Ja sam evo na drugom gelu, sad baš boli, dali mi i injekciju spasmexa. Ali i dalje se skoro niš nisam otvorila 😭 trudovi sve jači a ja se ne otvaram. Tako da, šta me čeka?
Marija sretnoo 🤞🤞😘😘
Sretno cure ❤️, nek bu brzo i efikasno!
Amy, jos da se Bartol pokrene 😁... Ko jos ostaje? Mladamama?
1 cura(1999.)-4 dečka(2002,2004,2010,2016.)...šećer na kraju-curka 24.8.2018.💞
Cokica koliko si otvorena? Ako ne ide otvaranje bas kako oni planiraju mislim da ide carski al ima jos vremena 💪💪🙏 Kako god bitno da ste ti i beba dobro, brzo se grlite bas sam uzbuđena❤️❤️❤️
Da 6xmama,ovo nase cudo ne znam sto mu je 😂😂😂 Mladamama se ne javlja, mislim da je ona jos uvijek u komadu i Losah se također javila tak da ne znam dal i ona iscekuje jos🤗🤗 6xmama kako ste vi cure? Sta kazu klinci na seku?? 😍😍😍
💙Bartol💙
Hvala cure. Meni su sad probusili vodenjak i spojili na drip. Cekam 😋 rekla je doktorica da nek si racunam oko ponoci...
26.8. Ivan 💙💙
Jesenska sam mama ako malac ne urani ali čitam vas ljetne i sretno cure svimAaaaaaaaaaaaaaa
Nivami i 6xmama čestitam 🎉🎉
Cokica, Marija sretnoo
Ja se ne javljam jer zapravo nemam sto javiti, stalno me nešto bolucka i tu i tamo se pojavi kontrakcija ali nije ništa ono pravo, u srijedu imam pregled pa ćemo vidjeti jesam se ista otvorila
Čestitam novim mamama i pratim daljnje odvijanje situacija kod čekalica 😀, sretno svima i samo hrabro 😀😀😀😀😀
Mladamama izgleda da ti zatvaraš temu ljetnih bebica 😀
Sortiraj odgovore
Najstariji