Cestitam svima na punim tjednima!! 🎉🎉🎉
Posebno 6xmama jer se ovo u jednom trenu stvarno cinilo nedostizno.. Al ipak pricekaj jos malo, jos bar par dana. A navodmo je velika guzva tu u rodilistu, navodno je 11 zena rodilo sinoc.. 😳😳 Nisam medju njima, jos sam u komadu, cekam te 😉

Ami, a onda ti je ctg trudove ocitavao il ti je rekao zbog termina? Meni sad nije ni nikakve trudove ocitavao ctg. Ma ja sam im rekla, dajte me molim vas ostavite na miru. A sad jos decko navecer dolazi, a ne zivimo zajedno jos, tj nemamo sređeno, onda ce njega nafilati i mi cemo se jos na kraju posvađati. Nikad mira. Rekla sam da mi je krivo sto si nismo isli nesto privremeno napraviti jer tak sad u mojoj sobi, a mijesat ce nam se svi. Sve me strah 🙄

26.8. Ivan 💙💙
Šta svima kažu može krenuti svaki čas osim meni 😂😂 meni samo neće to još.
Ne znam jel se tu neki dan pisalo o posteljici, ali ako zna netko (6xmama?) što bi značilo posteljica sprijeda III. S. M? Kužim samo ovaj dio sprijeda 😁
Treci stupanj maturacije(zrelosti) , od mogucih cetiri. Znaci ipak ides prema kraju, Cokice 😀.
Moja je isto naprijed ovaj put. Zanimljivo, sa svih cetiri decka mi je bila otraga, a evo i sa prvom kceri i sad naprijed...

1 cura(1999.)-4 dečka(2002,2004,2010,2016.)...šećer na kraju-curka 24.8.2018.💞
Cestitam svima na punim tjednima!! 🎉🎉🎉
Posebno 6xmamajer se ovo u jednom trenu stvarno cinilo nedostizno.. Al ipak pricekaj jos malo, jos bar par dana. A navodmo je velika guzva tu u rodilistu, navodno je 11 zena rodilo sinoc.. 😳😳 Nisam medju njima, jos sam u komadu, cekam te 😉
Pijem terapiju i stavlkam Utrogestan do kraja tjedna, a dalje kak nam Bog da... Drugu srijedu bi trebala opet u trudnicku, ak docekam.
Ti bus sigurno isla na carski pa bus koji dan vise gore... Srest cemo se mi na odjelu 😉

1 cura(1999.)-4 dečka(2002,2004,2010,2016.)...šećer na kraju-curka 24.8.2018.💞
Marija meni su trudovi bila na ctg od 13 do 18 pitam ja sestru kaze ona minimalno 70-80 za neke srednje tako da ova doktorica vjeruje u ono - moze vam vodenjak puknut bez ikakvh znakova ili trudovi vas ulovit. Ctg nista ne ocitava. A tri petka za redom sam bila i svaki put mi kaze,mozemo se i danas vidjet! A meni nije ni problem počekat nego nemam nikakvih simptoma sve nesto oslukujem nadam se,neka probadanja, cepovi ovo ono al nista nista, ovo mi je gore nego tamo u 25 tjednu su me cak leđa i zdjelica znala zaboljet. Tako da mi je to vise kao sta se ne pokreće. Ne znam vise ni sta mislit.

💙Bartol💙
Cure bas mi je lakse kad vidim da smo skoro sve u istim razmisljanjima i fazama..evo ja sam danas isla uzbrdo..setala dosta i isla uz strpenice i jos cu i mogla bi se bacit u neko pospremanje ..al sumnjam da cu nest postic ..🙄
Marijaa kuzim te..mi smo privremeno kod mojih isto..slazemo se ali ima tu i tamo trzavica...drugacije je kad smo sami...

12.08.2018. ❤
AnaMaria ti vec 3 dana preko, to ce biti brzo kako god okrenes mislim da si kroz tjedan dana sa svojom srećicom A i ta otvorenost na kraju nista ne znaci, i sama kazes da si jedan prst od 36 tjedna. Da vas pitam za uputnicu za rodiliste? Ovako moj ginić mi je bio do jucer na godisnjem i sad bi trebao mi neko donijet to iz drugog grada ili da mi odemo po to,al da kojim slucajem zavrsim u bolnici bez toga jel bi bio njima problem da dođem bez? Vjerujem da me moraju porodit

💙Bartol💙
Dobaaaaar dan ! Evo nas 40+3 tt😂 nisam ovo očekivala , danas me muž probudio prije posla , znaci malo prije 7 i kaže Odi malo proseći vani, bas ti je lijepo frisko , prije nego kiša počne padati . Vec je i njemu dojadilo čekati pa se šeće sa Menom a sad me vec i na setnje budi da idem 😂 uglavnom , stvarno je bilo ugodno ujutro prošetati i sad stvarno pada kiša vani cijeli dan , a ja evo bistrim glavu . Obrisala prašinu po stanu ,sad ću jos usisati i oprati pod .. čak i planiram danas smontirati kolica , možda psiha nešto pokrene vec ako fizika ne radi svoje 😂
Ami , kad sam zadnje bila na ctgu meni je redovno pokazival trudove 60-70-80 , to je bilo prošli tjedan jos i evo mene jos u komaaduuu :) tako da ne mora ništa značiti . Možda tebe samo zgrabi i odes i rodiš 🤗🤗
Evo od svih datuma , nekako sam priželjkivala da ju sutra rodim na Veliku Gospu , moje je ime Marija a i ona će u crkvi biti Izabela Maria :) nek i njoj Gospa bude zaštitnica :) ako neće ni sutra biti , svejedno :)

21.08.💞🎀
Zaboravila jos , čestitke svim curama na ulazak u nove pune tjedne , ali posebnooo 6xmama, izdržale ste , neka vas jos tjedan dana i onda je polako vrijeme za sigurno upoznavanje :)

21.08.💞🎀
Ami, mislim da bi te porodili pa bi netko donio naknadno. Ipak si bila kod njih sad tak da znaju za tebe 😊
Meni su trudovi bili oko 20, isto nist. Doktor mi je samo rekao kontrola u ponedjeljak!
AnaMaria, ajde, vec si prenesla pa ce brzo bebica van. Sad ce morati kak god joj je lijepo u busiki!
Ja isto pratim hoce li biti kakvih simptoma, al nist previse. Mislim da ce se sve u jednom danu na kraju odigrati 😋

26.8. Ivan 💙💙
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji