Muž i ja oboje Djevice, ali ovo će biti baaas prava lavica🦁 ja sam bila prst otvorena u 38 tj , od onda me nisu ni gledali vaginalno tako da pravo stanje ni neznam 😊😊 u nedjelju imam opet kontrolu , pa ćemo viditi :)
21.08.💞🎀
Muž i ja oboje Djevice, ali ovo će biti baaas prava lavica🦁 ja sam bila prst otvorena u 38 tj , od onda me nisu ni gledali vaginalno tako da pravo stanje ni neznam 😊😊 u nedjelju imam opet kontrolu , pa ćemo viditi :)
21.08.💞🎀
Nivami, i to znam 😂… Posto si vec puno otvorena ne bi trebalo nis bolit, stave ti spekulum i onda ti idu sa amnioskopom direkt u maternicu, amnioskop tl izgleda ko neka metalna cijev sa svjetlom na vrhu. Ima ih vise velicina, uzimaju onu koja odgovara tvojoj otvorenosti grlica. Mene to nikad nije bolilo nit bilo neugodno jer su mi uvijek to radili kad sam bila vec na 5 cm
Hvala 😘 😘 😘 nadam se da Nece ni mene
Joj ja sam zaboravila
Anamariacestitam na maloj princezi, tebi brz oporavak, a malenoj dug i sretan život 😍 😍 😘😘💐💐
Javi nam detalje
Ivymicek 😘 😘 znas kako je nama 40+,i ti si bila u tome
Koliko god mislile da neće nikad bude to brzo.. znam i da vas je i strah i da jedva čekate.
Ami ne brini što te bolio pregled, večini ženica je to neugodno. Izmedu trudova imaš vremena za odmor a najbitnije za opuštanje je dobro i pravilno disanje. Kao u sportu glava je najbitnija. Ne znam kakva si sa yogom ali pogledaj si položaj shavasana jer ti ona pomaže u opuštanju cijeloga tijela (možda pomogne 😜).
Neću vas više gnjaviti ja navijam idalje . Idemo bebice
💙25.10.2012.💙Luka
💜15.09.2014💜Nina
👣16.06.2018👣 Vid
Ivyyy tnx budem pogledala moze samo pomoć 😘😘😘pusa tebi i Vidu i tnx sta nas hrabris s druge teme, brzo dolazimo tamo na drugu temu paničarit 😂😂
💙Bartol💙
6xmama kaj bi mi bez tebe.. 😙trebala bi za babicu ic u najmanju ruku..ako ne i za ginekologicu..haha..
Kuhala sam pa sam letimicno citala.. znaci Sunce ti si vec dugo otvorena..a evo presla si nekoliko dana.. hh.. stvarno nema pravila.. ipak cu ja dns mozda slozit kofer.. a mozda i sutra😂
Evo jedna slikica za punih 40..to sam brzinski sliknula uz kuhanje.. ne gledajte otiske papaka u ogledalu..lakse je bilo stavit filter i stickere nego obrisat ogledalo..ahahahahha..a kaj je najgore jos se vide 😂😂
url=https://lilypie.com]
Aha.. kak sam spaljena..nisam sliku stavila.. 😂😂😂
Evo..
Arizona,baš si lijepa trudnica ...opće ne izgledas koda si 40 tjedana
.
A gle,ja sam med.sestra sa 22 god.staža,nekog Boga znam
1 cura(1999.)-4 dečka(2002,2004,2010,2016.)...šećer na kraju-curka 24.8.2018.💞
Hvala😘.. a moram opet reci ..malo je i do kuta slikanja 😄 kad me decko zna slikat ugl budem veca ak ne pogodi kut..haha.. ali sve u svemu sam zadovoljna.. +10 kg ..bar je tak bilo jos prosli tjedan.. 😅 a da vidite sliku na pocetku trudnoce.. zezaju me moje cure ko da sam pobegla Fritzelu iz podruma 😅😅
6xmama nisam znala da si med. sestra 😉.. nema straha onda s tobom..iskusna u svakom pogledu 😄
Arizona, lijepa buskica 😊
Ivy, puse za tebe i Vida 😊 vidjela sam slikicu od jucer, pravi je to vec decko 😊🤗🤗
26.8. Ivan 💙💙
Sortiraj odgovore
Najstariji