Zaboravila i ja komentirati Beatu, Antuna i Davida svi redom prekrasni 😍😍😍😍
Je je ima kose odmah su mu i frizuru napravili 😂😂
Nivami 😍😍😍.
Cokica sretno!!!!
Marija kako si ti?
💙25.10.2012.💙Luka
💜15.09.2014💜Nina
👣16.06.2018👣 Vid
Jutro 😁😁
Ja spavala ko top. Vise nist ne znam kaj bi rekla. Mene moj mali ocito zeza 😎 imam neke lagane grceve, al nist strasnog. Mozda su pak probavni 🙄
Nivami, Toni je pravi cupavi slatkis 🙂
Cokica, cekamo vijesti 😉😉 sretno 🙂
Ami, ima li sto novog kod tebe?
26.8. Ivan 💙💙
I da, kolko kuzim, jos mi ispada sluzni cep. Sad vec lici na onog iz wikipedije 😉🤔
26.8. Ivan 💙💙
I da, kolko kuzim, jos mi ispada sluzni cep. Sad vec lici na onog iz wikipedije 😉🤔
Ma to će uskoro krenuto buš vidla... 3 dana mi je ispadao sluzni baš po wikipediji kak veliš i onda su me 3 dan ostavili.. 🤞🤞🤞 da krene i da bude brzo i što manje bezbolno 😘
💙25.10.2012.💙Luka
💜15.09.2014💜Nina
👣16.06.2018👣 Vid
Ma to će uskoro krenuto buš vidla… 3 dana mi je ispadao sluzni baš po wikipediji kak veliš i onda su me 3 dan ostavili.. 🤞🤞🤞 da krene i da bude brzo i što manje bezbolno 😘
Hvala, već mu je stvarno vrijeme
26.8. Ivan 💙💙
Cokica sretno sretno danas nam nadam se stize Ian!!! 🙏🙏 Zoven ti PERNARA ispred bolnice protiv delozacije😂😂😂 Marija drzim fige i da kod tebe krene cim prije s obzirom na znakove! Kod mene i dalje nista 😩😩😩 Strah me sa moj bebo ne zeli upoznat mamu😭😭 A
💙Bartol💙
Pernar 😂😂
Evo hodam po sobi, 2 sata nakon gela i samo ležanja, bila na ctg-u, trudovi do 90. Bolucka pa mi paše hodanje. I sad čekati za drugi gel. A meni već i ovih bolova dosta 😂😂 rekla sam da bi da me se uspava i probudi sutra. I ne smijemo jest 😭😭😭😭 nisu nam doručak dali, kao smijemo samo lagano, jogurt, bijelu kavu, juhu, bananu... A ništa nam ne daju. U množini je sve jer smo cimerica i ja u sobi i sve isto prolazimo. Javim se i nakon drugog gela, ako budem sposobna 😂😘😘
Nivami kosicaaa 😍😍💙💙
Nivami Toni je premedennn! ! 😍😍😍 Tek sad vidim ovu drugu fotkicu 🤩🤩
💙Bartol💙
Kad ide drugi? 6 sati nakon ili kako to odluče? Ma samo hodaj dok mozes lakse ce mozda bit 🤞I javljaj se dokle mozes, nadam se da je muzek donesao punjač😂😂😂
💙Bartol💙
Sortiraj odgovore
Najstariji