Ljetne bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    6xmama
    06. Kolovoz 2018. 08:48

Natar,sretno na punih 35 🎉🎉🎉🎉... Ma ti bus svoje nosila do normalnog termina, bus vidla... Tak skroz zatvorena, a s dvojcekima. 
    Mladamama, kak si ti? Kad imas kakvu kontrolu, kaj su ti napisali u otpusnom? 
    Ja imam perilicu sa susilicom(9 kg pere, 7 susi), al moram priznat da mi je isto ko i kod Barbare, moram peglat, nije da nije zguzvano... Sam se lakse pegla neg ovo suseno na zraku 😑. 

1 cura(1999.)-4 dečka(2002,2004,2010,2016.)...šećer na kraju-curka 24.8.2018.💞

Mladamama98
    06. Kolovoz 2018. 08:57

6xmama dobro sam, u četvrtak imam kontrolu u TA, a u otpusnim su napisali da sam primljena zbog bolova, otvorena 1 prst do ovoja i glavice, cerviks 1 članak te da sam otpuštena poboljšanog stanja 

natar
    06. Kolovoz 2018. 09:50

Barabara koliko sam shvatila doktore njima je 37 tj za blizance vec kraj i onda se inducira porod (ovisno o polozaju beba vaginslni ili carski, mada mi se cini da su skloniji carskom),ali meni se cini da cu presisati tih 37 tj i da ce ih krenuti vaditi prije nego oni odluce sami.. A isto je bilo strogo mirovati od 20 tj.. Ma cudo su te nase ljetne bebe 🤷‍♀️🤷‍♀️ Pola nas je tu cuvalo trudnocu da bi na kraju molile bebe da se deloziraju 😄😂, dobra neka vibra ovdje vlada 😊😍
    Mi smo nedavno kupili susilicu zbog bebaca, probala sam ju, ne guzva zasad 👏👏, ali ju nisam jos natrpala nego polupraznu susila i izvadila robu cim zavrsi.. Vidjet cemo kaj ce biti kad ju pustimo u ful pogon
    A i parna postaja stoji u kutiji, majka je donijela, ali to jos nisam isprobala🙈🙈 Zasad se igram s obicnom peglom🙈🙈

Marijaa30
    06. Kolovoz 2018. 09:52

Natar, cestitke na punom tjednu.. idete vas 3 do termina 😊😊💪💪
    Barbara, to mene moj mali priprema.. ocito budu nam zanimljive noci 😊
    Obavila sam ctg, kolko sam vidla, trudova nema. Max je bilo 35, to je nist. Sad cekam pregled, guzva je 🙄

26.8. Ivan 💙💙

06. Kolovoz 2018. 10:05

Jutroo 😁
    Marija sretno na pregledu 🤞😁
    6xmama lijepo vi napredujete. Odmah smo rekli da ćete uspjeti jer su ove ljetne bebe jako tvrdoglave 😂 neka vas još malo, a onda druženje uživo 😁😘
    Natar pa super tjedni za vas troje 😁😘
    A što se peglanja tiče, moja svekrva voli peglati. E sad, s obzirom da moram hitno kupit novu peglu, razmišljala sam i ja o parnoj postaji. Jel imate što za preporuku? 😁
    I opet sam odspavala cijelu noć bez dizanja, ali su me budili neki bolovi kad bi se okretala pogotovo. Pa sam pokušala što više mirovati. 

mina04
    06. Kolovoz 2018. 10:31

Barbara draga ako stignes posaljes i meni na mail duhovni pristup rađanju ako mozes..
    mlackovic04@gmail.com

All of God’s grace in one tiny face 💟

6xmama
    06. Kolovoz 2018. 11:09

Cokice, moja je od Elektroluxa, platila sam ju podosta, nekih 1800 kn prije 3,5 god,bitno ti je da gledas kolko bara ima pritisak pare, vise bara-bolja pegla. Ova moja ima 5,5 bara pritisak. 
    Al kak je meni kad sam kupovala ovu u ducanu reko trgovac-i najsugavija parna postaja bolje pegla od najbolje obicne pegle. 

1 cura(1999.)-4 dečka(2002,2004,2010,2016.)...šećer na kraju-curka 24.8.2018.💞

mateya1993
    06. Kolovoz 2018. 11:09

Hej drage moje!  Evo ja danas bila na pregledu. Ctg uredan, stanje je isto. Nisam se nikaj bolje otvorila. Sex nije ništa pomogao zasada 
    BIla je danas druga doktorica,pregled jedva da sam i osjetila. Nije mi gledala plodnu vodu, a nisam ni na uzv išla tak da neznam baš nikaj previše. Bila je ogromna gužva, dobro da sam došla odma prva ujutro inače bi čekala neznam kak dugo.
    U ambulanti raspad sistema. Čašice s urinom na sve strane,neznaš koja je čija,jedna sestra koja je pripravnica sama radi s doktoricom. Ma užas živi. U srijedu idem opet na kontrolu. I onda još dođem na parking i vidim da me neka budala tak zaparkirala da u auto nisam mogla ući. Morala sam kroz suvozačevu stranu unutra. Neznam kak sam to izvela s ovim trbuhom.   

💖 Nikol -12.08.2018💖

Marijaa30
    06. Kolovoz 2018. 12:43

Mateya, curka se neda... velim ja, cekaju bebaci da te vrucine prođu 😊
    Moj izvjestaj: za prst prohodna do glavice, cerviks jedan clanak, ctg uredan. Uzv nije radila. Kontrola za tjedan dana. I mi cekamo, al mi je drago da sam se otvorila jer mi se ne prenosi bas. Makar, ni to  nije garancija.

26.8. Ivan 💙💙

06. Kolovoz 2018. 13:04

Mateya i Marija super za preglede. Nadam se da će neka bebica barem krenuti 😁
    Hvala 6xmama 😁 ja sam ovu gledala, pa ni sama sad više ne znam  A totalno mi se ne da sad na to trošiti pare, a moram 😠😠 a ništa se ne razumijem u to. Meni je pegla, pegla 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.