Mateja - ISKRENE CESTITKE i brz oporavak ti zelim!!! 🎉🎉🎉
Mladamama - nadam se da si vec otisla u bolnicu, sretno!!! 😙😙😙
Ja sam uzela Nan Optipro 1 jer su joj to davali i u rodilistu i super nam je, mi kombiniramo AD i dojenje, iako dojenje jos uvijek vodi sa cca 70% Bocice Avent one male, dude Babylove za te malene 👌

Mladamama u bolnicu.
Mateya cestitam od srca!!!
Ja kupila Dr.Brown bocice - isto su anticolic dobre su. Glavno je da ima 1 rupica na boci tak sam skuzila. AD sam uzela Hipp Combiotik 1. Svakako bi preporucila da 1 imate doma kad dodjete, za svaki sl.
Izdajalicu sam posudila, mislim da se ne mora odmah kupovat.. moze se i rucno prvi dan izdajat dok se ne kupi ak je bas nuzno.

Mateja iskrene cestitke i brz oporavak ❤️🎉😘
Mladamama sretno 😊👍
Moja beba spava već 4h u komadu.. već vidim da će noćas biti aktivnije 😁

Evo poslali me kući, ctg očitava trudove do 70 ali nije pravilan razmak, i dalje otvorena za prst samo, sad sjedim kod kuće boli me već dosta a ne otvaram se, ne znam jel bi bila sretna sto se ne otvaram jer je još rano ili bi plakala sto me boli a bez pravog razloga

Mateya čestitke na princezici 🎉🎉🎉🎉.
Mladamama drž se.. možda se ustabile... Nije samo bitan razmak između trudova nego i njihovo trajanje. Meni su na početku trudovi bili kraći a onda se vrijeme trajanja produživalo.
Ako imap nekog da ti masira leđa, probaj nać položaj koji ti odgovara a najvažnije od svega opusti se. Što je tijelo u večem grču više boli. Hrabra si i možeš ti to 😘.
Ostale dupličke 😘 imajte dohranu u blizini ali ključ uspješnog dojenja je stavljanje bebe na cicu što češće jer se tako uspostavlja ponuda i potražnja i ne odustajat 😘😘😘, ali i dohrana nije ništa loše pogotovo kad beba urliče a cika ne pomaže.
Nočica 😘😘😘😘

💙25.10.2012.💙Luka
💜15.09.2014💜Nina
👣16.06.2018👣 Vid
Noemi , di si kupila malu staklenu nuk ? Idem sutra u babinje pa bi kuma malu , obisla sam dm,bipu i kaufland 💪🏻
Mateya cesitam :)
Sretno tko ima pregled sutra :)
Ja sam kupila za prvu ruku aptamil i malu avent , i nije mi trebalo a aptamil sam morala bacit 😼
Sta se tice mlijeka , meni doslo tek 6-ti dan 👋🏻 A do tad aam samo cicu gurala i nisam dala dohranu !

Mladamama drzi se...i javljaj situaciju...💕
Meni je mali lijepo aktivan dns i evo vec me neko vrijeme malo kopka dolje.. decko me zeza da hoce van.. jos mi je i rekao da mu se cini da je veci trbuh dns i spusteniji.. 🤔 ne moze jos..nije jos kofer spreman😅
Bocica imam par od Aventa..uzela sam i dns onaj njihov set sa toplomjerom..cetkom..skaricama i ostalim.. izdajalicu sam dobila..ne sjecam se jel Avent ili cija.. dudice isto dobila,a dns mi kuma iz Njemacke dosla kod staraca sa raaaznim poklonima i kaze narucili su dudicu sa Gabrielovim imenom gore😄 bas cool.. e i izmedju ostalog mali frajer je vec dobio svoj 1.auto-Mercedes😂 makar morat ce skupljat prasinu jos koju godinu..mislim da to moze vozit tek s nekih 3 god..🤔☺

url=https://lilypie.com]
Jutroooo klokanice moje 😁
Nivami isto predivna dudica ❤️
Mladamama98 drži se, nadam se da je danas malo bolje 🤞🤞😘😘
Ja evo već i kosu oprala, pojela i sad trebam dignut muža da me vozi na pregled 😁 noćas taaaako sijevalo i grmilo, morala sam se dizati sve iz struje isključiti i spustiti rolete. I pas je od straha došao ranije u krevet 😂 i jutros je baš lijepo ugodno vani 😁
Javim se kasnije, s pregleda 😘😘
Jutro curke!
Mateya iskrene cestitke ❤❤❤ bravo sto si izdrzala bolan i dug porod!
Mladamama nadam se da te danas manje boli..mene je jucer tako.navecer bolilo ko da cu mengu dobiti ..mislila sam to je to..mozda je sve i zbog ove promjene vremena..
Evo nas na ctgu ..sretno svima koji isto imaju danas pregled 😊

12.08.2018. ❤
Dobro jutro
Mene još boli ali slabije i ne osjetim kontrakcije toliko često, kroz cijelu noć su bile na svakih sat vremena one jake
Danas nam je punih 36 pa evo slikica

Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji