Hahahaha, zbilja je zlo to peglanje.. Ni ja bas ne nosim kosulje iz istih razloga.. Al muz ih voli nositi. Njemu nije problem ni zguzvan hodati po svijetu i ne ocekuje da mu speglam, al ne mogu ga takvog pustiti da hoda okolo.. 😂😂
Mina nisi bacva, imas lijepu terminsku busu 😍 Javi jel sprej pomaze 😉

Cokica.. a ja stalno pod klimom..jbga kad puse bas na kauc ..a ja ne mogu bez..i kauca i klime😅 ..mozda zato toliko traje bol 🤔.. probat cu se sklonit u cosak neki .. na fotelju .. hh..
Mina bas si slatka 😉
Natar..ja bome svog pustim van bez peglanja.. al srecom ne nosi kosulje i imam vec spomenute metode da nije zguzvano..haha .. ajde mozda sam mu koji put za kakvu posebnu prigodu speglala nekaj,a i to je bilo ocajno sa nekom malom zapravo putnom peglicom koju mi je pokojna baka uvalila davnih dana kad sam isla na stan u panici kak budem na stanu..zenska bez pegle.. 😂😂 bakica moja ❤

url=https://lilypie.com]
Mina lijepa bušica 😍😍 kakva bačva ccc
Arizona, definitivno se pomaknut negdje, da klima ne puše ravno u tebe. Mi smo je sad na početku ljeta stavljali i majstor je htio iznad kauča, i onda bi hladila dnevni i puhala još ravno u sobu. Ali sam mu rekla da ne, jer onda puše i ravno na mene.
Moj sva sreća nosi majice, ima par košulja i to mi je muka kad moram peglat.
Laku i mirnu noć vam želim, da malo odspavate, i sa što manje dizanja 😁😘😘
Danas je ocito moja smjena da budem budna cijelu noc. Zaspala sam oko 11, probudila se u pola 2 i gotovo. Ne mogu spavati. A idem u TA danas, znam da cu biti dugo... nesto me malo boli u donjem dijelu leđa, kontrakcija nemam. Ne znam!
Mina, bas si lijepa... lijepi trudnicki busko 😊

26.8. Ivan 💙💙
Aha, kaj se tice peglanja... mrzim peglati.
Ja imam stvari koje vecinom ne treba peglati, eventualno neku kosulju, al onda znam mamu nazicati da mi spegla 😋
A sad sam malome peglala jer mi je to bilo zanimljivo 😊😊😅
Da bi bar izmislili jos neki stroj ko perilicu da samo stavimo nutra i sve je ravno 😅

26.8. Ivan 💙💙
Jutro, cure!
Marija, sretno na pregledu, drzim fige da se nekaj pomalo pokrece!
Ak jos koja ima pregled, sretno!
Ja ne znam zenu koja voli peglat 🤣... Ne volim ni ja al mi je parna postaja olaksala zivot i to puno, vrijedi svake kune... Kolicina koju zam nekad peglala 2,5-3 sata, s njom speglam za sat i mozda nekaj sitno...

1 cura(1999.)-4 dečka(2002,2004,2010,2016.)...šećer na kraju-curka 24.8.2018.💞
Odlucila sam da idem ranije u bolnicu jer nebum zaspala...
6xmama, meni je frendica rekla za tu parnu postaju i da se preporodila pa si mislim druge godine kad cemo poceti zivjeti sami da si kupim. Sad sam jos uvijek s svojima pa imamo istu peglu 😊
Vas dvije jos 8 dana i 36tt je tu😊

26.8. Ivan 💙💙
Da, Marija, ne mogu vjerovat, drugi tjedan 36 😍, da je moguce dogurat s onakvim nalazom na grlicu tj.bez grlica.
Kad napunimo 36 necu vise ni mirovat, rekli mi ionako prestat sa svom terapijom sa 36 tj, pa dalje kak bude.
Ja sam treci put rodila sa 36+3,sve normalno, isli 3.dan doma, bil je malo dulje zut neg je uobicajeno nis drugo...

1 cura(1999.)-4 dečka(2002,2004,2010,2016.)...šećer na kraju-curka 24.8.2018.💞
Ja obozavam peglat 😍 nemam parnu postaju al imam peglu neku na paru nemam pojma al za cas opeglam ..makar sam jucer skoro parnu kupila na akciji 50% ali sam odustala :D ionako kada kupim susilicu kazu da ce minimalno bit peglanja ili ne uopce a radi platnenih pelena ce mi trebat 😁😁
Sretno svima danas na pregledima 😁😁

Dobro jutro
Arizona nadam se da će proći
Mina cestitam na ulasku u termin, lijepi bušo 😍
Sve koje imaju preglede danas sretno

Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji