Ljetne bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    24. Kolovoz 2018. 21:49

Ami nadam se onda ovom prvom scenariju 😁 i to mi je ok, neću ručak preskočit 😂😂
    I sve mi paše što se tiče dolaska doma i patronažne 😁 
    A i rekli smo kad jednoj krene, moglo bi i drugoj brzo, tako da pripremi se 😁😁 
    Marija mali ne zna još bi ili ne bi još van. Nek se i on uputi prema izlazu 😂😂🤞🤞
    Čekamo nedjelju i puni mjesec 🌑

ami25
    24. Kolovoz 2018. 22:10

Hahahahah ja sam rekla davno stavljam ključ u bravu na temu!!!! 😂😂😂

💙Bartol💙

• Maja82
    24. Kolovoz 2018. 22:47

Nivami cestitam od srca! Dobrodosao Toni!
    6xmama stvarno mi je drago da je sve dobro proslo, nakon sve muke i lezanja i cuvanja malena je zbilja divna i velika curka! Uzivajte!
    Natar decki su predivni! Rascmoljila me ova druga slicica 😁 Super da ste vec kuci!
    Marija ja sam dosta krvarila tako nakon zadnjih dva pregleda, to je normalno. Cak dva dana mi je trajalo. Ipak je cerviks i skracen i omeksan i puno ranjiviji.. 
    Cokica drz se 😘

24. Kolovoz 2018. 22:49
    Ami evo i ova 😂
    Ami evo i ova 😂
    ami25
    25. Kolovoz 2018. 06:00

😂😂😂😂Cokica sretno, kakvo je stanje?? 

💙Bartol💙

25. Kolovoz 2018. 06:08

ami25

😂😂😂😂Cokica sretno, kakvo je stanje??

Hvala 😁 evo pred 10 min me probudili, već smo na ctg-u cimerica i ja. Zadnje spavanje i oni mene tako rano bude 😭😭 spavala ko top, kaže cimi da je bila ljubomorna na mene 😂😂
    I naravno da sam gladna.
    A ja i dalje niš ne osjećam, ništa ne boli, sve je kao i do sad

ami25
    25. Kolovoz 2018. 06:13

Super da si se mogla naspavati  🙏🙏🤞🤞Pokazuje trudove ctg? Znam ova cura sta je bila samnom u sobi nije cijelu noc oka sklopila. I da, najedi seeee😂😂😂

💙Bartol💙

25. Kolovoz 2018. 06:25

A ne vidim ovaj papir od ctg-a, okrenut mi aparat 😣 ne znam ni dal nas vraćaju u sobu pa da imamo doručak. Ah, muke po hrani 😂 

nivami
    25. Kolovoz 2018. 07:34

6xmama cestitam na malenoj Beati, ljubite se i mazite... Brz oporavak😘😘😍😍💐💐
    Beata i Toni su izabrali isti dan 😍😍😍 
    Cokice sretno danas, da bude brzo i bezbolno 🤞🤞🤞🤞🤞
    Mi smo dobro, gospodin je dobio malo nadohrane i spavao odlicno, mebi je mlijeko pocelo dolaziti i jutros sam puno bolje nego jucer
    Evo vam mog princa 

6xmama
    25. Kolovoz 2018. 07:45

Nivami, kolko koseeeeee 😍, presladak je 💙

1 cura(1999.)-4 dečka(2002,2004,2010,2016.)...šećer na kraju-curka 24.8.2018.💞

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.