Ljetne bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Marijaa30
    14. Kolovoz 2018. 13:16

Ma oko gluposti, tikvi (bundeva)... bas sam rekla da se ja sad tjedan dana prije poroda moram s glupostima bakcati. 
    Ami, ne znam je li mi promaklo ili nisi pisala, a jesi li se sto pocela otvarati? 

26.8. Ivan 💙💙

mina04
    14. Kolovoz 2018. 13:34

ami25

Issa msni je afi bio 10 al mi je dr rekla da je ok 🤔 Mina nemoj ti preko reda 🤣🤣 Ima nas jos prije, kako se ti osjecas? AnaM kao svi ti simptomi nemaju veze s otvaranjem. Tako barem kazu da se to otvaranje ne osjeti.

Eto zacoprala sam se..danas mi je Rita nesto mirnija a mene od jutra leđa rasturaju, nije jos u nikakvim razmacima pa si nekako mislim nije to jos nista onda 🤣 neka vi sve po redu pa cu ja, ima jos do 27-og 🤗

All of God’s grace in one tiny face 💟

ami25
    14. Kolovoz 2018. 13:55

Marija ma i ja sam u slicnom sosu al nisu tikve u điru nego druge stvari, iako ja znam da sam sad pod utjecajem hormona malo drugacija sta je normalno. Nisam nista, u petak imam pregled nadam se da cu uzicat doktora da mi kaze nesto vise od moze krenut svaki cas 🙄🙄 

💙Bartol💙

14. Kolovoz 2018. 14:09

Šta svima kažu može krenuti svaki čas osim meni 😂😂 meni samo neće to još. 
    Ne znam jel se tu neki dan pisalo o posteljici, ali ako zna netko (6xmama?) što bi značilo posteljica sprijeda III. S. M? Kužim samo ovaj dio sprijeda 😁

14. Kolovoz 2018. 14:11

I Mina04 lijepa bušica 🙂

nivami
    14. Kolovoz 2018. 14:17

6xmama, Ami i Marija cestitke na punim tjednima, mozemo rec da smo sve i terminu, jer 6xmama je dogurala vise od očekivanog😘😘😘
    Mina za bušu i puno tjedan 😘😘
    Čokice za pregled, vjerujem da si mislila da ima pomaka, Al brzo ce to sve krenuti, rekla bi moja baka Neces vječno biti trudna, mozes samo 9,5mjeseci 🤣🤣🤣🤣

Anamaria kazes seks, nece moj mi blizu😩

natar
    14. Kolovoz 2018. 14:19

Cestitam svima na punim tjednima!! 🎉🎉🎉
    Posebno 6xmama jer se ovo u jednom trenu stvarno cinilo nedostizno.. Al ipak pricekaj jos malo, jos bar par dana. A navodmo je velika guzva tu u rodilistu, navodno je 11 zena rodilo sinoc.. 😳😳 Nisam medju njima, jos sam u komadu, cekam te 😉

Marijaa30
    14. Kolovoz 2018. 14:19

Ami, a onda ti je ctg trudove ocitavao il ti je rekao zbog termina? Meni sad nije ni nikakve trudove ocitavao ctg. Ma ja sam im rekla, dajte me molim vas ostavite na miru. A sad jos decko navecer dolazi, a ne zivimo zajedno jos, tj nemamo sređeno, onda ce njega nafilati i mi cemo se jos na kraju posvađati. Nikad mira. Rekla sam da mi je krivo sto si nismo isli nesto privremeno napraviti jer tak sad u mojoj sobi, a mijesat ce nam se svi. Sve me strah 🙄

26.8. Ivan 💙💙

6xmama
    14. Kolovoz 2018. 14:20

Cokica

Šta svima kažu može krenuti svaki čas osim meni 😂😂 meni samo neće to još.
    Ne znam jel se tu neki dan pisalo o posteljici, ali ako zna netko (6xmama?) što bi značilo posteljica sprijeda III. S. M? Kužim samo ovaj dio sprijeda 😁

Treci stupanj maturacije(zrelosti) , od mogucih cetiri.   Znaci ipak ides prema kraju, Cokice 😀. 
    Moja je isto naprijed ovaj put. Zanimljivo, sa svih cetiri decka mi je bila otraga, a evo i sa prvom kceri i sad naprijed... 

1 cura(1999.)-4 dečka(2002,2004,2010,2016.)...šećer na kraju-curka 24.8.2018.💞

6xmama
    14. Kolovoz 2018. 14:24

natar

Cestitam svima na punim tjednima!! 🎉🎉🎉
    Posebno 6xmamajer se ovo u jednom trenu stvarno cinilo nedostizno.. Al ipak pricekaj jos malo, jos bar par dana. A navodmo je velika guzva tu u rodilistu, navodno je 11 zena rodilo sinoc.. 😳😳 Nisam medju njima, jos sam u komadu, cekam te 😉

Pijem terapiju i stavlkam Utrogestan do kraja tjedna, a dalje kak nam Bog da... Drugu srijedu bi trebala opet u trudnicku, ak docekam. 
    Ti bus sigurno isla na carski pa bus koji dan vise gore... Srest cemo se mi na odjelu 😉

1 cura(1999.)-4 dečka(2002,2004,2010,2016.)...šećer na kraju-curka 24.8.2018.💞

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.