Ljetne bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    ami25
    05. Kolovoz 2018. 03:37

Wow tnx Barbara, mozda ima u dm to kod nas 🤔 Kako ti? Kako bebica? Pajki sad ili cici? 😘😘😘

💙Bartol💙

ami25
    05. Kolovoz 2018. 03:38

Ena sretna 2 mj Mihaelu🎉🎉🎉 vec tako brzo proslo 😱

💙Bartol💙

baarbaraa29
    05. Kolovoz 2018. 06:13

Ami25 sisao je I spavao😁 Multitasking! I evo nova tura u procesu 🙂
    Ma ja vjerujem da ima ipak je to bas njihov proizvod.  

Sreca je kad od ljubavi tvog zivota nastane ljubav vaseg zivota 💙 Sebastian

ami25
    05. Kolovoz 2018. 06:27

Uuuu zakon evo i ja se ucim postavljam si granice u nespavanju, nocas nisam ni oka sklopila 😂😂😂 tako da budem istrenirana kad bsba dođe 😋

💙Bartol💙

05. Kolovoz 2018. 07:31

ami25

Ena sretna 2 mj Mihaelu🎉🎉🎉 vec tako brzo proslo 😱

Jutro drage moje 😘. Hvala ti😘🤗,daaa,proletilo je vrijeme 🙂. Ljubim vas sve😘😍🤗. Barbara draga 😘 tebi od mene i divića 😀😘😘

baarbaraa29
    05. Kolovoz 2018. 07:36

Sad tek vidim pitanja 🙈
    Dobro sam samo malo pospana. Poceo je imat neki ritam spavanja po noci, ali dok posisa 20ak min.pa dok cekam podriganac pa dok cvrsce zaspe..prodje 1 sat i vise.
    Ima jako slab san vecinu vremena, a tesko ga uspavat,al sve si mislim to je faza, mali je.. 😁
    Nasla sam u PDFu knjigu Kako uspavati djete bez plakanja, a mame pisu da zbilja pali pa sam u proucavanju. Eto ako tko hoce mogu prosljedit sam napisite mail i ne ocekujte brzu dostavu 😉

ivymicek
    05. Kolovoz 2018. 07:51

baarbaraa29

Sad tek vidim pitanja 🙈
    Dobro sam samo malo pospana. Poceo je imat neki ritam spavanja po noci, ali dok posisa 20ak min.pa dok cekam podriganac pa dok cvrsce zaspe..prodje 1 sat i vise.
    Ima jako slab san vecinu vremena, a tesko ga uspavat,al sve si mislim to je faza, mali je.. 😁
    Nasla sam u PDFu knjigu Kako uspavati djete bez plakanja, a mame pisu da zbilja pali pa sam u proucavanju. Eto ako tko hoce mogu prosljedit sam napisite mail i ne ocekujte brzu dostavu 😉

Molim lijepo na 
    ivana.mail.me@gmail.com 🤣. Ovo mone se samo uspavljuje noseć 🤣.
    Ami samo ti vježbaj nespavanje practice makes perfect.
    Ja sam imala čišćenje u zadnja dva poroda. Na drugom jaće nego na trećem. Vidjela sam da ste komentirale hoćete li ili ne uspjeti prepoznati trudove. Ja drugi put nisam (odmah) jer sam imala i čišćenje uz trudove pa sam mislila da sam nekaj krivo pojela.
    Ali kad krene trud i ne možete ništa u njemu ni pričat ni hodat e tad je vrijeme za krenuti 😁.
    Uostalom i da dodete bezveze budu vas pregledali i pustili doma. 
    Ena 2 mj 🎉🎉🎉🎉🎉 ajme .
    Barbara tebi i tvom frajeru 😘😘😘😘
    Trudničice 😘😘😘😘😘

💙25.10.2012.💙Luka

💜15.09.2014💜Nina

👣16.06.2018👣 Vid

baarbaraa29
    05. Kolovoz 2018. 08:12

Ena kad vec dva mjeseca?! 😲 Cestitke! 😊😚
    Ivy poslano! De samo vidi jel stiglo jer sam preko moba. 😚😚😚
    Koja hoce moze i prek whats upa..
    E nivami de i ti vidi jel ti dosla ona Duhovni pristup radjanju. Sad sam vidjela da imam mail da ti nije otisla jer je kao prevelika datoteka pa sam ponovo.
    Citala sam kak je neka ginekologinja rekla da su trudovi za bolnicu po pravilu 'pod sifrom' 4-1-1. Kao svake 4 minute, traju po 1 minutu i tako 1 sat, ali mi je to malo prefrkasto za prvorotke..ne znam. 

Mladamama98
    05. Kolovoz 2018. 08:26

Jutro
    6xmama hvala na objašnjenju 
    Ena čestitke bebacu na 2 mjeseca 😘
    Barbara 😘 tebi i tvome bebacu

ivymicek
    05. Kolovoz 2018. 08:40

baarbaraa29

Ena kad vec dva mjeseca?! 😲 Cestitke! 😊😚
    Ivy poslano! De samo vidi jel stiglo jer sam preko moba. 😚😚😚
    Koja hoce moze i prek whats upa..
    E nivami de i ti vidi jel ti dosla ona Duhovni pristup radjanju. Sad sam vidjela da imam mail da ti nije otisla jer je kao prevelika datoteka pa sam ponovo.
    Citala sam kak je neka ginekologinja rekla da su trudovi za bolnicu po pravilu 'pod sifrom' 4-1-1. Kao svake 4 minute, traju po 1 minutu i tako 1 sat, ali mi je to malo prefrkasto za prvorotke..ne znam.

Stiglo 😘😘😘.
    Barbara formula je baš dobra ali baš kako veliš prefrkasto.

💙25.10.2012.💙Luka

💜15.09.2014💜Nina

👣16.06.2018👣 Vid

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.