to
    6xmama ma ja se kladim na Mariju.
    Pitala sam što ako ne bude koristi ni od 3.gela. Rekli su ako je s bebom sve ok, onda dan odmora pa opet gel. Ja ću umrijet ovdje 😭😭

• Maja82
    25. Kolovoz 2018. 19:37

Sretno cure! Samo hrabro!

ami25
    25. Kolovoz 2018. 19:46

Drugi dan a ti u bolovima!!?? 😲😲🙄Pa kako to, nadam se da mozes pojest nesto u međuvremenu ili odspavat malo 🤞🤞

💙Bartol💙

25. Kolovoz 2018. 19:50

Jest i dalje ne smijemo baš nešto. Za ručak juhu i za večeru par žlica nekog variva, krumpir i mahune.
    A ni spavat više ne mogu kad zaboli svako toliko. Rekla ja, školska trudnoća pa eto ti sad porod da ga zapamtiš 😂 a ni krenuo još nije 😂😭

ami25
    25. Kolovoz 2018. 19:56

Ma joj to Ri Rodiliste ful forsira prirodan porod sto vise, samo se nadam da bebicu tako ne muče.. I mene čeka ista sudbina vjerojatno.. 😂😭 Kako je cimi? 

💙Bartol💙

6xmama
    25. Kolovoz 2018. 20:14

Cokice, a zakaj ti ne stave onaj balon, ak nema koristi od gela 😯. Tu to u Vinograsldskoj uredno stavljaju i prek noci otvori zene do 5,6 cm

1 cura(1999.)-4 dečka(2002,2004,2010,2016.)...šećer na kraju-curka 24.8.2018.💞

25. Kolovoz 2018. 21:15

Dobila sam treću turu gela, otvorena jedva 2 prsta. Cimi otišla u rodilište, ostala sam sama. I sad se odjavljujem jer počinje bolit. Al niš od toga večeras

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani