6xmama ceeestitam! Beata, ljepotice, dobro dosla. Stvarno je prekrasna! 😍
Natar, momci su pravi cukar. Druga slika....i'm in love 😍😍😍😍😍
Ljubimo vas Ema i moja malenkost 😘❤
Cokica, sretno sutra!
Nisam uhvatila jel jos tko u pripremi, al ako je nek sto prije i bezbolnije prodje 😂
💗Baby E💗
6xmama cestittam od ❤❤❤
Mama 3 cure
❤️Paola 17.6.2010.
❤️Hajdi 15.9.2014.
❤️Veronika 13.6.2018.
💙U iščekivanju 👶 29.11.2021.
6xmama, ma cestitam na maloj princezi! Super da je sve dobro na kraju proslo! Hvala Bogu sto se trude doktori i babice da dobro ispadne sve! Uzivajte sad! Curka je taman 😊
Natar, decki su predivni. Isto hvala Bogu na dobrom osoblju u bolnici! Cuvajte se i mazite!
Cokica, sretno sutra! Cekamo te s lijepim vijestima 😊
Kod mene mirno sve... nema bolova, nema sukrvice. A malac se aktivirao natrag 😊😊
Rekla sam mu nek priceka do jutra onda 😉
26.8. Ivan 💙💙
Natar preeeedivni 😍😍😍😍😍 i super iskustvo
Hvala hvala, ma javim vam se ja, kaže sestra najčešće od prvog gela ništa. Sad bila opet na ctg-u kad je došla noćna sestra pa sam si uslikala da vidim ja koliki su ti trudići, do 70. Pih, još je to ništa.
Cokica frendica rodila prije 2 tjedna u Ri. Dali joj gel dezurci iz nocne u 7 ujutro, za 10 min trudovi jaki, u 10 bila vec na 5 prsti i u podne i pol rodila. Prije toga otvorena malo za prst, u 37 tj rodila a kaze u predrađaoni bila cura trecu dozu joj dali u roku 16 h ni osjetila nije pa na carski zavrsila. Sve je individualno. Bit ce sve ok ,mi navijamo!! 🤞🤞
💙Bartol💙
Pozdrav curke!
Malo cu vam uletit sa jesenskih beba, ali moram reci Natar cestitam na deckima, po imenima sam skuzila da sam ih vidjela uzivo taj dan kad si rodila jer sam bila u cekaoni prijamne ambulante kad su ih tati pokazivali pa sam cula imena. I zavrsila sam u sobi 4 kod Ane i Ljiljane(valjda nisam pobrkala imena) pa su se sjetile tebe cim sam rekla blizanci. Uglavnom, skoro sam se rascmoljila od divnoce!
Cestitke i ostalima na bebicama, sretno vama koje ste u niskom startu 💪❤️❤️❤️❤️
url=https://lilypie.com]
6xmama cestitke od srca, a preslatkoj Beati sretno i zdravo djetinjstvo ❤️😘🎉
Natar, ova druga fotka je premedena.. 😍
Cokica, sretno sutra 😉
Ostale trudnice laka i ugodna noć 😊😘 pratim vas 😉
Nivami i 6xmama cestitam od srca 😘
Natar prekrasni su ti frajercici 😍😍😍 i super sto ste vec doma 🤗
Ostalim curkama sretno i nadam se da cete uskoro sve drzati svoje štruce 😊😊😊😘
All of God’s grace in one tiny face 💟
Natar, decki su preslatki 💙💙
Eto bila sefica 10 min na cici i spava dalje. Izgleda da je puna vode jos, stalno joj se dize gore.
Cokice, sutra znaci cekamo vijesti od tebe 🤞.
Marija,mozda je bio grublji pregled pa si krvarila... Ajde nek i Ivek dodje kad smo vec navalile 😉
Amy, ajde nastavi niz 😉
1 cura(1999.)-4 dečka(2002,2004,2010,2016.)...šećer na kraju-curka 24.8.2018.💞
Sortiraj odgovore
Najstariji