Marija meni su trudovi bila na ctg od 13 do 18 pitam ja sestru kaze ona minimalno 70-80 za neke srednje tako da ova doktorica vjeruje u ono - moze vam vodenjak puknut bez ikakvh znakova ili trudovi vas ulovit. Ctg nista ne ocitava. A tri petka za redom sam bila i svaki put mi kaze,mozemo se i danas vidjet! A meni nije ni problem počekat nego nemam nikakvih simptoma sve nesto oslukujem nadam se,neka probadanja, cepovi ovo ono al nista nista, ovo mi je gore nego tamo u 25 tjednu su me cak leđa i zdjelica znala zaboljet. Tako da mi je to vise kao sta se ne pokreće. Ne znam vise ni sta mislit.
💙Bartol💙
Cure bas mi je lakse kad vidim da smo skoro sve u istim razmisljanjima i fazama..evo ja sam danas isla uzbrdo..setala dosta i isla uz strpenice i jos cu i mogla bi se bacit u neko pospremanje ..al sumnjam da cu nest postic ..🙄
Marijaa kuzim te..mi smo privremeno kod mojih isto..slazemo se ali ima tu i tamo trzavica...drugacije je kad smo sami...
12.08.2018. ❤
AnaMaria ti vec 3 dana preko, to ce biti brzo kako god okrenes mislim da si kroz tjedan dana sa svojom srećicom A i ta otvorenost na kraju nista ne znaci, i sama kazes da si jedan prst od 36 tjedna. Da vas pitam za uputnicu za rodiliste? Ovako moj ginić mi je bio do jucer na godisnjem i sad bi trebao mi neko donijet to iz drugog grada ili da mi odemo po to,al da kojim slucajem zavrsim u bolnici bez toga jel bi bio njima problem da dođem bez? Vjerujem da me moraju porodit
💙Bartol💙
Dobaaaaar dan ! Evo nas 40+3 tt😂 nisam ovo očekivala , danas me muž probudio prije posla , znaci malo prije 7 i kaže Odi malo proseći vani, bas ti je lijepo frisko , prije nego kiša počne padati . Vec je i njemu dojadilo čekati pa se šeće sa Menom a sad me vec i na setnje budi da idem 😂 uglavnom , stvarno je bilo ugodno ujutro prošetati i sad stvarno pada kiša vani cijeli dan , a ja evo bistrim glavu . Obrisala prašinu po stanu ,sad ću jos usisati i oprati pod .. čak i planiram danas smontirati kolica , možda psiha nešto pokrene vec ako fizika ne radi svoje 😂
Ami , kad sam zadnje bila na ctgu meni je redovno pokazival trudove 60-70-80 , to je bilo prošli tjedan jos i evo mene jos u komaaduuu :) tako da ne mora ništa značiti . Možda tebe samo zgrabi i odes i rodiš 🤗🤗
Evo od svih datuma , nekako sam priželjkivala da ju sutra rodim na Veliku Gospu , moje je ime Marija a i ona će u crkvi biti Izabela Maria :) nek i njoj Gospa bude zaštitnica :) ako neće ni sutra biti , svejedno :)
21.08.💞🎀
Zaboravila jos , čestitke svim curama na ulazak u nove pune tjedne , ali posebnooo 6xmama, izdržale ste , neka vas jos tjedan dana i onda je polako vrijeme za sigurno upoznavanje :)
21.08.💞🎀
Ami, mislim da bi te porodili pa bi netko donio naknadno. Ipak si bila kod njih sad tak da znaju za tebe 😊
Meni su trudovi bili oko 20, isto nist. Doktor mi je samo rekao kontrola u ponedjeljak!
AnaMaria, ajde, vec si prenesla pa ce brzo bebica van. Sad ce morati kak god joj je lijepo u busiki!
Ja isto pratim hoce li biti kakvih simptoma, al nist previse. Mislim da ce se sve u jednom danu na kraju odigrati 😋
26.8. Ivan 💙💙
Suncee ajde drzim fige onda da upali sutra 🙏🙏 Mozda bude se nesto pokrenulo, meni je djed jako lose sa zdravljem pa mi kaze mama da nazalost mu doktori ne prognoziraju sve svijetlo, a on je rođen 19.8 pa mozda kao bas bude taj dan.. Bilo bi mi jako drago da se radujemo ovom rođendanu kao njegovom kad ode jednog dana.
💙Bartol💙
Dobaaaaar dan ! Evo nas 40+3 tt😂 nisam ovo očekivala , danas me muž probudio prije posla , znaci malo prije 7 i kaže Odi malo proseći vani, bas ti je lijepo frisko , prije nego kiša počne padati . Vec je i njemu dojadilo čekati pa se šeće sa Menom a sad me vec i na setnje budi da idem 😂 uglavnom , stvarno je bilo ugodno ujutro prošetati i sad stvarno pada kiša vani cijeli dan , a ja evo bistrim glavu . Obrisala prašinu po stanu ,sad ću jos usisati i oprati pod .. čak i planiram danas smontirati kolica , možda psiha nešto pokrene vec ako fizika ne radi svoje 😂
Ami , kad sam zadnje bila na ctgu meni je redovno pokazival trudove 60-70-80 , to je bilo prošli tjedan jos i evo mene jos u komaaduuu :) tako da ne mora ništa značiti . Možda tebe samo zgrabi i odes i rodiš 🤗🤗
Evo od svih datuma , nekako sam priželjkivala da ju sutra rodim na Veliku Gospu , moje je ime Marija a i ona će u crkvi biti Izabela Maria :) nek i njoj Gospa bude zaštitnica :) ako neće ni sutra biti , svejedno :)
I nasa ce biti Maria ❤ i izmoljena je od Gospe ❤ mozda nas dvije sutra rodimo ha 😊?
12.08.2018. ❤
Sunce i Ana, bas lijepo ime ce imati curke 😊😊🤗
Bilo bi lijepo da se sutra rode!
Ami, mozda i bude 19.8. dan D! Ja bi sad 20.8. 😋
Evo slikice za puni tjedan, kao sto vidite, busa se nije nist spustila 😋
26.8. Ivan 💙💙
Sortiraj odgovore
Najstariji