Ljetne bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    6xmama
    08. Kolovoz 2018. 18:05

Epiziotomiju su mi jednom radili i stvarno ju nisam osjetila i jednom mi je pukla međica skroz do š_pka, ni to nisam osjetila, samo sam cula kak je nekaj prsnulo. Jer u biti kad rađas to ti je dole sve nekak drveno, nemas bas osjeta takvog. Ja recimo nisam osjetila ono tipa-izasla je glava i te fore 🤷

1 cura(1999.)-4 dečka(2002,2004,2010,2016.)...šećer na kraju-curka 24.8.2018.💞

• AnaMaria
    08. Kolovoz 2018. 18:08

I da sto se vakuma tice nama je receno na tecaju da se toga ne moramo plasit jer da je jacina vakuma u RH manja nego u drugim zemljama i da ne moze bebi nista biti ...ajme cure mislim da smo si mi u glavi stvorile kaos i da se trebamo opustit i prepustit - lako to rec al to treba i napravit znam 😓

12.08.2018. ❤

• AnaMaria
    08. Kolovoz 2018. 18:14

6xmama ovo pucanje mi je  😓😓😓😓 a tebi svaka cast!

12.08.2018. ❤

ami25
    08. Kolovoz 2018. 18:29

6xmama znaci ni ti nisi uzimala epiduralnu niti jednom? 🙄 A rodila ih prirodno 4 sad mi odmah lakse 😂😂 Ja mislim da se moj bebo bas spustio jer vise mu noge ne osjecam pod rebrima nego negdje ispod malo iznad pola trbuha. 

💙Bartol💙

Arizona
    08. Kolovoz 2018. 18:35

Ma ja mislim da je vama opustanje dobro islo dok ja nisam dosla tu😶😶😅😅 moje isprike cure .. 
    Nekako bude..samo da nam bebe dodju zive i zdrave..❤ Ne treba puno guglati i pitati..znam..jer uvijek se nadje nesto zabrinjavajuce.. ali s druge strane si mislim ako budem upoznata s necim kaj me mozda ceka bolje da znam o cemu se radi..  a kod svakoga je drugacije i tesko se pripremiti..a sto je termin blizi ko kokos bez glave sam..hvatam se za slamke..a vrlo vjerojatno kad dodje vrijeme i bude to to cu sve zaboraviti i valjda cu se prepustiti tamo njima.. ili to ili budem najgora rodilja ikad😅😅hahaha..

url=https://lilypie.com]

ami25
    08. Kolovoz 2018. 18:51

Da Arizona to i ja mislim, ja ne znam samo sta cu kad me trudovi ulove, od straha necu htijet u auto sjest da me vodi u bolnicu 😂😂😂😂a nisi ti prosirila nervozu npr meni jer ja sam ionako takva samo sta je sad kraj pa vise je to vidljivo pa zato, al samo opusteno ovo je vise da kroz zezanciju prođemo to 🤗bit ce sve ok! ❤️

💙Bartol💙

Marijaa30
    08. Kolovoz 2018. 19:02

Zato sam i rekla da mi nije jasno bilo nist... 
    Isto sam cula kao da treba doci u roku 1h, onda ona veli da prebrzo dođemo, ali ako ne dođemo, moze doci do toga, toga i toga... ja pem odma 😋
    I da, i dalje mi je cudno 😋

26.8. Ivan 💙💙

Arizona
    08. Kolovoz 2018. 19:10

E ..ja jos nisam slozila torbu za bolnicu.. 😂 sve sam kupila i po stanu  je al fizicki nisam stavila u kofer nis.. mogla bi sad.. to svaki dan kazem i ne napravim.. zamisljam ako nesto krene prvo da idem pod tus i da se depiliram svjeze i otusiram..mastam o pranju kose isto ali koga zavaravam..moja duga griva i feniranje..ne budem se usudila tak dugo zadrzavat doma..pogotovo ak pukne vodenjak.. ak bude decko doma i torba jos nije spremna onda bi njemu mogla reci di je kaj pa da on pakira dok sam u kupaoni makar to je rizicno on ce isto ludovat po stanu..ak bude doma uopce.. tu negdje jos postoji mogucnost da vama tipkam i pitam za savjet.. il mozda da zovem bolnicu ak slucajno budem sama ..ili mamu..ne znam jos..  ugl..to je neki kao plan.. i valjda cu uspijet nac nesto prikladno za obuc u slucaju da ce olodna voda curiti ili tako nesto..to jos ne znam kako se spremiti na to.. 

url=https://lilypie.com]

08. Kolovoz 2018. 19:40

Ami, da da, vratila ja ticker na staro. Pa da vidimo šta će po njemu ispast, kad će dijete van. Ja sam si nekako utuvila u glavu da to dijete mora nekako van pa mi nije toliki stres i panika. Doduše, nemam pojma kako će biti kad to sve krene. Najviše me muči period poslije, wc, sjedenje i to. Na tečaju je bila čak i slika taman izlaska djeteta, glavica. Svi se zgražali, okretali glavu. Ni to mi nije bilo gadno vidjeti 😂 možda jer znam da ja to neću gledati. I da, ono što me najviše muči je pas, kako će on reagirati 😑

• AnaMaria
    08. Kolovoz 2018. 19:50

Ami 25 i Arizona pa vi me kuzite 🤣 ja se nadam da cu se uspjet sabrat i istusirat i obrijat...nego koliko frisko moram biti obrijana dolje...jel moze biti par dana ili? Pa mozda bar to ne trebam jel bojim se da se ne izrezem sva od stresa a nist ne vidim dolje 🤣 A kosu nema sanse da stignem oprat i osusit...kak se potrefi...uzet cu u bolnicu i onaj sampon za suho pranje ako mi bas bude koma kosa tih par dana u bolnici...a sto se torbe tice ja sam to dugo odgadala i onda kad su mi svi popili zivce s tim jel sam spremna za bolnicu spakirala sam je i iduci dan zavrsila na hitnoj jel sam se prepala kontrakcija...nisam bila ziher jel to tak treba il su to neki trudovi 😓 ma meni muka i tog klistira tamk..makar sam 2x vec bila na operaciji pa sam to prosla al to mi je onak...a bojim se i da se ne uspijem ocistit pa da mi pobjegne kod poroda 😭

12.08.2018. ❤

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.