Ljetne bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Arizona
    06. Kolovoz 2018. 20:18

Ami pa i kod mene sezona..10 kn svuda..eto aj taj bolnicki parking je 6kn..al tak je mali ..jos i renoviraju dio bolnice taman iznad parkinga pa je par mjesta zauzeto sa skelama i radinicima😐 
    A kazem ti.. ovaj mi je dns rekao za 5 dana .. al sad meni ni to nije odgovaralo😅 kad su mi ovi doktori prije stvorili paranoju sa tih 2 dana..a i mali mi je mirniji ovih zadnjih dana pa se nekak sigurnije ipak osjecam  kad hodocastim svako malo .. ja sam dns 38+3 .. ahh..smijesna sam sama sebi.. zalim se kad kazu za 2 dana..a zalim se i za 5 😂.. nek onda bude 3😉

url=https://lilypie.com]

Arizona
    06. Kolovoz 2018. 20:21

E a ovo za zabranu voznje ..pa uzas..pukla bi.. to jos jedino imam ..da se s autekom mogu otpeljati kam hocu.. ni ti mi ne pase kad me netko drugi vozi.. tak da suosjecam s tobom.. a meni je jedna mamica rekla da je ona do kraja vozila pa cak da se i u rodiliste sama vozila

url=https://lilypie.com]

Marijaa30
    06. Kolovoz 2018. 21:08

Moja susjeda se sama odvezla u rodiliste...
    Mene su danas ispitivale u ambulanti kak se mogu s tak niskim tlakom voziti sama okolo... 90/60 mi je tlak, al pa nist. Meni je super 😊
    I rekla sam da bum se vozila kak dugo bum mogLa.

26.8. Ivan 💙💙

nivami
    06. Kolovoz 2018. 21:19

Teić cestitke na velikom decku, brz oporavak 😘 😘 💐💐😍😍

Čokica ja isto koristim destilirnu vodu
    Ja sam vozila do nedavno, a sad imam muza kao osobnog vozača, kod ginekologa mi je inace tesko naci parking pa mi je super kad on vozi

06. Kolovoz 2018. 21:19

Teic

Evo me mame javljam se tek sad dok sam dosla k sebi i nasla malo vremena 😊
    Jucer u 16:20 se rodio nas Niko, 4380g i 51cm..porod je bio inducirani, termin je bio 11.8..
    Poceli su mi trudovi od dripa oko 10 ujutro, jedva sam ga stisnula 😁 i rezana sam malo 😣

Čestitam draga na velikom dečku,znam kak ti je i vjerujem da si ga jedva stisnula(i moj je bio čak i malo veći,4550g i 53cm,isto induciranipa mi je to poznato,s tim da mene nisu rezali jer sam pukla dok su se oni dogovarali rezati ili ne), brz oporavak ti želim a malom velikom čovjeku puno sreće i zdravlja 😘😘🤗🤗,mazite se i bol će proći 😘🤗😍

natar
    06. Kolovoz 2018. 21:50

Teic cestitam na zbilja velikom decku, svaka cast!! 🎉🎉🎉 😍😍 Zelim ti sto brzi oporavak!!

Mladamama98
    06. Kolovoz 2018. 22:47

Teic čestitam 🎉🎉💙

ivymicek
    06. Kolovoz 2018. 23:38

Teic cestitsam na pravom momku!
    Curke u finalu 😘😘😘
    Noćica 😴

💙25.10.2012.💙Luka

💜15.09.2014💜Nina

👣16.06.2018👣 Vid

07. Kolovoz 2018. 07:37

Jutroo 😁😁 šta je ovo, svi spavaju? 😂
    Ja već čekam pregled, vratila se napokon moja ginekologica s GO 😁 i samo 2 osobe ispred mene, dakle gotova sam za cca sat, sat i pol 😂

6xmama
    07. Kolovoz 2018. 07:39

Cokice, sretno na pregledu! Nek bude nekog pomaka 🤞
    Ja budna od 6,al vidim nigdje nikog pa sutim i ja 😂

1 cura(1999.)-4 dečka(2002,2004,2010,2016.)...šećer na kraju-curka 24.8.2018.💞

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.