Ljetne bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • AnaMaria
    05. Kolovoz 2018. 11:19

Cokica ne boli me vise ...sad sam malo pospremala kuhinju i tak...mislim da sam se ja jucer prefotsirala sa hodanjem jer su me trtica i prepone boljele sam tak kad sam dosla doma..a budemo vidjeli..svaki dan ocekujem da krene...a i ti si samo par dana ispred mene ...prije ces ti 😊

12.08.2018. ❤

Marijaa30
    05. Kolovoz 2018. 11:52

Mina, cestitke na ulasku u termin 😊
    Bas sam gledala prognozu za drugi tjedan, bit ce isto vruuuuce... kam cemo se sakriti?! 😋
    Sad cemo sve biti u iscekivanju...

26.8. Ivan 💙💙

ami25
    05. Kolovoz 2018. 11:58

💙Bartol💙

mateya1993
    05. Kolovoz 2018. 12:30

Hello cure.  Ami ovo definitivno stoji za pozive i poruke 😂 Noćas sam dobro spavala. Nije bilo nikakvih kontrakcija. Ja nisam imala zabranu keksića,ali nisam baš imala želju,pa se nismo baš često. 😛 Jedva čekam sutra kontrolu. Danas smo doma pod klimom. Neda nam se nigdje ići. Uživajte kokice 😘

💖 Nikol -12.08.2018💖

bojana27
    05. Kolovoz 2018. 13:05

Barbara meni bojanasimic22@gmail.com

05. Kolovoz 2018. 13:11

E, nešto sam se sjetila za vas koje isto radite u školi, mislim da nas ima par. Jedna info od moje tete iz računovodstva, čule smo se neki dan. Kad rodite, pošaljite im skenirani ili kopirani rodni list djeteta. Imate pravo na neku naknadu od ministarstva cca 1600kn. Pa eto da znate 😁
    Meni su zeznuli s naknadom za bolovanje duže od 90 dana. Ali sva sreća pa sam zvala i provjerila. Tako da umjesto prošli tjedan, novce ću dobiti krajem 9.mj. A da nisam zvala, nikome ništa. Odoše pare

Marijaa30
    05. Kolovoz 2018. 15:07

Cokica, al valjda trebamo biti pod ugovorom za te pare. To sam nesto cula, al ja sam sad prijavljena na sebe jer mi je ugovor u skoli bio do 31.5. pa da se ne vodim kao nezaposlena (imam svoj OPG pa sam kao samozaposlena).

26.8. Ivan 💙💙

05. Kolovoz 2018. 16:28

Marijaa30

Cokica, al valjda trebamo biti pod ugovorom za te pare. To sam nesto cula, al ja sam sad prijavljena na sebe jer mi je ugovor u skoli bio do 31.5. pa da se ne vodim kao nezaposlena (imam svoj OPG pa sam kao samozaposlena).

A šta ti i inače prekidaju ugovor preko praznika? Ja sam na zamjeni, ali mi se ne prekida ugovor, tako da imam pravo na sve. Osim regres jer nisam koristila godišnji od ove godine 

Arizona
    05. Kolovoz 2018. 20:19

Ej cure.. ukocilo me u gornjem djelu ledja kad sam ono 2 dana mahnito peglala..ima vec tjedan dana da me boli.. probao me decko izmasirati ali i dalje me boli i zateze na istom mjestu.. vec sam luda.. boli kad stojim..ne mogu ni speglati ono kaj mi je ostalo.. boli i kad sjedim duze... mislim da je neki zivac il nesto.. hoce to proc samo ili kako da si pomognem? Ideje..? 

url=https://lilypie.com]

ami25
    05. Kolovoz 2018. 20:37

Arizona joj ne znam sta da ti kazem, nemam bas iskustva s tim  mozda neku tabletu popit koju smijes al opet dal ce ti bas to proci od toga ne znam,ja isto evo jucer i danas peglam i jos imam dve masine uff,al ajde pomalo cemo i to nekako 

💙Bartol💙

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI