Ljetne bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Marijaa30
    05. Kolovoz 2018. 09:28

Jutro cure 😊
    Ja spavala od ponoci do sad 🙂
    Opet imam naotecene ruke i noge, to je sad svako jutro i navecer. Bole me cak! 
    Al idem sutra u TA!
    Moj se i dalje boji keksica tak da ja koristim kucanske poslove i stepenice za otvaranje. Al nema veze, budemo vec 😊
    Ena, cestitke Mihaelu, brzo su prosla 2 mjeseca 😊

26.8. Ivan 💙💙

• AnaMaria
    05. Kolovoz 2018. 09:33

Dobro jutro klokanice..meni nocas nije bilo vruce al sam imala jace kontrakcije tak da nisam znala jel ce krenut sad ili 🙄 a leđa me bole od jucer cijelo vrijeme i malo sam se preforsirala navecer u hodanju mozda su zato bila jace kontrakcije? ...jel se to tijelo priprema? Jel normalno da tak leđa bole cijelo vrijeme? Zbunjena sam...i da navecer me frkalo u trbuhu bila sam na wc-u i sad ujutro isto...al sam.napala s pitanjima 😓🤕
    Teic sretno javi kako je proslo
    Ja pijem novalac prenatal one se mogu pit i za vrijeme dojenja pa cu vidjet..pretp da cu ih nastavit piti
    Arizona drago mi je da si se smirila s tim pregledom i da je pao keksic 😉..i mene je trbuh zatezao poslije i pikalo me malo.. 
    Mladim mamama i njihovim bebicama 😙😙😙
    Sorry ak sam nesto zaboravila 

12.08.2018. ❤

mina04
    05. Kolovoz 2018. 10:28

Jutro! 🌞
    Barbara, hvala na info za sprej ako djeluje spasit ce me. Vec tjednima placem za onim cold gelom sto ne smijem a znam da bi mi bilo lakse. Ovo ce biti super ako hladi 🤗
    Mi smo na pocetku imali zabranu keksica zbog mog prvog pobacaja, a sad mi se dragi malo boji 😅 iako ulovila me ovih tjedana bas zelja, vec i sanjam, pa ga ulovim svako dva- tri tjedna bar jednom 😆😆😆 i ok se osjecam, samo nezgodno je bas s trbuhom.

All of God’s grace in one tiny face 💟

nivami
    05. Kolovoz 2018. 10:35

Jutro/dan
    Taman doruckovala, trebali djecu na plazu voditi, međutim muž jutros napravija neki krivi potez i uhvatila ga leđa, tako da smo sad i ja i on polupokretni 😩😂
    Barbara tebi i tvom sisoljupcu 😘 , nisam dobila mail, sad sam ga isprazno la pa da probas ponovo 🤔
    Ena sretna 2 mjeseca Mihaelu😘💐😍
    Ivy tebi i tvojoj ekipi 😘😘😘
    Sta se tice keksica moj se boji, nikako da ga nagovorim, Marija ja kao i ti kucanski poslovi i stepenice, pa cemo vidit u utorak kakvo je stanje 

05. Kolovoz 2018. 11:03

Jutro 🙂
    Ja evo napokon i drugu noć odspavala lijepo u komadu, nije bilo toliko vruće preko noći. 
    Barbara 😘😘😘😘 tebi i tvom sisaču 😁
    Ena, čestitke na 2 mjeseca 🎉🎉 Kako leti vrijeme 😯😯
    AnaMaria, jel te još boli? Jel ima nekakvog pravilnog razmaka? 
    Ono je neki sprej za hlađenje? Ja sam prvi put ovo ljeto kupila termalnu vodu, preporodila se. Za malo osvježit se, kad me komarac ugrize, ma za sve. Samo se našpricam. A i mužu se sviđa pa i on zna malo osvježit se 😂
    A keksić, nije se bunio ujutro 😂😂 al ne mogu ja to više 😂 pa vruće, pa trbuh, pa sve nešto boli i smeta. Tako da ta vrsta poticanja otpada. A i prevruće mi je za kućanske poslove, a stepenice ne volim ni netrudna 😁 tako da ne znam kako potjerati dijete van 😂

ami25
    05. Kolovoz 2018. 11:11

Jutro zene ja spavala od 9 do sad 🙄🙄jejj, mislim da nikad nisam probdjela noc cak ni kao student kad je bila stiska i eto sad 😂😂 trudnoca me mijenja 😋😋 i ja nesto u zadnje vrijeme idem cesto na wc 😲 sta to je neki znak evo jucer cak 2 puta, hmmm... Super, kad bi bar😊

💙Bartol💙

• AnaMaria
    05. Kolovoz 2018. 11:19

Cokica ne boli me vise ...sad sam malo pospremala kuhinju i tak...mislim da sam se ja jucer prefotsirala sa hodanjem jer su me trtica i prepone boljele sam tak kad sam dosla doma..a budemo vidjeli..svaki dan ocekujem da krene...a i ti si samo par dana ispred mene ...prije ces ti 😊

12.08.2018. ❤

Marijaa30
    05. Kolovoz 2018. 11:52

Mina, cestitke na ulasku u termin 😊
    Bas sam gledala prognozu za drugi tjedan, bit ce isto vruuuuce... kam cemo se sakriti?! 😋
    Sad cemo sve biti u iscekivanju...

26.8. Ivan 💙💙

ami25
    05. Kolovoz 2018. 11:58

💙Bartol💙

mateya1993
    05. Kolovoz 2018. 12:30

Hello cure.  Ami ovo definitivno stoji za pozive i poruke 😂 Noćas sam dobro spavala. Nije bilo nikakvih kontrakcija. Ja nisam imala zabranu keksića,ali nisam baš imala želju,pa se nismo baš često. 😛 Jedva čekam sutra kontrolu. Danas smo doma pod klimom. Neda nam se nigdje ići. Uživajte kokice 😘

💖 Nikol -12.08.2018💖

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.