Ljetne bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Marijaa30
    20. Kolovoz 2018. 15:38

Ja sam do sad spavala 😋
    Fakat, forever pregnant 🤣🤣 
    Cokica, mi dvije znaci opet za 2 dana 🤣🤣
    Sunce, vjerujem ti.. znaci, sutra bude dan D?

26.8. Ivan 💙💙

wanttobemom
    20. Kolovoz 2018. 15:41

Vidim da vas još ima koje su kao ja 2u1 :) 
    Dajte mi recite jel vas bebe tak jako udaraju sad pred kraj? Znaci zadnja 2 dana je toliko aktivna da imam osjecaj da ce mi probiti negdje 😂 čak i zaboli kad se mrda a tako mi je teška na trenutke da pomislim da imam trudove? Jel imala koja od vas lažne trudove kako to izgleda, kakav je osjecaj? Sinoć me u sred noći uhvatili kao grčevi i stezanje trbuha kao kamen bude, trajalo je sat vr ali prestalo. Jel to to? 

nivami
    20. Kolovoz 2018. 15:46

Marijaa30

Ja sam do sad spavala 😋
    Fakat, forever pregnant 🤣🤣
    Cokica, mi dvije znaci opet za 2 dana 🤣🤣
    Sunce, vjerujem ti.. znaci, sutra bude dan D?

I ja sam opet s vama
    Sunce sutra ti je najljepši dejt na slijepo 😍😍😍

20. Kolovoz 2018. 15:53

Ma šta više reći na ove bebe

Faca jer neće van
    Faca jer neće van

Momtobe ne znam ti konkretno za bolove jer mene evo samo noćas i danas malo zaboli kad se skameni trbuh. Ali inače, kao što je Marija rekla, da nema trbuha, ko da ni nisam trudna.
    A da, i comfort food nakon pregleda 😁

Sunce25
    20. Kolovoz 2018. 15:59

Daaa, sutra u 7:30 se moram prijaviti i akcijaaaaa🎬 Hehe . Tolko sam vesela i sretna da neznam kud bi sama sa sobom , a opet me malo strah samo da bude sve ok ... 
    Sutra smo točno 41+3 🤭🤭

21.08.💞🎀

Arizona
    20. Kolovoz 2018. 16:01

Ne znam kaj se sa mnom dogadja.. ona tupa bol od jutra je nestala do bolnice.. taman nakon kaj mi je dr. ocitao ctg kao uredan me pocelo grciti dolje.. onak bolnije..kao jucer popodne.. govorim mu prije toga unutra za tu tupu bol..govori nisu trudovi..ja mu spominjem to grcenje.. u jednom trenu mi spomene aj nek se skinem.. ja se uspanicarim i kazem ma ne..imam sutra pregled i izlazim van na kraju s uputama da dodjem ak budu pravi trudovi..krv ili pukne voda....pricam  vani s trudnicom i zgrci me.. taman sestra prolazi i vidi mi facu i pita jesam mjerila trudove..ja kazem ne..samo otkucaje.. kaze mi aj sa mnom u radjanonu.. a ja se koza stisnem opet od straha i kazem..ma ne..rekao je doktor da nisu to trudovi.. wtf..sama sebi? Pokupim frendicu..dodjemo na kavu  i sat vremena me grci dolje po nekoliko sekundi svakih par min ..mozda svake 3-4 min..  i sad je mir nekih sat vremena.. tj..jos me zgrci..al ne u tak nekim intervalima.. sad sam legla..  ne znam kaj da mislim.. ovaj me tjera u bolnicu ..ja ne bi isla.. mislim da nije to jos to... i ne osjecam apsolutno nikakvu bol iz ledja..samo dolje.. i mali je mirniji... misljenja?

url=https://lilypie.com]

6xmama
    20. Kolovoz 2018. 16:04

Mene iskreno bole u ledjima samo oni trudovi pred kraj... Kod otvaranja i spustanja isto samo od naprijed

1 cura(1999.)-4 dečka(2002,2004,2010,2016.)...šećer na kraju-curka 24.8.2018.💞

Arizona
    20. Kolovoz 2018. 16:24

6xmama..mislis da je to onda spustanje? Definitivno se tu nekaj spustilo..isla sam sad sliknut da usporedim od petka .. btw..boli cim se dignem..
    Evo vidi.. izgleda mi dosta spustenije..ne moze biti do kuta slikanja bas..

url=https://lilypie.com]

Marijaa30
    20. Kolovoz 2018. 16:48

Arizona, definitivno se spustio trbuh! Onak posteno!
    Nivami, znaci ti, Cokica i ja u srijedu...

Cure, smije decko svrsiti u mene iako sam prst otvorena, ne? Kolko sam skuzila doktora da smije. Mene je strah kaj nebi bebacu to naskodilo. 

26.8. Ivan 💙💙

20. Kolovoz 2018. 17:17

Marijaa30

Arizona, definitivno se spustio trbuh! Onak posteno!
    Nivami, znaci ti, Cokica i ja u srijedu…

Cure, smije decko svrsiti u mene iako sam prst otvorena, ne? Kolko sam skuzila doktora da smije. Mene je strah kaj nebi bebacu to naskodilo.

Nemam pojma, al bi rekla da smije. Moj neće ni čut za ideju 😭😭

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.