Ljetne bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    20. Kolovoz 2018. 18:44

ami25

Arizona odi na odjel da i neka ti trudove mjere i sve sta mogu!!!! Samo hrabrooo💪💪💪 btw ak zadnja ostanem na temi ima da buljite tu kad cu rodit i bodrite 😂😂😂😂
    Ena koji veliki decko🤩😍😍😍, ja sam rekla te vase bebice budu vec hodale dok se mi sve porodimo 😂😂😂 hvala sta nas pratite i bodrite iz kuta!btw Ena ti si mi cijelo vrijeme u glavi ak si Mihaela uspijela rodit tak velikog na drip bez epi..idol
    Cokica ma da al zaista, jos svaki dan ima pomaka, ima sta novo, nemaaaa… 😂😂Al i kad malo se sjetim nisam ni ja nikad nikog tlačila, ono kad dođe dođe znat cu saznat cu i to je to.. Najrađe bi napisala svima evo rodila 😂😂😂😂

Hvala draga😘🤗,ma nema toga što mi žene ne možemo,pogotovo za naše mrvice😍😍,držite se,još malo..a mi vas naravno pratimo i čekamo na temi mame/bebe 😘🤗

Arizona
    20. Kolovoz 2018. 18:45

Ranit cu se.. sad ne boli vise tak.. isla 2x na wc .. 2x se tusirala.. ali i decko je isao poslije rucka na wc ..isto trckalica.. kaze on da je to od lazanja(nisam mogla kuhat pa sam uzela one gotove samo za ubacit u pecnicu) nisam pametna.. da idem il da ne idem? 😓😓😓😓😓

url=https://lilypie.com]

20. Kolovoz 2018. 18:52

6xmama

Arizona, trbuh je pao definitivno… Ak si jos i proljev dobila, gotovo sam sigurna da je to to. Javi se i sretno!
    Ena, divic izgleda ko da ima 4 mj 😂, preslatki je, a vidi te nogice, ufff čovjek bi ga damo žnutal 🤣.
    Inace, kaj se tice sperme ona potice omeksavanje i otvaranje grlica jer sadrzi prostaglandine koji se i inace u zenskom tijelu krenu lucit kad krene taj proces, a ovak dodas pa mozes ubrzat ne…
    Ja ne smijem ni pomisljat jer bi valjda do bolnice donesla dijete u rukama umjesto u trbuhu 🤣🤣🤣

😂😂Da,i ja imam osjećaj ko da je stariji,a bome prije desetak dana bio na 7300g😂😂 i 62 dug😂😂,baš je divić. Još malo i tebi 6a bebica,majko kraljice 😘😘😍😍🤗🤗🤗🤗

6xmama
    20. Kolovoz 2018. 18:53

Pa radije otidji da vidis, nis te ne kosta... Kaj bi od lazanja dobila proljev... A on se ukakio valjda od straha 🤣

1 cura(1999.)-4 dečka(2002,2004,2010,2016.)...šećer na kraju-curka 24.8.2018.💞

Mladamama98
    20. Kolovoz 2018. 18:54

Arizona moj savjet ti je da odeš svejedno, čak i da nije ništa bar ćeš bitisigurna da nije, a ako ne odeš stalno će ti biti u glavi bar bi meni bilo

ami25
    20. Kolovoz 2018. 18:54

Enaa jedva cekamo se prebacit sve tamo na temuu  Ma Arizona odi ti, ne znam zasto danas nisi ostala barem ctg da vidi dal su kakvi trudovi il nesto,ne znam sva ta cjelodnevna bol ne vjerujem da je bezveze!  Al to samo ja mislim,mozda su zaista samo crijeva ili nesto, al bolje provjerit jos ak si blizu

💙Bartol💙

Arizona
    20. Kolovoz 2018. 19:02

Ok.. u autu smo..ak 6x mama kaze da idem onda idem .. hvala ti..😘 bolje sad za bezveze  nego da panicarim jos satima pa u sred noci.. javim se

ami25
    20. Kolovoz 2018. 19:13

Ti si sada doslovno 6xmama al ovo 6 se tu odnosi na nas 6 ovdje sta nas je ostalo na temi  Prije nego krenem rodit bit ce reci savjet dal da krenem i kad  Arizona javi seee!!

💙Bartol💙

Arizona
    20. Kolovoz 2018. 20:14

Jebote led.. porod je poceo govori ona! 😲😲😲😲😲😨😨😨😨😨😨 Ti grcevi jesu bili trudovi..zmaci nikakva ledja me ne bole.. na ctg-u me 3 x tak opalilo i prosla brojka stotku.. znaci ono kaj me na kavi sibalo su bili trudovi.. i jace je bolilo od ovog sad na ctgu.. tak da ostajem.. 3 cm otvorena..cervixa nema.. malo sam sokirana.. nisam ponjela kofer..otisao decko po njega.. kazu da ce moc doc tek na izgon.. jooooj cureeeee... 😅🙄😲😮😯

ami25
    20. Kolovoz 2018. 20:18

Arizona drzi seeee!!!!! Mozes ti to 💪💪 Jos malo pa gotovo, dobro da si otisla vidis, ali brzo nam je Gabač tuuu🤩🤩🤩🤩😍😍😍😍

💙Bartol💙

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.