Super da si se mogla naspavati 🙏🙏🤞🤞Pokazuje trudove ctg? Znam ova cura sta je bila samnom u sobi nije cijelu noc oka sklopila. I da, najedi seeee😂😂😂

💙Bartol💙
A ne vidim ovaj papir od ctg-a, okrenut mi aparat 😣 ne znam ni dal nas vraćaju u sobu pa da imamo doručak. Ah, muke po hrani 😂
6xmama cestitam na malenoj Beati, ljubite se i mazite... Brz oporavak😘😘😍😍💐💐
Beata i Toni su izabrali isti dan 😍😍😍
Cokice sretno danas, da bude brzo i bezbolno 🤞🤞🤞🤞🤞
Mi smo dobro, gospodin je dobio malo nadohrane i spavao odlicno, mebi je mlijeko pocelo dolaziti i jutros sam puno bolje nego jucer
Evo vam mog princa

Nivami, kolko koseeeeee 😍, presladak je 💙

1 cura(1999.)-4 dečka(2002,2004,2010,2016.)...šećer na kraju-curka 24.8.2018.💞
Zaboravila i ja komentirati Beatu, Antuna i Davida svi redom prekrasni 😍😍😍😍
Je je ima kose odmah su mu i frizuru napravili 😂😂

Nivami 😍😍😍.
Cokica sretno!!!!
Marija kako si ti?

💙25.10.2012.💙Luka
💜15.09.2014💜Nina
👣16.06.2018👣 Vid
Jutro 😁😁
Ja spavala ko top. Vise nist ne znam kaj bi rekla. Mene moj mali ocito zeza 😎 imam neke lagane grceve, al nist strasnog. Mozda su pak probavni 🙄
Nivami, Toni je pravi cupavi slatkis 🙂
Cokica, cekamo vijesti 😉😉 sretno 🙂
Ami, ima li sto novog kod tebe?

26.8. Ivan 💙💙
I da, kolko kuzim, jos mi ispada sluzni cep. Sad vec lici na onog iz wikipedije 😉🤔

26.8. Ivan 💙💙
I da, kolko kuzim, jos mi ispada sluzni cep. Sad vec lici na onog iz wikipedije 😉🤔
Ma to će uskoro krenuto buš vidla... 3 dana mi je ispadao sluzni baš po wikipediji kak veliš i onda su me 3 dan ostavili.. 🤞🤞🤞 da krene i da bude brzo i što manje bezbolno 😘

💙25.10.2012.💙Luka
💜15.09.2014💜Nina
👣16.06.2018👣 Vid
Ma to će uskoro krenuto buš vidla… 3 dana mi je ispadao sluzni baš po wikipediji kak veliš i onda su me 3 dan ostavili.. 🤞🤞🤞 da krene i da bude brzo i što manje bezbolno 😘
Hvala, već mu je stvarno vrijeme

26.8. Ivan 💙💙
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji