Mateya cestitam od srca na princezi 😘
Mladamama i 6xmama cestitam na 36 tjednu 🎉
Meni je seka kupila avent natural 1 i 2, ja sam uzela dudice. A izdajalicu ce mi druga seka posuditi. Ja nisam pametna nekako za tu dohranu, svi kazu ako bude trebalo lako se ode kupiti. Nemam pojma 🤔
Dugujem slikicu za 38 tj..evo jedne lezece 😆
All of God’s grace in one tiny face 💟
6xmama nista onda neki novi milestone jos od 37 tjedana,ako smo mogli toliko čekat mozemo jos tjedan dana Znam da nakon tog 37 sam i ja rekla e pa moze sad slobodno
Meni bas leti to vrijeme,koliko god svi pricaju kao ti zadnji dani nikako da prođu,al vrijeme bome leti. Ajmo vidjet tko ce 21.8 dočekat još u komadu
Cokica,ja zaista ne znam prakse drugih dr al znam da tu kod nas svi gledaju taj ZM termin kao pa onda po tome prate,nekoga ostave cak i 2 tjedna ako vide da je sve vise manje ok,pa mozda s tim na isto dođeš ne znam. Al vecinom doktori ponude nakon 7 dana indukciju ako je sve ok i zena zeli,al ne forsiraju ako zena ne zeli.
💙Bartol💙
Marijaa prst otvorena sam od 36+1 🙄
Marija i Ami ; 6x mama i mladamama cestitke na punim tjednima😊😊😊😊
Mina 04 lijepi trbuscic 😍 i razumijem te totalno i ja se stalno bojim za tu plodnu vodu..
Cokica nece bebaci van..mene stalno bolucka, pa kontrakcije, prepone me bole, pika me dolje i bas sam mislila da se polako otvaram a ono nista 🙄
12.08.2018. ❤
6xmama čestitam na VELIKIH 36 tjedana 😀, eto i to je došlo, BRAVO 🎉🎉🎉🎉, do kad piješ cordipin? Meni je rečeno do punih 37 tjedana, znači do subote
Spominjale ste Afi, to je količina plodne vode, ispod 12 smatraju da je malo, do 25 je gornja granica s tim da se mijenja tokom dana 😀, kod mene je bilo prošli tjedan afi 17, rekli su da im je afi prvi znak da se beba muči ako je ima premalo
I da pitala sam dr sta da radim ..kaze on sto vise se seksaj 🤗🤣
12.08.2018. ❤
6xmama čestitam na VELIKIH 36 tjedana 😀, eto i to je došlo, BRAVO 🎉🎉🎉🎉, do kad piješ cordipin? Meni je rečeno do punih 37 tjedana, znači do subote
Spominjale ste Afi, to je količina plodne vode, ispod 12 smatraju da je malo, do 25 je gornja granica s tim da se mijenja tokom dana 😀, kod mene je bilo prošli tjedan afi 17, rekli su da im je afi prvi znak da se beba muči ako je ima premalo
Meni rekli da prestanem i sa Cordipinom i sa Utrogestanom sa krajem ovog tjedna..iducu srijedu imam kontrolu(ak ju dočekam )
1 cura(1999.)-4 dečka(2002,2004,2010,2016.)...šećer na kraju-curka 24.8.2018.💞
Issa msni je afi bio 10 al mi je dr rekla da je ok 🤔 Mina nemoj ti preko reda 🤣🤣 Ima nas jos prije, kako se ti osjecas? AnaM kao svi ti simptomi nemaju veze s otvaranjem. Tako barem kazu da se to otvaranje ne osjeti.
💙Bartol💙
Issa msni je afi bio 10 al mi je dr rekla da je ok 🤔 Mina nemoj ti preko reda 🤣🤣 Ima nas jos prije, kako se ti osjecas? AnaM kao svi ti simptomi nemaju veze s otvaranjem. Tako barem kazu da se to otvaranje ne osjeti.
Pa ok je to, količina se mjenja tokom dana ovisno koliko beba guta i piški, sigurna sam da je to ok 😀
Čestitke i od mene svima na punim tjednima! Meni su jučer rekli da mi je afi14 i da je to u redu.
Ami, moji bi htjeli, a i ja već polako da se sad u petak ili subotu porodim. al ak će biti i drugi tjedan, nema veze! Tam u ponedjeljak bi ja da mi bude dobra doktorica (gledala sam raspored dežurstava) :P
danas su me tako svi naživicirali, i moji i dečkovi, dobro da sam prije obavila vađenje krvi za štitnjaču.
26.8. Ivan 💙💙
Marija sto je bilo? Ja bi isto da pomalo vec krene dosta mi je tog razmisljanja o svemu🙄
💙Bartol💙
Sortiraj odgovore
Najstariji