Arizona, definitivno se spustio trbuh! Onak posteno!
Nivami, znaci ti, Cokica i ja u srijedu…
Cure, smije decko svrsiti u mene iako sam prst otvorena, ne? Kolko sam skuzila doktora da smije. Mene je strah kaj nebi bebacu to naskodilo.
Nemam pojma, al bi rekla da smije. Moj neće ni čut za ideju 😭😭
Moze moze, sprema i je prekretnica za otvaranje
Moj vec polako mene nagovara jer mu je par ljudi (i muski i zenske) savjetovalo da nek na taj nacin ubrzamo situaciju. Al smo se dogovorili da necemo prije nek ja pitam doktora. Doktor je rekao da moze, da sperma potice otvaranje. Al mi se cinio neki caknuti pa si mislim da nije zaboravio da sam otvorena za prst 😋
26.8. Ivan 💙💙
Marija meni je sef ginekologije rekao da moze.. da sperma zapravo kao jedina potice omeksavanje/otvaranje.. i to nakon kaj me obavijestio da sam 2 cm otvorena.. sigurno smijes.. mozes i guglat..
Mi smo sad rucali.. ne migu uopce sjedit kad me krene grcit.. jela sam stojecki..hodajuci.. sad opet lezim.. na trenutke mi se cini da bi trebala na wc al kad sjednem boli..tjera me da se dignem.. 😥 isla bi oprat kosu i svjeze se depilirat al brijem da nisam sposobna😓
url=https://lilypie.com]
Arizona trbuh je dosta nisko bas se vidi velika razlika, mozda je grčenje zbog toga!! Ja uopce nisam neko mjerilo posto nemam nikakve bolove, mene da vam sad nesto strcne u leđima mislim da bi otisla u bolnicu doslovno😥😥😥 Cokica ajmeee ovo fino izgleda za jesttt 🤩🤩🤩🤩 Njam njammm, a od a do ž potpisujen sve sta kazes. Da nemam trbuh kao da trudna nisam, a za poruke i pozive no comment, al i zivcira me sta mi salju sad neki znj ljudi onako sta su culi preko moje mame, neke frendice iz srednje s kojima se nisam godinama cula!! Wtf.. Stvarno budem dr put izmislila termin. Na kraju najbolje negdje u 37 38 tjednu rodit mislim da svima iznenađenje bude i šok pa super..
💙Bartol💙
Curke drage,ove ljetne bebice se stvarno nedaju van na ovu vrućinu😂😂(ko ni moj do 41 tjedan kad su ga istjerali van🤣)...ajde ajde,još malo i sve ćete maziti svoje štrucice,navijamo za vas moj Mihael i ja😘😘🤗🤗
Zvala sam svog ginica ..kaze mi da odem na odjel za svaki slucaj .. pogotovo ako se mali smirio .. i sad me stisnulo na wc.. trckalica😶 Ajme cure.. idem pod tus i depilirat se bar.. kosu cu preskocit jer ce mi predugo trajat da ju osusim.. ponjet cu kofer za svaki slucaj...strah me... 😢😓
url=https://lilypie.com]
Ena divan je 😍😍💙💙
Arizona ma bolje da to provjere u bolnici. Javi nam što je i samo hrabro 😘😘🤞🤞
Ami ja si sve mislim da ću idući puta reći termin 3-4 tjedna kasnije. Jer me sad stvarno više izlude ljudi sa svojim pitanjima kad će, ima li pomaka...
E nisam rekla, danas mi je bio muški ginekolog, malo je bilo neugodnije nego do sad, al je i stvarno gurnuo te prste 😂😂 samo sam onako lagano rekla au, al nije ništa uopće komentirao
Zvala sam svog ginica ..kaze mi da odem na odjel za svaki slucaj .. pogotovo ako se mali smirio .. i sad me stisnulo na wc.. trckalica😶 Ajme cure.. idem pod tus i depilirat se bar.. kosu cu preskocit jer ce mi predugo trajat da ju osusim.. ponjet cu kofer za svaki slucaj…strah me… 😢😓
Sretno i samo hrabro😘🤗🤞🤞
Arizona odi na odjel da i neka ti trudove mjere i sve sta mogu!!!! Samo hrabrooo💪💪💪 btw ak zadnja ostanem na temi ima da buljite tu kad cu rodit i bodrite 😂😂😂😂
Ena koji veliki decko🤩😍😍😍, ja sam rekla te vase bebice budu vec hodale dok se mi sve porodimo 😂😂😂 hvala sta nas pratite i bodrite iz kuta!btw Ena ti si mi cijelo vrijeme u glavi ak si Mihaela uspijela rodit tak velikog na drip bez epi..idol
Cokica ma da al zaista, jos svaki dan ima pomaka, ima sta novo, nemaaaa... 😂😂Al i kad malo se sjetim nisam ni ja nikad nikog tlačila, ono kad dođe dođe znat cu saznat cu i to je to.. Najrađe bi napisala svima evo rodila 😂😂😂😂
💙Bartol💙
Arizona, trbuh je pao definitivno... Ak si jos i proljev dobila, gotovo sam sigurna da je to to. Javi se i sretno!
Ena, divic izgleda ko da ima 4 mj 😂, preslatki je, a vidi te nogice, ufff čovjek bi ga damo žnutal 🤣.
Inace, kaj se tice sperme ona potice omeksavanje i otvaranje grlica jer sadrzi prostaglandine koji se i inace u zenskom tijelu krenu lucit kad krene taj proces, a ovak dodas pa mozes ubrzat ne...
Ja ne smijem ni pomisljat jer bi valjda do bolnice donesla dijete u rukama umjesto u trbuhu 🤣🤣🤣
1 cura(1999.)-4 dečka(2002,2004,2010,2016.)...šećer na kraju-curka 24.8.2018.💞
Sortiraj odgovore
Najstariji