Joj Ami draga onda ti od sveg srca želim da dođe na njegov rođendan !! Bila bi to predivno i za sve vas a i za Djeda . A kasnije će i tvom sinu biti drago da je rođen bas kad i njegov pradida :)
AnaMaria nebi vjerovala ali i moja je izmoljena od Gospe , i to u svetištu Gospe Trsatske ❤️❤️❤️ Sad sam sva raspekmezila !!! I jos smo k tome na dan razlike bile u terminima 😍😍 Eto mi smo
Svoje termine prošle , sutra bi nam bilo taman :) ako ne sutra onda uskoro :)
21.08.💞🎀
AnaMaria i Sunce nadam se nakon ovih priča da bude koja od vas dve sutra onda rodila malu Mariju, ako ne i objee
💙Bartol💙
Evo da vam opišem porod. Znači u nedjelju su me hospitalizirali jer sam bila otvorena 5cm. Bila sam u sobi prvo doba i tamo su me 2 put prikopčali na ctg. Popodne me doktorica pogledala i predložila indukciju jer je beba velika. Kao krenemo s bušenjem vodenjaka pa ako bude potrebe daju mi i dripa malo. Pristala sam jer bi me svejedno u ponedjeljak inducirali. U 16 sati idem u box i buše mi vodenjak. Plodna voda je bila zelena,dobro da su ga probušili. Počinjem dobivat svoje trudove i u 17 oni mene priključuju na drip jer se moji trudovi nisu pojacavali
. Moj je došao oko 18 sati. Žene drage ja sam mislila da mi bude zdjelicu raznjelo. Bolilo je za poluditi. Vikala sam koliko su pojedini trudovi bili jaki. Da nije bio moj samnom pukla bi. U 22:38 se rodila moja princeza. Rezana sam jer je beba velika,ali preživjela sam. Vjerujem da bi možda bilo malo laķše da sam imala samo svoje trudove,ali kaj je tu je. Bitno da je beba živa i zdrava. 😍😍😍
💖 Nikol -12.08.2018💖
U četvrtak vjerojatno idemo doma. Jedva čekam jer sam sad sama u sobi i baš mi je bed jer se nemam s kim razgovarati. 😯
💖 Nikol -12.08.2018💖
Mateya na kraju dobro je sve zavrsilo to je najbitnije. Sad je tu mala Nikol i bit ce sve super 😍 Mateya znaci od 18 su sibali najjaci trudovi? Jesi uzela epi?
💙Bartol💙
Joj Ami draga onda ti od sveg srca želim da dođe na njegov rođendan !! Bila bi to predivno i za sve vas a i za Djeda . A kasnije će i tvom sinu biti drago da je rođen bas kad i njegov pradida :)
AnaMaria nebi vjerovala ali i moja je izmoljena od Gospe , i to u svetištu Gospe Trsatske ❤️❤️❤️ Sad sam sva raspekmezila !!! I jos smo k tome na dan razlike bile u terminima 😍😍 Eto mi smo
Svoje termine prošle , sutra bi nam bilo taman :) ako ne sutra onda uskoro :)
❤❤❤❤ predivno i mene si raspekmezila 😍😍 vodjet cemo kada ce na kraju nase curice doci ali one su Gospine bez obzira rodile se sutra il par dana kasnije ❤❤
12.08.2018. ❤
Ami i ja ti onda zelim da ti se tvoja srecica rodi na djedov rodendan ❤
Mateya neka je sve dobro proslo..i hvala Bogu da su ti busili vodenjak da nisu vise cekali kad kazes da je voda bila zelena 😓sada uzivaj sa svojom curicom ❤
12.08.2018. ❤
Mateya, bitno da je sa curkom sve ok i da je sve dobro proslo, s obzirom na mekonijsku plodnu vodu... Sad je najgore iza tebe!
1 cura(1999.)-4 dečka(2002,2004,2010,2016.)...šećer na kraju-curka 24.8.2018.💞
Bok.. opet ste puno tipkale..citala sam kroz dan i naravno zaboravila...
Ne drzimo se rasporeda bas..onog svaki dan po jedna od ponedjeljka😅
Mateya drago mi je da je sve iza tebe i da si sa bebicom❤.. ali prica s poroda me prepala moram priznati.. pretpostavljam da si bez epiduralne jel?😓
Mene moj zezao jucer za trbuh..ali samo sam se bila prejela..dns je opet "normalne" velicine i nis me vise ne pika,a jos sam i 2 puta usisavala dns i cistila..prala ves..kuhala.. konacno i zadnji majstor obavio svoje-stavili vrata ona s mrezom na sobu da macka ne moze i da mozemo konacno kindac slozit.. torba jos nije slozena.. svaki dan odgadjam😒 napetost raste..termin u petak.. ne znam kaj bi mislila..
url=https://lilypie.com]
Ja sam isto čitala i zaboravila. Znam da mi je 6xmama ulila malo nade da je kraj blizu s obzirom na posteljicu 😁
Mateya, nadam se da ste brzo doma, a što se tiče poroda, sva sreća sve je dobro završilo 😘😘 baš danas je meni ginekologica nešto spomenula zelenu plodnu vodu ali sam zaboravila zašto.
I cure koje čekate Marije, nadam se da ćete ih dočekati sutra 🤞🤞
Ami, meni teta navija za 19.8 jer je njoj tad rođendan 😁
Ja sam išla raspakirati robicu iz Lidla od prošlog tjedna i ovo što mi je kuma donesla iz Amerike, i odmah sam bila bolje volje 😁
Sortiraj odgovore
Najstariji