Issa msni je afi bio 10 al mi je dr rekla da je ok 🤔 Mina nemoj ti preko reda 🤣🤣 Ima nas jos prije, kako se ti osjecas? AnaM kao svi ti simptomi nemaju veze s otvaranjem. Tako barem kazu da se to otvaranje ne osjeti.

💙Bartol💙
Issa msni je afi bio 10 al mi je dr rekla da je ok 🤔 Mina nemoj ti preko reda 🤣🤣 Ima nas jos prije, kako se ti osjecas? AnaM kao svi ti simptomi nemaju veze s otvaranjem. Tako barem kazu da se to otvaranje ne osjeti.
Pa ok je to, količina se mjenja tokom dana ovisno koliko beba guta i piški, sigurna sam da je to ok 😀

Čestitke i od mene svima na punim tjednima! Meni su jučer rekli da mi je afi14 i da je to u redu.
Ami, moji bi htjeli, a i ja već polako da se sad u petak ili subotu porodim. al ak će biti i drugi tjedan, nema veze! Tam u ponedjeljak bi ja da mi bude dobra doktorica (gledala sam raspored dežurstava) :P
danas su me tako svi naživicirali, i moji i dečkovi, dobro da sam prije obavila vađenje krvi za štitnjaču.

26.8. Ivan 💙💙
Marija sto je bilo? Ja bi isto da pomalo vec krene dosta mi je tog razmisljanja o svemu🙄

💙Bartol💙
Ma oko gluposti, tikvi (bundeva)... bas sam rekla da se ja sad tjedan dana prije poroda moram s glupostima bakcati.
Ami, ne znam je li mi promaklo ili nisi pisala, a jesi li se sto pocela otvarati?

26.8. Ivan 💙💙
Eto zacoprala sam se..danas mi je Rita nesto mirnija a mene od jutra leđa rasturaju, nije jos u nikakvim razmacima pa si nekako mislim nije to jos nista onda 🤣 neka vi sve po redu pa cu ja, ima jos do 27-og 🤗

All of God’s grace in one tiny face 💟
Marija ma i ja sam u slicnom sosu al nisu tikve u điru nego druge stvari, iako ja znam da sam sad pod utjecajem hormona malo drugacija sta je normalno. Nisam nista, u petak imam pregled nadam se da cu uzicat doktora da mi kaze nesto vise od moze krenut svaki cas 🙄🙄

💙Bartol💙
Šta svima kažu može krenuti svaki čas osim meni 😂😂 meni samo neće to još.
Ne znam jel se tu neki dan pisalo o posteljici, ali ako zna netko (6xmama?) što bi značilo posteljica sprijeda III. S. M? Kužim samo ovaj dio sprijeda 😁
6xmama, Ami i Marija cestitke na punim tjednima, mozemo rec da smo sve i terminu, jer 6xmama je dogurala vise od očekivanog😘😘😘
Mina za bušu i puno tjedan 😘😘
Čokice za pregled, vjerujem da si mislila da ima pomaka, Al brzo ce to sve krenuti, rekla bi moja baka Neces vječno biti trudna, mozes samo 9,5mjeseci 🤣🤣🤣🤣
Anamaria kazes seks, nece moj mi blizu😩

Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji