Ami pa i kod mene sezona..10 kn svuda..eto aj taj bolnicki parking je 6kn..al tak je mali ..jos i renoviraju dio bolnice taman iznad parkinga pa je par mjesta zauzeto sa skelama i radinicima😐
A kazem ti.. ovaj mi je dns rekao za 5 dana .. al sad meni ni to nije odgovaralo😅 kad su mi ovi doktori prije stvorili paranoju sa tih 2 dana..a i mali mi je mirniji ovih zadnjih dana pa se nekak sigurnije ipak osjecam kad hodocastim svako malo .. ja sam dns 38+3 .. ahh..smijesna sam sama sebi.. zalim se kad kazu za 2 dana..a zalim se i za 5 😂.. nek onda bude 3😉
url=https://lilypie.com]
E a ovo za zabranu voznje ..pa uzas..pukla bi.. to jos jedino imam ..da se s autekom mogu otpeljati kam hocu.. ni ti mi ne pase kad me netko drugi vozi.. tak da suosjecam s tobom.. a meni je jedna mamica rekla da je ona do kraja vozila pa cak da se i u rodiliste sama vozila
url=https://lilypie.com]
Moja susjeda se sama odvezla u rodiliste...
Mene su danas ispitivale u ambulanti kak se mogu s tak niskim tlakom voziti sama okolo... 90/60 mi je tlak, al pa nist. Meni je super 😊
I rekla sam da bum se vozila kak dugo bum mogLa.
26.8. Ivan 💙💙
Teić cestitke na velikom decku, brz oporavak 😘 😘 💐💐😍😍
Čokica ja isto koristim destilirnu vodu
Ja sam vozila do nedavno, a sad imam muza kao osobnog vozača, kod ginekologa mi je inace tesko naci parking pa mi je super kad on vozi
Evo me mame javljam se tek sad dok sam dosla k sebi i nasla malo vremena 😊
Jucer u 16:20 se rodio nas Niko, 4380g i 51cm..porod je bio inducirani, termin je bio 11.8..
Poceli su mi trudovi od dripa oko 10 ujutro, jedva sam ga stisnula 😁 i rezana sam malo 😣
Čestitam draga na velikom dečku,znam kak ti je i vjerujem da si ga jedva stisnula(i moj je bio čak i malo veći,4550g i 53cm,isto induciranipa mi je to poznato,s tim da mene nisu rezali jer sam pukla dok su se oni dogovarali rezati ili ne), brz oporavak ti želim a malom velikom čovjeku puno sreće i zdravlja 😘😘🤗🤗,mazite se i bol će proći 😘🤗😍
Teic cestitam na zbilja velikom decku, svaka cast!! 🎉🎉🎉 😍😍 Zelim ti sto brzi oporavak!!
Teic cestitsam na pravom momku!
Curke u finalu 😘😘😘
Noćica 😴
💙25.10.2012.💙Luka
💜15.09.2014💜Nina
👣16.06.2018👣 Vid
Jutroo 😁😁 šta je ovo, svi spavaju? 😂
Ja već čekam pregled, vratila se napokon moja ginekologica s GO 😁 i samo 2 osobe ispred mene, dakle gotova sam za cca sat, sat i pol 😂
Cokice, sretno na pregledu! Nek bude nekog pomaka 🤞
Ja budna od 6,al vidim nigdje nikog pa sutim i ja 😂
1 cura(1999.)-4 dečka(2002,2004,2010,2016.)...šećer na kraju-curka 24.8.2018.💞
Sortiraj odgovore
Najstariji