Ne zelim bit bezobrazna ali nekoga cu nogom lupit ak mi proba gurnut 6 prstiju i jos nesto😲😨 ne moze to bit tak valjda.. pa nisam purica koju treba nafilat 😂😂😂
Ami..ne kuzim te trudove ni brojeve.. moram sutra nekog pitati .. mene nesto opet bocka dolje i imala sam cudnu stolicu😶😶 mali se mozda samo par puta promeskoljio u cijelo popodne.. sve je nesto cudno.. ili opet fantaziram...

url=https://lilypie.com]
Neee, kad si jace otvorena onda gurnu ta dva prsta u cervix i rasire ih... Kad ih skroz mogu rasirit to je onda 10 cm tj za porod.
Natar, na kolku tezinu su malce procjenili? Pretpostavljam da ides na spinalnu kad je planirani carski...

1 cura(1999.)-4 dečka(2002,2004,2010,2016.)...šećer na kraju-curka 24.8.2018.💞
Amy, bome ja sam nakon 30 tjedana lezanja invalid 😰😥...sve bi nekaj htjela a danas kad sam probala nejde pa nejde, jedva taj veš za bebu stavila prat, ubacila gotove lazanje u pecnicu za rucak i spremila speglani ves i kapitulirala... Ostatak dana proso u krevetu 😥

Vecer
Natar jos malo i upoznati ces svoja dva malca😘😘😘😍😍😍
Ja ne vozim vec nekih mjesec dana, muz mi je taksist 🤪
Evo jedna za 40

Hej mamice ☺ mi smo jučer stigli kući. Baš na moj rođendan.Dobro smo i snalazimo se nekako. Malena jede i spava. Imam dosta mlijeka i to je super. Netko me pitao zašto nisam tražila epiduralnu. Nisam je tražila jer je kod nas ne davaju kad nema dovoljno anesteziologa. Čestitam novim mamama ako ih ima. Nisam više u toku. Nemojte zamjeriti. Pozdrav svima,mislimo na vas 😍😍😚😚

💖 Nikol -12.08.2018💖
Nivami, nisko je, nisko... Bude to brzo 😉
Mateya, super da ste domeka i da imas mlijeka, uzivajte u strucici sad 😊

Mateya i sretan rockas 🎉🎊🍰!! Super poklon si dobila za rodjendan 😉... Tak sam i ja svoju kcer rodila 2 dana prije svog rodjendana

Ma 6xmama iskreno ja se vise divim takvima sta moraju vecinu trudnoce odlezat nego ovim drugima. Tesko je to jako, vidjela sam tu curu sta je bila u bolnici samnom pa ona se ni istusirat nije smjela. Uzas, zato sad ti pomalo koliko mozes i dio po dio kazem ti Beata je ili skuzila da smo sve mi neupucene i da nam jos trebas sa savjetima na forumu pa je vjer rekla ajde mama nek se ove panicarke porode pa cemo mi 😂😂😂😂 Nivami da bome se spustio, mislim da si sljedeca!! Ja sam baba Vanga 😂😂 😍Mateya bas mi je drago da curka papa i da je sve odlično trenutno, eto znaci i bez epi se prezivi 🙄

💙Bartol💙
A bas ste ma nasmijale s ovim prsticima 😂😂
Mateya sretan rockas i super da ste doma, uzivajte!!
Nivami 🤞 da bude to uskoro..
Ma puno vas je sad vec ili na pragu 40 tj ili ste presisale.. Kad krene nema stajanja.. Bit ce neki val kokica!! 🍿🍿
Ne znam kakva ce biti anestezija, dejt s anesteziologom imam u pon ujutro prije zahvata. Vikend je pa mislim da me nitko od anesteziologa ni nece obici prije. Bude ujutro vizita, mozda doktori nesto kazu.. Al i ja pretpostavljam da rade pod spinalnom.. I mislim da ovdje pratnja svejedno ne ide u salu kad je carski u pitanju, pitat cu to jos.. Sad samo trebam stisnut noge do pon 😂😂 Za svaki slucaj

Nivami lijepi trbuscic❤..i nizi od mog cini mi se..slazem se babom Vangom😂 aj ti prva.. ipak si duze od mene na forumu..haha.. ja isto moram stiskat noge do ponedjelka kao i Natar ..sef ginekologije mi je dns otisao na GO.. a ovaj moj drugi izbor doktora za porod dolazi sa GO u pon.. ja bi njega pa mantram sama sa sobom da bude on bas od cijelog odjela ginekologa😅
A Beata nece jos..vidjet ces 6xmama.. dobro Ami kaze.. mala je pametna..zna da mama mora smirivat panicarke po forumu😉😀😘

url=https://lilypie.com]
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji