Ljetne bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    6xmama
    17. Kolovoz 2018. 14:27

Arizona, moze se okretati oko svoje osi, ne moze tipa sad izac s glavom van iz zdjelice pa se okrenut na zadak

1 cura(1999.)-4 dečka(2002,2004,2010,2016.)...šećer na kraju-curka 24.8.2018.💞

ami25
    17. Kolovoz 2018. 14:49

Da Arizona ja sam isto bila napeta na pregledu pa je dr rekao da se opustim al tesko mi je bilo onako kad bolucka valjda tijelo samo reagira 😩😩 kad sam zbog sudara zavrsila u bolnici sa 33 tjedna rekla mi je jedna dr da bi moglo to prije bit jer mi je tad vanjsko usce bilo otvoreno al zaista nema nikakvih pravila, vidim evo i po vama cure pogotovo 6xmama i mladamama. Tako da pomalo i morat ce bebe brzo kako god okrenes 😍😍😎 Arizona tebe su danas znaci dobro obradili na pregledu, nama je radio samo pregled vaginalni svima koje smo u terminu. Mogla bi i Nivami brzo i ti Arizona, sad ste vas dvije na redu i Natar naravno u pon 🤗🤗

💙Bartol💙

Sunce25
    17. Kolovoz 2018. 14:55

Ami a jaaaaa????🤣🤣🤣 ja se tjesim
    , jos najdulje do utorka pa kako bude da bude , samo nek dođe živa i zdrava . Eto , nema pravila . I otvorena Sam , i odavno vec usla u zdjelicu , i prešišale termin pred 6 dana ali neda se moja mala !! 😂 bit će to izgleda jedna tvrdoglavica na tatu 🤗🤗

21.08.💞🎀

ami25
    17. Kolovoz 2018. 14:58

Sunce koliko si ti otvorena??? Da kod tebe ce morat bit ubrzo kako tako 😂😂😂mala tvrdoglavica, joj strah me da je i moj na mene ja sam tvrdoglavi Bik😂😂

💙Bartol💙

Sunce25
    17. Kolovoz 2018. 15:04

Muž i ja oboje Djevice, ali ovo će biti baaas prava lavica🦁 ja sam bila prst otvorena u 38 tj , od onda me nisu ni gledali vaginalno tako da pravo stanje ni neznam 😊😊 u nedjelju imam opet kontrolu , pa ćemo viditi :) 

21.08.💞🎀

Sunce25
    17. Kolovoz 2018. 15:05

Muž i ja oboje Djevice, ali ovo će biti baaas prava lavica🦁 ja sam bila prst otvorena u 38 tj , od onda me nisu ni gledali vaginalno tako da pravo stanje ni neznam 😊😊 u nedjelju imam opet kontrolu , pa ćemo viditi :) 

21.08.💞🎀

ivymicek
    17. Kolovoz 2018. 15:10

nivami

6xmama

Nivami, i to znam 😂… Posto si vec puno otvorena ne bi trebalo nis bolit, stave ti spekulum i onda ti idu sa amnioskopom direkt u maternicu, amnioskop tl izgleda ko neka metalna cijev sa svjetlom na vrhu. Ima ih vise velicina, uzimaju onu koja odgovara tvojoj otvorenosti grlica. Mene to nikad nije bolilo nit bilo neugodno jer su mi uvijek to radili kad sam bila vec na 5 cm

Hvala 😘 😘 😘 nadam se da Nece ni mene
    Joj ja sam zaboravila
    Anamariacestitam na maloj princezi, tebi brz oporavak, a malenoj dug i sretan život 😍 😍 😘😘💐💐
    Javi nam detalje
    Ivymicek 😘 😘 znas kako je nama 40+,i ti si bila u tome

Koliko god mislile da neće nikad bude to brzo.. znam i da vas je i strah i da jedva čekate.
    Ami ne brini što te bolio pregled, večini ženica je to neugodno. Izmedu trudova imaš vremena za odmor a najbitnije za opuštanje je dobro i pravilno disanje. Kao u sportu glava je najbitnija. Ne znam kakva si sa yogom ali pogledaj si položaj shavasana jer ti ona pomaže u opuštanju cijeloga tijela (možda pomogne 😜).
    Neću vas više gnjaviti ja navijam idalje .  Idemo bebice 

💙25.10.2012.💙Luka

💜15.09.2014💜Nina

👣16.06.2018👣 Vid

ami25
    17. Kolovoz 2018. 15:17

Ivyyy tnx budem pogledala moze samo pomoć 😘😘😘pusa tebi i Vidu i tnx sta nas hrabris s druge teme, brzo dolazimo tamo na drugu temu paničarit 😂😂

💙Bartol💙

Arizona
    17. Kolovoz 2018. 16:45

6xmama kaj bi mi bez tebe.. 😙trebala bi za babicu ic u najmanju ruku..ako ne i za ginekologicu..haha.. 
    Kuhala sam pa sam letimicno citala.. znaci Sunce ti si vec dugo otvorena..a evo presla si nekoliko dana.. hh.. stvarno nema pravila.. ipak cu ja dns mozda slozit kofer.. a mozda i sutra😂
    Evo jedna slikica za punih 40..to sam brzinski sliknula uz kuhanje.. ne gledajte otiske papaka u ogledalu..lakse je bilo stavit filter i stickere nego obrisat ogledalo..ahahahahha..a kaj je najgore jos se vide 😂😂

url=https://lilypie.com]

Arizona
    17. Kolovoz 2018. 16:47

Aha.. kak sam spaljena..nisam sliku stavila.. 😂😂😂

Evo..

url=https://lilypie.com]

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI