Ljetne bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    ivymicek
    13. Kolovoz 2018. 23:26

Mateya čestitke na princezici 🎉🎉🎉🎉.
    Mladamama drž se.. možda se ustabile... Nije samo bitan razmak između trudova nego i njihovo trajanje. Meni su na početku trudovi bili kraći a onda se vrijeme trajanja produživalo.
    Ako imap nekog da ti masira leđa, probaj nać položaj koji ti odgovara a najvažnije od svega opusti se. Što je tijelo u večem grču više boli. Hrabra si i možeš ti to 😘.
    Ostale dupličke 😘 imajte dohranu u blizini ali ključ uspješnog dojenja je stavljanje bebe na cicu što češće jer se tako uspostavlja ponuda i potražnja i ne odustajat 😘😘😘, ali i dohrana nije ništa loše pogotovo kad beba urliče a cika ne pomaže.
    Nočica 😘😘😘😘

💙25.10.2012.💙Luka

💜15.09.2014💜Nina

👣16.06.2018👣 Vid

bojana27
    13. Kolovoz 2018. 23:39

Noemi , di si kupila malu staklenu nuk ? Idem sutra u babinje pa bi kuma malu , obisla sam dm,bipu i kaufland 💪🏻 
    Mateya cesitam :) 
    Sretno tko ima pregled sutra :) 
    Ja sam kupila za prvu ruku aptamil i malu avent , i nije mi trebalo a aptamil sam morala bacit 😼
    Sta se tice mlijeka , meni doslo tek 6-ti dan 👋🏻 A do tad aam samo cicu gurala i nisam dala dohranu ! 

Arizona
    14. Kolovoz 2018. 00:02

Mladamama drzi se...i javljaj situaciju...💕 
    Meni je mali lijepo aktivan dns i evo vec me neko vrijeme malo kopka dolje.. decko me zeza da hoce van.. jos mi je i rekao da mu se cini da je veci trbuh dns i spusteniji.. 🤔 ne moze jos..nije jos kofer spreman😅 
    Bocica imam par od Aventa..uzela sam i dns onaj njihov set sa toplomjerom..cetkom..skaricama i ostalim.. izdajalicu sam dobila..ne sjecam se jel Avent ili cija.. dudice isto dobila,a dns mi kuma iz Njemacke dosla kod staraca sa raaaznim poklonima i kaze narucili su dudicu sa Gabrielovim imenom gore😄 bas cool.. e i izmedju ostalog mali frajer je vec dobio svoj 1.auto-Mercedes😂 makar morat ce skupljat prasinu jos koju godinu..mislim da to moze vozit tek s nekih 3 god..🤔☺

url=https://lilypie.com]

14. Kolovoz 2018. 06:20

Jutroooo klokanice moje 😁
    Nivami isto predivna dudica ❤️
    Mladamama98 drži se, nadam se da je danas malo bolje 🤞🤞😘😘
    Ja evo već i kosu oprala, pojela i sad trebam dignut muža da me vozi na pregled 😁 noćas taaaako sijevalo i grmilo, morala sam se dizati sve iz struje isključiti i spustiti rolete. I pas je od straha došao ranije u krevet 😂 i jutros je baš lijepo ugodno vani 😁
    Javim se kasnije, s pregleda 😘😘

• AnaMaria
    14. Kolovoz 2018. 08:02

Jutro curke!
    Mateya iskrene cestitke ❤❤❤ bravo sto si izdrzala bolan i dug porod!
    Mladamama nadam se da te danas manje boli..mene je jucer tako.navecer bolilo ko da cu mengu dobiti ..mislila sam to je to..mozda je sve i zbog ove promjene vremena..
    Evo nas na ctgu ..sretno svima koji isto imaju danas pregled 😊

12.08.2018. ❤

Mladamama98
    14. Kolovoz 2018. 08:16

Dobro jutro
    Mene još boli ali slabije i ne osjetim kontrakcije toliko često, kroz cijelu noć su bile na svakih sat vremena one jake
    Danas nam je punih 36 pa evo slikica

Noemi
    14. Kolovoz 2018. 08:31

Bojana, kupila ju Mulleru.. u DM bile samo plastične
    Mladamama fit trudnica si 👍
    Cokica i ako još netko ima pregled sretno 😘🤗

• AnaMaria
    14. Kolovoz 2018. 08:36

Mladamama bas fit trudnica i slatki trbuscic 😍 cestitke na punih 36 tj

12.08.2018. ❤

nivami
    14. Kolovoz 2018. 08:39

Jutro 
    Mladamama cestitke za 36tj, super ste i ti i buša 😘 😘 😘 😘
    Čokica i Anamaria sretno na pregledu 😘 😘 
    Kod nas vrućina i dalje ne popusta 

14. Kolovoz 2018. 08:47

Mateya čestitke na princezi ,brz oporavak ti želim😘

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.