Ljetne bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • AnaMaria
    08. Kolovoz 2018. 17:54

ami25

Arizona mene svaki tvoj komentar full nasmijeJer sam ja mislila da sam najgora,al vidim da ima neko puno gori od meneTrebale bi imat neki pin za ovu temu da samo mi mozemo citat, ovo da netko posmatra sa strane bas bi se nasmijaoMene su vadili na vakum al moja mama kaze nista strasno,al ona je takva nista joj nije problem iako je onako mimozica i njezna, al valjda u glavi je jaka i to je najbitnije. A ne jaMeni je najgore od svega sta sam cula ono ručno širenje, netko je bio pisao

Prikljucujem se vasem klubu 😂😂😂 a sto se tice sirenja to je super zato sto je manja sansa  da popucas iako zvuci koma 😓 joj ja sam u soku kad pomislim koliko se dolje mora rasirit da bebica prode 😓

12.08.2018. ❤

Arizona
    08. Kolovoz 2018. 17:58

Evo na Ami.. mislim stvarno ..hvala sta si jos nadodala rucno sirenje na moj popis 😅😅😅😅 to sam bila zaboravila 😅 
    Ma i mene vise sram kaj pisem/pitam al eto ..nadam se da nitko nece zamjeriti ..😁 
    A moja mama.. prvo mi 5 min govori o vakumu..dugom porodu..pa kak se ona samo bojala rezanja i kak je samo jadna gledala di ce netko neke skare izvuc.. (usput me sjeti da se i ja toga bojim😅) i na kraju valjda skuzi da mi je stvorila paniku..pa se kao vise sad niceg ne sjeca i sve bude dobro i nije vidjela nikakve skare ni nis osjetila..al sivana je i sve je bilo super..  hahaha... 

url=https://lilypie.com]

6xmama
    08. Kolovoz 2018. 18:00

Marija, kolko ja znam, kad pukne vodenjak moras ic odma u bolnicu zbog rizika od infekcije, laj ta primalja laprda..  
    Arizona, meni u nijednoj trudnoci niko nije reko di je djetetu okrenuto lice, a rodila sam ih sve brzo... I bez Dolantina i bez epiduralne. Samo drip u zadnja 2 poroda i to svega par minuta. Jedino je prvi bio hitan carski, pa to ne racunam... 

1 cura(1999.)-4 dečka(2002,2004,2010,2016.)...šećer na kraju-curka 24.8.2018.💞

• AnaMaria
    08. Kolovoz 2018. 18:03

Arizona..rajski plin udahnes kad imas trud  ( ko u onoj emisiji "svake minute jedna beba") to te malo omami i olaksa bol...a Dolantin ti je isto za bolove..sad mi je nedavno frendica uzela to na porodu i kaze da joj je puno pomoglo..da ju je opustilo i malo omamilo al puno joj je laksi bio porod od prvog kad to nije koristila..

12.08.2018. ❤

6xmama
    08. Kolovoz 2018. 18:05

Epiziotomiju su mi jednom radili i stvarno ju nisam osjetila i jednom mi je pukla međica skroz do š_pka, ni to nisam osjetila, samo sam cula kak je nekaj prsnulo. Jer u biti kad rađas to ti je dole sve nekak drveno, nemas bas osjeta takvog. Ja recimo nisam osjetila ono tipa-izasla je glava i te fore 🤷

1 cura(1999.)-4 dečka(2002,2004,2010,2016.)...šećer na kraju-curka 24.8.2018.💞

• AnaMaria
    08. Kolovoz 2018. 18:08

I da sto se vakuma tice nama je receno na tecaju da se toga ne moramo plasit jer da je jacina vakuma u RH manja nego u drugim zemljama i da ne moze bebi nista biti ...ajme cure mislim da smo si mi u glavi stvorile kaos i da se trebamo opustit i prepustit - lako to rec al to treba i napravit znam 😓

12.08.2018. ❤

• AnaMaria
    08. Kolovoz 2018. 18:14

6xmama ovo pucanje mi je  😓😓😓😓 a tebi svaka cast!

12.08.2018. ❤

ami25
    08. Kolovoz 2018. 18:29

6xmama znaci ni ti nisi uzimala epiduralnu niti jednom? 🙄 A rodila ih prirodno 4 sad mi odmah lakse 😂😂 Ja mislim da se moj bebo bas spustio jer vise mu noge ne osjecam pod rebrima nego negdje ispod malo iznad pola trbuha. 

💙Bartol💙

Arizona
    08. Kolovoz 2018. 18:35

Ma ja mislim da je vama opustanje dobro islo dok ja nisam dosla tu😶😶😅😅 moje isprike cure .. 
    Nekako bude..samo da nam bebe dodju zive i zdrave..❤ Ne treba puno guglati i pitati..znam..jer uvijek se nadje nesto zabrinjavajuce.. ali s druge strane si mislim ako budem upoznata s necim kaj me mozda ceka bolje da znam o cemu se radi..  a kod svakoga je drugacije i tesko se pripremiti..a sto je termin blizi ko kokos bez glave sam..hvatam se za slamke..a vrlo vjerojatno kad dodje vrijeme i bude to to cu sve zaboraviti i valjda cu se prepustiti tamo njima.. ili to ili budem najgora rodilja ikad😅😅hahaha..

url=https://lilypie.com]

ami25
    08. Kolovoz 2018. 18:51

Da Arizona to i ja mislim, ja ne znam samo sta cu kad me trudovi ulove, od straha necu htijet u auto sjest da me vodi u bolnicu 😂😂😂😂a nisi ti prosirila nervozu npr meni jer ja sam ionako takva samo sta je sad kraj pa vise je to vidljivo pa zato, al samo opusteno ovo je vise da kroz zezanciju prođemo to 🤗bit ce sve ok! ❤️

💙Bartol💙

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI