Ljetne bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    6xmama
    08. Kolovoz 2018. 21:24

Octenisept mozete spricat di god hocete, on je dezinficijens za kozu i sluznice, znaci moze dolje... U bolnicama se isto koristi octenisept, barem kod nas. 
    Ak idete na normalan porod mora bir obrijan samo donji dio koke, ak idete na carski sve mora bit obrijano. 

1 cura(1999.)-4 dečka(2002,2004,2010,2016.)...šećer na kraju-curka 24.8.2018.💞

ami25
    08. Kolovoz 2018. 21:37

Arizona piši sve sta znas  6xmama dobro da te imamo ovdje   Cokica danas kako sam isla kod kozmeticarke sam svratila kupit nesto za rucak u drugi duckas i naravno da nije bilo somersby al sutra budem tu u susjedstvo,pa opet ce me teta gledat i pitat kad cu rodit 

💙Bartol💙

Arizona
    08. Kolovoz 2018. 21:46

Trazila si Ami... 😅 kaze da je lice bilo prema naprijed.. mucila se 12 sati..drip je dobila..kaze on da mu je to bilo najgore jer joj nije mogao pomoc..na kraju je zavrsila na hitnom carskom jer vise nije mogla...  kaze da cu sve prezivjeti samo da probam drip izbjeci.. i ono standardno ..da se sve zaboravi poslije... 
    Vise se ne tipkamo..bojim se da ga ne pitam jos kakvu ludost koja mi padne na pamet.. 😒😒

url=https://lilypie.com]

• AnaMaria
    08. Kolovoz 2018. 21:50

I ja sam kupila one maramice da dezinficiram wc skoljku i isto si to mislim Arizona 😂
    Jao brijanje na blef..koma.. ni ne znam sto radim 😂
    Arizona reci ako zelis

12.08.2018. ❤

• AnaMaria
    08. Kolovoz 2018. 21:52

I meni je frendica rekla da je jednom radala sa dripom i da ne bi nikad vise..a opet ima i drugacijih iskustava..pa sad ti znaj 😓

12.08.2018. ❤

ami25
    08. Kolovoz 2018. 22:09

Arizona pa dobro to je moglo bit i da je facica drugacije okrenuta  (tjesi ona samu sebe) 

💙Bartol💙

ami25
    08. Kolovoz 2018. 22:25

Jel vi vidite malo da se spustio prije mi je bio dosta gore sad mogu skoro pa dlan stavit između 🙄 iako ni to nista ne znaci

💙Bartol💙

• AnaMaria
    08. Kolovoz 2018. 22:32

ami25

Jel vi vidite malo da se spustio prije mi je bio dosta gore sad mogu skoro pa dlan stavit između 🙄 iako ni to nista ne znaci

Mislim da da a i ak si ti primijetila razliku onda je ☺ 

12.08.2018. ❤

• AnaMaria
    08. Kolovoz 2018. 22:32

Cure koja rada na sv. Duhu?

12.08.2018. ❤

Arizona
    08. Kolovoz 2018. 22:40

Necemo vise o tome.. do sutra.. haha..idem na ctg..ako budu radili uzv pitat cu ..samo ne smijem reci da sam imala u subotu onaj tajni uzv 😅
    Ami ..i dalje fit 😉.. ne sjecam se koliko ti je prije bio nisko..ali sad mi izgleda kao i moj ono sa tanjuricem😁..pa ja bi onda rekla da..

url=https://lilypie.com]

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.