Ljetne bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Maja82
    25. Kolovoz 2018. 19:37

Sretno cure! Samo hrabro!

ami25
    25. Kolovoz 2018. 19:46

Drugi dan a ti u bolovima!!?? 😲😲🙄Pa kako to, nadam se da mozes pojest nesto u međuvremenu ili odspavat malo 🤞🤞

💙Bartol💙

25. Kolovoz 2018. 19:50

Jest i dalje ne smijemo baš nešto. Za ručak juhu i za večeru par žlica nekog variva, krumpir i mahune.
    A ni spavat više ne mogu kad zaboli svako toliko. Rekla ja, školska trudnoća pa eto ti sad porod da ga zapamtiš 😂 a ni krenuo još nije 😂😭

ami25
    25. Kolovoz 2018. 19:56

Ma joj to Ri Rodiliste ful forsira prirodan porod sto vise, samo se nadam da bebicu tako ne muče.. I mene čeka ista sudbina vjerojatno.. 😂😭 Kako je cimi? 

💙Bartol💙

6xmama
    25. Kolovoz 2018. 20:14

Cokice, a zakaj ti ne stave onaj balon, ak nema koristi od gela 😯. Tu to u Vinograsldskoj uredno stavljaju i prek noci otvori zene do 5,6 cm

1 cura(1999.)-4 dečka(2002,2004,2010,2016.)...šećer na kraju-curka 24.8.2018.💞

25. Kolovoz 2018. 21:15

Dobila sam treću turu gela, otvorena jedva 2 prsta. Cimi otišla u rodilište, ostala sam sama. I sad se odjavljujem jer počinje bolit. Al niš od toga večeras

pharmamma
    25. Kolovoz 2018. 21:21

Čestitke svim novim mamama 🎉🎉🎉😘😘😘
    A Marija i Cokica sretno 🤞🤞
    Cokica znam da ti je bolno,ni ja se po gelu nisam skoro ništa otvarala,a počelo je boljeti odmah par min nakon prvog..2 gela,spontano pucanje vodenjaka,nekoliko širenja rukom od strane dr i nakon 14 sati dogurala navučeno na 4cm...ali nekako sve to zanemaris kad primiš svoju mrvu u ruke ❤️ Drzim fige da sad krene brže i da se ubrzo mazite 

ami25
    25. Kolovoz 2018. 21:23

Cokica izdrzi, probaj se odmorit koliko mozes!!! 

💙Bartol💙

Majda23
    25. Kolovoz 2018. 21:52

Marija i Cokica sretno, znam da je tesko ali mi zene mozemo sve 😘 uskoro cete drzati svoje srece u rukama 😊

04.07. Matija 💜

Arizona
    25. Kolovoz 2018. 23:13

Curee.. koliko ste pisale..svasta sam propustila.. nista nisam zapamtila.. vidim da se polako pokrecu bebice..cestitke novim mamicama.. 😄😍
    Vidjela sam i neke slikice bebaca..slatki..slatki.. 
    Mi se privikavamo polako na novi zivot.. mali je predivan i stvarno ga obozavam.. srce mi puca kad ima grcice i sva budem jadna kad ga boli..nadam se da ce brzo nestati.. meni sise pune mlijeka..ko kamen..moram se izdajati,a budem sva mrtva..neispavana vec danima..uff.. planiram upast na novu temu pitati za kakav savjet..a ni to jos nisam stigla..jedva vas skicam... drzim vam svima fige da bude sto prije i sve u redu😘😘

url=https://lilypie.com]

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.