Ljetne bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Arizona
    04. Kolovoz 2018. 22:49

To je ono bockanje s iglicama... nisam znala da se i u trudnoci primjenjuje.. bas sam guglala.. hh..navodno pomaze ..prije poroda..tokom i nakon i za laktaciju i svasta nesto..na brzinu sam preletila clanak.. al ne bi ja to.. ionak se igli bojim😨 
    E a kaj sam procitala da hodanje po stepenicama potice otvaranje il tak nekaj? Ja sam u zgradi bez lifta na najgornjem katu😧

url=https://lilypie.com]

04. Kolovoz 2018. 23:51

😂😂čitam da pišete o keksićui😂😂,jooojjj..ja vam nebi znala kaj je to, nismo već nekih 9 mjeseci😲😲,prvo bilo čuvanje,pa kad smo smjeli pred kraj trudnoće nisam mogla od trbuha i nelagode a i dragi se bojao🙃🙃,pa oporavak i sad čekam da prvo odem ginekologu da vidi dal' je sve ok,još me ponekad probode dole nešto..doći će i to na red🤔😂😂.
    Držite mi se duplićke. Laka vam i ugodna, mirna noć😘😘🤗🤗😍😍😍😍

ami25
    05. Kolovoz 2018. 03:21

Kloke veceras nema spavanja 😂😂😂😭😭😭😥😥😥 Toliko o izrečici naspavaj se dok mozes 😂😂😂

💙Bartol💙

baarbaraa29
    05. Kolovoz 2018. 03:27

Ami25 i ja sam ju mrzila! Kao da postoji lager gdje ces spremat san pa kad rodis malo si uzmes! 🙄
    Meni vi evo trebala jedna doza, ali ne ide.
    Ali odmaraj u miru bar 😉
    Navratih samo da vam podjelim saznanje i mozda nekom olaksam trudnicko ljetne mukice 😎
    Ena pusa malom divicuv🤗😘

Sreca je kad od ljubavi tvog zivota nastane ljubav vaseg zivota 💙 Sebastian

ami25
    05. Kolovoz 2018. 03:37

Wow tnx Barbara, mozda ima u dm to kod nas 🤔 Kako ti? Kako bebica? Pajki sad ili cici? 😘😘😘

💙Bartol💙

ami25
    05. Kolovoz 2018. 03:38

Ena sretna 2 mj Mihaelu🎉🎉🎉 vec tako brzo proslo 😱

💙Bartol💙

baarbaraa29
    05. Kolovoz 2018. 06:13

Ami25 sisao je I spavao😁 Multitasking! I evo nova tura u procesu 🙂
    Ma ja vjerujem da ima ipak je to bas njihov proizvod.  

ami25
    05. Kolovoz 2018. 06:27

Uuuu zakon evo i ja se ucim postavljam si granice u nespavanju, nocas nisam ni oka sklopila 😂😂😂 tako da budem istrenirana kad bsba dođe 😋

💙Bartol💙

05. Kolovoz 2018. 07:31

ami25

Ena sretna 2 mj Mihaelu🎉🎉🎉 vec tako brzo proslo 😱

Jutro drage moje 😘. Hvala ti😘🤗,daaa,proletilo je vrijeme 🙂. Ljubim vas sve😘😍🤗. Barbara draga 😘 tebi od mene i divića 😀😘😘

baarbaraa29
    05. Kolovoz 2018. 07:36

Sad tek vidim pitanja 🙈
    Dobro sam samo malo pospana. Poceo je imat neki ritam spavanja po noci, ali dok posisa 20ak min.pa dok cekam podriganac pa dok cvrsce zaspe..prodje 1 sat i vise.
    Ima jako slab san vecinu vremena, a tesko ga uspavat,al sve si mislim to je faza, mali je.. 😁
    Nasla sam u PDFu knjigu Kako uspavati djete bez plakanja, a mame pisu da zbilja pali pa sam u proucavanju. Eto ako tko hoce mogu prosljedit sam napisite mail i ne ocekujte brzu dostavu 😉

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI