Aha, kaj se tice peglanja... mrzim peglati.
Ja imam stvari koje vecinom ne treba peglati, eventualno neku kosulju, al onda znam mamu nazicati da mi spegla 😋
A sad sam malome peglala jer mi je to bilo zanimljivo 😊😊😅
Da bi bar izmislili jos neki stroj ko perilicu da samo stavimo nutra i sve je ravno 😅
26.8. Ivan 💙💙
Jutro, cure!
Marija, sretno na pregledu, drzim fige da se nekaj pomalo pokrece!
Ak jos koja ima pregled, sretno!
Ja ne znam zenu koja voli peglat 🤣... Ne volim ni ja al mi je parna postaja olaksala zivot i to puno, vrijedi svake kune... Kolicina koju zam nekad peglala 2,5-3 sata, s njom speglam za sat i mozda nekaj sitno...
1 cura(1999.)-4 dečka(2002,2004,2010,2016.)...šećer na kraju-curka 24.8.2018.💞
Odlucila sam da idem ranije u bolnicu jer nebum zaspala...
6xmama, meni je frendica rekla za tu parnu postaju i da se preporodila pa si mislim druge godine kad cemo poceti zivjeti sami da si kupim. Sad sam jos uvijek s svojima pa imamo istu peglu 😊
Vas dvije jos 8 dana i 36tt je tu😊
26.8. Ivan 💙💙
Da, Marija, ne mogu vjerovat, drugi tjedan 36 😍, da je moguce dogurat s onakvim nalazom na grlicu tj.bez grlica.
Kad napunimo 36 necu vise ni mirovat, rekli mi ionako prestat sa svom terapijom sa 36 tj, pa dalje kak bude.
Ja sam treci put rodila sa 36+3,sve normalno, isli 3.dan doma, bil je malo dulje zut neg je uobicajeno nis drugo...
1 cura(1999.)-4 dečka(2002,2004,2010,2016.)...šećer na kraju-curka 24.8.2018.💞
Ja obozavam peglat 😍 nemam parnu postaju al imam peglu neku na paru nemam pojma al za cas opeglam ..makar sam jucer skoro parnu kupila na akciji 50% ali sam odustala :D ionako kada kupim susilicu kazu da ce minimalno bit peglanja ili ne uopce a radi platnenih pelena ce mi trebat 😁😁
Sretno svima danas na pregledima 😁😁
Dobro jutro
Arizona nadam se da će proći
Mina cestitam na ulasku u termin, lijepi bušo 😍
Sve koje imaju preglede danas sretno
Jutrooo 🤗🤗🤗🤗
Marija sretno na pregledu, drzim fige da se nesto pokrenulo..
6xmama vidis ti to, ha? Doci ce tih 36tj za cas!! A kakav put iza tebe.. Bravo i za tebe i za Beatu 👏👏👏
Mi smo dns dogurali svoj davno zacrtani cilj, 35tj 🎉🎉🎉 Ali mislim da moji malci nece tako skoro sami van, oni ocito cekaju neki poguranac ili kraj ovog toplinskog vala.. 😂😂😀
Sto se spavanja tice, ja zaspim cim legnem u krevet, max 10-15 min mi treba da utonem u san. ALI, dizem se i budim svakih sat vremena za wc.. Samo kuzim kako se smanjuje taj razmak. Nekad je bilo svaka 3h, pa svaka 2h, sad smo vec na svakih cca 1h..🤷♀️ I valunzi/preznojavanje u snu su obavezni..😕
Jutro
Marijaa30 sretno na pregledu🤞🤞🤞
6xmama super ste vas dvije, odličan tim dokazale ste da mozete i oko sta je tesko izvedivo
Mina busa je 😍 😍 cestitke na ulazu u termin 😘
Natar cestitke na 35tj, neda se malcima van, neka njih jos malo unutra😘😘😘😘
Sto se tice peglanja, imam parnu postaju i ona je spas, u malo vremena ispegla se gomila
Ja sam do 4 spavala, iza toga ajme, nemir u nogama, idem sad do banke pa cu svratit u dm po onaj sprej sto je Barbara stavila
Mina04 lijepa nasa 🤗 slatki buso!
Nadam se da ce sprej pomoci! Da nisam prosirila dezinformaciju 🙊
Peglanje 🙄 ja sam maher u finom slaganju i prije toga vjesanju tak da isto minimalno peglam, a kad prek zime susim u susilici, bez obzira na opciju da ne guzva bude bas zguzvano tak da Bojana dobro se raspitaj koju ces kupit. Cijena ne znaci. Mi nasu ovdje kupili i cijenom je u srednjem rangu, a et guzva mi.
Marijaa30 ti se bas vjezbas bit budna 😁 Sretno nq pregledu!
6xmama ju huuu! Jos malo i izlazis iz kucnog protvora😉 Jos ce princeza na ternin stići!
Mladamams98 kako si ti? Imas kontrakcije?
Natar i vi ste super dogurali! Za blizance je to vec skoro termin, ne? 🙂
Nivami nece da ti posalje 😕 Mislim da je zato sto je net.hr jer vec sam slala jednoj curi pa isto nije htjelo. Imas gmail? Ili daj broj moba pa ti whats upuom posaljem.
Sreca je kad od ljubavi tvog zivota nastane ljubav vaseg zivota 💙 Sebastian
Barbara hvala na pitanju, dobro sam, bude križ dan dvije tri kontrakcije ali ne vise od toga
Sortiraj odgovore
Najstariji