Suncee ajde drzim fige onda da upali sutra 🙏🙏 Mozda bude se nesto pokrenulo, meni je djed jako lose sa zdravljem pa mi kaze mama da nazalost mu doktori ne prognoziraju sve svijetlo, a on je rođen 19.8 pa mozda kao bas bude taj dan.. Bilo bi mi jako drago da se radujemo ovom rođendanu kao njegovom kad ode jednog dana.

💙Bartol💙
Dobaaaaar dan ! Evo nas 40+3 tt😂 nisam ovo očekivala , danas me muž probudio prije posla , znaci malo prije 7 i kaže Odi malo proseći vani, bas ti je lijepo frisko , prije nego kiša počne padati . Vec je i njemu dojadilo čekati pa se šeće sa Menom a sad me vec i na setnje budi da idem 😂 uglavnom , stvarno je bilo ugodno ujutro prošetati i sad stvarno pada kiša vani cijeli dan , a ja evo bistrim glavu . Obrisala prašinu po stanu ,sad ću jos usisati i oprati pod .. čak i planiram danas smontirati kolica , možda psiha nešto pokrene vec ako fizika ne radi svoje 😂
Ami , kad sam zadnje bila na ctgu meni je redovno pokazival trudove 60-70-80 , to je bilo prošli tjedan jos i evo mene jos u komaaduuu :) tako da ne mora ništa značiti . Možda tebe samo zgrabi i odes i rodiš 🤗🤗
Evo od svih datuma , nekako sam priželjkivala da ju sutra rodim na Veliku Gospu , moje je ime Marija a i ona će u crkvi biti Izabela Maria :) nek i njoj Gospa bude zaštitnica :) ako neće ni sutra biti , svejedno :)
I nasa ce biti Maria ❤ i izmoljena je od Gospe ❤ mozda nas dvije sutra rodimo ha 😊?

12.08.2018. ❤
Sunce i Ana, bas lijepo ime ce imati curke 😊😊🤗
Bilo bi lijepo da se sutra rode!
Ami, mozda i bude 19.8. dan D! Ja bi sad 20.8. 😋
Evo slikice za puni tjedan, kao sto vidite, busa se nije nist spustila 😋

26.8. Ivan 💙💙
Joj Ami draga onda ti od sveg srca želim da dođe na njegov rođendan !! Bila bi to predivno i za sve vas a i za Djeda . A kasnije će i tvom sinu biti drago da je rođen bas kad i njegov pradida :)
AnaMaria nebi vjerovala ali i moja je izmoljena od Gospe , i to u svetištu Gospe Trsatske ❤️❤️❤️ Sad sam sva raspekmezila !!! I jos smo k tome na dan razlike bile u terminima 😍😍 Eto mi smo
Svoje termine prošle , sutra bi nam bilo taman :) ako ne sutra onda uskoro :)

21.08.💞🎀
AnaMaria i Sunce nadam se nakon ovih priča da bude koja od vas dve sutra onda rodila malu Mariju, ako ne i objee

💙Bartol💙
Evo da vam opišem porod. Znači u nedjelju su me hospitalizirali jer sam bila otvorena 5cm. Bila sam u sobi prvo doba i tamo su me 2 put prikopčali na ctg. Popodne me doktorica pogledala i predložila indukciju jer je beba velika. Kao krenemo s bušenjem vodenjaka pa ako bude potrebe daju mi i dripa malo. Pristala sam jer bi me svejedno u ponedjeljak inducirali. U 16 sati idem u box i buše mi vodenjak. Plodna voda je bila zelena,dobro da su ga probušili. Počinjem dobivat svoje trudove i u 17 oni mene priključuju na drip jer se moji trudovi nisu pojacavali
. Moj je došao oko 18 sati. Žene drage ja sam mislila da mi bude zdjelicu raznjelo. Bolilo je za poluditi. Vikala sam koliko su pojedini trudovi bili jaki. Da nije bio moj samnom pukla bi. U 22:38 se rodila moja princeza. Rezana sam jer je beba velika,ali preživjela sam. Vjerujem da bi možda bilo malo laķše da sam imala samo svoje trudove,ali kaj je tu je. Bitno da je beba živa i zdrava. 😍😍😍

💖 Nikol -12.08.2018💖
U četvrtak vjerojatno idemo doma. Jedva čekam jer sam sad sama u sobi i baš mi je bed jer se nemam s kim razgovarati. 😯

💖 Nikol -12.08.2018💖
Mateya na kraju dobro je sve zavrsilo to je najbitnije. Sad je tu mala Nikol i bit ce sve super 😍 Mateya znaci od 18 su sibali najjaci trudovi? Jesi uzela epi?

💙Bartol💙
Joj Ami draga onda ti od sveg srca želim da dođe na njegov rođendan !! Bila bi to predivno i za sve vas a i za Djeda . A kasnije će i tvom sinu biti drago da je rođen bas kad i njegov pradida :)
AnaMaria nebi vjerovala ali i moja je izmoljena od Gospe , i to u svetištu Gospe Trsatske ❤️❤️❤️ Sad sam sva raspekmezila !!! I jos smo k tome na dan razlike bile u terminima 😍😍 Eto mi smo
Svoje termine prošle , sutra bi nam bilo taman :) ako ne sutra onda uskoro :)
❤❤❤❤ predivno i mene si raspekmezila 😍😍 vodjet cemo kada ce na kraju nase curice doci ali one su Gospine bez obzira rodile se sutra il par dana kasnije ❤❤

12.08.2018. ❤
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji