Joj, i ja bi si nekako kosu htjela stići oprati. Pogotovo mi se sad masti još više kako je vruće. A da, šta mene muči, šta će mi možda biti babica žena koju znam, od muževog šefa žena, obiteljski prijatelji inače. Još kao svekrva će je zvat ovih dana.
I AnaMaria dobro si me sjetila da si spakiram šampon za suho pranje. Kupila ga i stoji mi i svaki dan ga zaboravim spakirat. I mama mi je rekla da si uzmem Octenisept u bolnicu, za sebe, ako budem šivana.
Da i ja sam čula da se s octaniseptom mozemo spricati dolje nakon sivanja, jel to istina? Ma ja mislim da si budem oprala kosu prilikom tusiranja jer dok se obučem i sve i dok krenemo i putem koliko je toplo osusit ce mi se sama usput a imam onako do ramena. A onda sam barem na miru jer mi se brzo masti pa evo barem to Curke ja sad isla prat svedske pelene zajedno, pametna jako, to je toliko zapetljano sad imam posla dobrih par sati
Ma da se nesto dogodi prilikom poroda, da slucajno pobjegne stolica jooj pa uopce mi nije bed sto sve oni vide,mislim nije da bi to namjerno napravila,to mi stvarno nije toliko strasno.
💙Bartol💙
Na tečaju je nama patronažna rekla da se sve i svašta može s Octeniseptom, čak i u usta. Tako da ako može u usta onda valjda može i dolje 😂 to je dezificijens.
Ah, dakle zabava s pelenama sad 😑 da si se barem sjetila mašnice zavezat ili nešto. Ja mislim da su moje na čičak, možda koja s vezicama
Nisam znala za octenisept..tnx..i to cu spremit onda...ami25 meni ti je to koma..sta cu..jos di i s tim radim problem 🤕
12.08.2018. ❤
Hahah a ne mogu na sve mislit na kraju tko zna kako ce i sta bit, u cijeloj toj situaciji nece me biti briga za nista ni za kosu ni kakicu ni sto cu obuc
💙Bartol💙
Joj Ana M. i taj klistir..i to sam zaboravila.. dobri stari dani kad su mi paniku stvarali samo klistir i epiduralna..hahaha... nadam se samo da cu stic oblozit bolnicku skoljku s necim ili nekako dezinficirat.. 😅😅 Za octenisept sam cula i vidis mislim da je to jedina stvar za bolnicku torbu koju nisam jos kupila..mogla bi sutra.. rekla mi frendica obavezno ponjeti da se sprickam dolje ako budem sivana i jos mi je rekla da ne dozvolim da mi spricaju s necim njihovim da je Oc. najbolji.. a i poslije se mislim moze koristiti za brigu oko pupka... Za depilaciju mislim mora biti svjeze.. druga frendica je rekla da su njene dvije sogorice isli strugati iako su ove to navodno vec obavile.. mozda nije bilo dobro.. ko zna vise uopce kaj se dogadja ispod trbuha ..ja se svakako izvijam da vidim ..ali sve napamet radim..poslije provjerim u ogledalo.. e to je smijesno😅😅
url=https://lilypie.com]
E zaboravih.. umjesto spreja za suho pranje uzmite baby puder za guzu.. djeluje isto..a nije pun kemije kao sprej.. ja ga koristim vec neko vrijeme jer sam bila ovisna o spreju..i isto cete ga kasnije iskorostiti😉
E ovo za depilaciju,danas mi je rekla teta koja me depilirala da je njima najbitniji dio taj između guze tj ta međica i donji dio, a tamo zaista meni barem i sa ziletom je teze depilirat nego gornji dio i kad nisam trudna,pa onda jos s tim trbuhom ako se sam ides uredit sigurno fulas malo pa onda oni moraju sredit valjda to sta ostane ili sta njima izgleda lose. Valjda tako nesto.
💙Bartol💙
Eee...tipkam bas sa rodjakom ..nedavno dobio bebu... pitala sam ga da pita zenu za ovo s licem.. (ne znam koji mi je..kazem necu..a prsti tipkaju😂) Zelite li da podijelim s vama sta kaze ili se nastavljamo sprdati i praviti da nisam nista rekla...?
Uff vječite muke po depilaciji 😭 ja se nadam da ću uspjet nekako iduću godinu na trajnu.
U bolnici mislim da umjesto Octenisepta koriste hidrogen nešto, tako je patronažna rekla.
Ja inače ne koristim te šampone za suho pranje, tako da valjda će ovaj bit ok, to sam si ionako mislila špricnut na izlasku.
E sad sam se sjetila, Ami, jesi si kupila somersby? 😂
Arizona, umrla sam na ovo sa školjkom 😂😂 ja sam si za to kupila one neke vlažne maramice što dezinficiraju. To mi rekla frendica koja je rodila da si uzmem.
Marija, kako je? Jel ti i dalje čudno?
Sortiraj odgovore
Najstariji