Jutro klokanice 😀
Mateya čestitam na djevojčici 😍, grlite se, mazite, pazite i ljubite ❤️❤️❤️❤️❤️
Mladamama samo hrabro, brzo će to 😀, čestitam na punom tjednu 😀
Cure sretno na pregledima, ja idem u petak 😀
Evo moram cekati da mi ponove ctg..kao bila je prvo premirna pa preaktivna 🙄 i da..i dalje sam samo prst otvorena ..al ovaj pregled uopce nije bio neugodan..sve zavisi od doktora stvarno ..ugl..nece ona van neda joj se 😂
12.08.2018. ❤
Bok cure!
Sretno svima na pregledima 😊
AnaMaria, kak si dugo za prst otvorena?
Ja sam sad bila na vađenju krvi za stitnjacu pa cemo u ponedjeljak na kontroli vidjeti kako dalje.
Opet imam neke grceve pa bolove u leđima, al nema panike 😋
26.8. Ivan 💙💙
Jutro klokice 😍
Sretno na pregledu Cokica, javi se. Issa imam i ja u petak, svaki put mi dr kaze mozda se ne vidimo vise 😂😂😂 a moj mali se vjer na to smije u trbuhu 🤭🤭 tnx cure za savjete za cicanje i dohranu i bočice ja se nadam da sve bude islo ok 🙏Arizona i ja kupila taj set od aventa cinio mi se praktican za furanje okolo. AnaM znaci mala se bas neda😂
Marija tebi tj nama sretno na punih 39! Sta mislis ocemo i 40 docekat? 😂😂😂
💙Bartol💙
Bokic, cure!
Ja se zbudila u 6,pa obavila kaj imam i zaspala evo do sad ko top 😁.
Svima na pregledima, sretno!
Mladamama, vidim jos si u komadu... Ti vise ne bus znala kad da krenes u bolnicu 😁...
Molim bacite oko na moj ticker i carobnu brojkicu gore 😍... Nisam vjerovala da cu doc do tuda, stvarno!
1 cura(1999.)-4 dečka(2002,2004,2010,2016.)...šećer na kraju-curka 24.8.2018.💞
6xmama evo i tebe se poslije sjetila kad sam vec postala,znam da i ti imas ist dan ouni tjedan kad ja i Marija i to onaj čarobni 36!!!! Kazem ti ja na kraju ce Beatu morat tjerat van Od kada prestaje mirovanje? Sutra?
💙Bartol💙
Čestitke na punim tjednima 🎉🎉😘😘 bravo 6xmama, ma idete vi barem još tjedan, dva.
Eto mene doma, ovo dijete neće nikad izaći van 😭😭😭😭 i sva sam tako neka živčana i nikakva i dosta mi je svega i svih.
Omekšana, uloživa, ali jedva je došla do grlića, visoko je ful. Plodne vode ima, ali već pomalo manje, protoci dobri, posteljica rupičasta što je rekla da je već pomalo zrela. I kao beba je spremna, maternica nije. 4 puta mjerila kako bi bila što bolja procjena, rekla je oko 3500-3700. Ctg ok. Subotu se moram javiti na polikliniku pa ćemo vidit za dalje.
Uf Cokica znam kako ti je,na momente i mene tako ulovi al onda se mislim a sto cu,iz koze ne mogu izac,mi imamo jos 7 dana do termina ZM, ti si to presiskala al ako kazes da su ti duzi i nepravilni ciklusi onda zaista mozes rec da je tak 18.8 nekako 'termin' pa da jos nije prosao,ima vremena jos beba se spustit i odradit svoje Meni je AFI prije 2 tjedna bio 10,poslije toga nitko mi nista nije mjerio, valjda je ok.Sto to znaci beba spremna,maternica nije? Hm
Cemu poliklinika u subotu, da cuje sta oni misle?
💙Bartol💙
Ja ne znam afi, ne znam ni točno šta je to. A poliklinika u subotu jer je u sub termin po njenom uzv, a danas mi je bilo zadnji put kod moje ginekologice. Sve se nadam da će se tamo uspaničiti kad vide termin po ZM. A ovo beba spremna, maternica ne, nemam pojma po čemu. Pitala sam koliko drže preko termina, rekla je tjedan dana. A sad samo ne znam koji termin će gledat na poliklinici.
6xmama evo i tebe se poslije sjetila kad sam vec postala,znam da i ti imas ist dan ouni tjedan kad ja i Marija i to onaj čarobni 36!!!! Kazem ti ja na kraju ce Beatu morat tjerat vanOd kada prestaje mirovanje? Sutra?
Mislila sam se dic u petak, ne znam zakaj sam si bas petak odabrala 😁...jedva sam cekala a sad em me sve boli kad se dignem, em me strah da kad se dignem i prestanem sa svom tom terapijom da bude to to, da ce krenit a vidis sad sam se uobrazila pa bi opak jos koji dan/tjedan 😂
1 cura(1999.)-4 dečka(2002,2004,2010,2016.)...šećer na kraju-curka 24.8.2018.💞
Sortiraj odgovore
Najstariji