Cokice,izgleda ok pegla!
Marija,kaj ti je to jedan prst,to ni niš...bus ti jos počekala ...Ne da se ni Ivek tak lako van
1 cura(1999.)-4 dečka(2002,2004,2010,2016.)...šećer na kraju-curka 24.8.2018.💞
Mateya1993 i Marija super za preglede, pokrece se nesto, lijep mi je datum 8.8😘😘😘
Čokice ne izgleda lose to peglo za te novce, mi ti vec 8 godina imamo tefalove po preporuci su odlicni, ja i svekrva imale zajedno, kad se ne sto pokvario kupile svaka svoj, moja ti je ova
Mateya1993 i Marija super za preglede, pokrece se nesto, lijep mi je datum 8.8😘😘😘
Čokice ne izgleda lose to peglo za te novce, mi ti vec 8 godina imamo tefalove po preporuci su odlicni, ja i svekrva imale zajedno, kad se ne sto pokvario kupile svaka svoj, moja ti je ova
I ja sam rekla da mi je lijep datum 8.8. Bilo je prvo 5.8 ali to smo prošli 😂 danas muž ide na posao nakon 2 tjedna na go i pita oće li danas beba. Ja reko neće neće, samo ti odi radit.
E vidjela sam i tu peglu. Ali mi se ne daje puno para. Pa mi se ova činila ok. Ali razmislim još
Curke super vijesti sa svih strana,Mateya drži se, meni sama pomisao da pređem termin je strašna Marija super za barem prst i to je nesto,znaci da se nesto pokrece al bas kao sta kazes ni to nije garancija
Vidim da komentirate pegle,a moja je iz kamenog doba vjerovatno, mama mi ju dala jos kad bila na faxu i svuda je povlačim za sobom, stvarno bi trebala i ja kupit nesto normalno al uvijek kao hoćemo hoćemo pa nikad. Nista, posto sam nabavila vise manje sve za bebaca sad kad me netko bude pitao sta nam treba za bebu kad bude dolazio u posjetu cu rec parna postaja
💙Bartol💙
A ovo sta se parkinga tice,ja sam rekla da bi trebali napravit parking za trudnice da ima mjesta uc u auto s trbusinom
💙Bartol💙
Ami, to sam i ja mislila reć da mi treba pa nek netko kupi 😂😂 za bebu imamo skoro sve. A ovo za auto, po meni bi se moglo i na mjesto za invalide, pogotovo ako je trudnica vozač. Ja neki put ne mogu ući ili izaći, ali onda čekam da mi se muž pomakne jer ne vozim više. A za kasnije, vidjela sam koliko se frendica mučila izvuć AS iz auta jer ima troja vrata. Pa uvijek traži parking da joj je desna strana slobodna
Da da kod nas ima Lidl i Kaufland parking za mame s djecom pa to je ok al onda se naravno sparka frajer u meci ili tak neko ono da poludis😡😡😡😡
💙Bartol💙
Mateya i Marija super za preglede! Neka se samo pokrece.. Sad ce opet baby boom kada prodje val vrucine 🤞🤞
Za auto i parking se slazem, ja sam rekla da bi trudnicama trebalo dati privremenu dozvolu za invalidska mjesta.. Ionako smo velike i tesko pokretne 🙈🙈 A super su mi ona mjesta po centrima za ljude s kolicima i malim bebama, samo da toga ne koriste i ovako bezveze ljudi..
Pa bas to Natar, ja masu puta vidila da se parkiraju ovako ljudi, ma koma.. Bezobrazno
💙Bartol💙
Kakvu vodu ulijevate u parnu postaju,običnu ili destiliranu? El se ne nakuplja kamenac unutra? Ja već isto duže vrijeme gledam parne postaje,ali nikako da se odlučim. Zasad imam običnu Tefalovu peglu i peglam na paru,samo je problem što se kamenac skuplja u njoj, a nemora ići isključivo destilirana voda. Bilo bi mi žao da kamenac uništi parnu postaju,a nisu baš jeftine.
ami25- držim se nekak, sve si mislim da mala čeka moj rođendan 16.08 pa da skupa slavimo
Kod nas je samo u Kauflandu takav prošireni parking za obitelj s djecom. Žao mi je što nisam poslikala kak se ovaj parkirao kraj mene jer nije bilo moguće vrata otvoriti. Dobro da mi auto nije ogrebao.
💖 Nikol -12.08.2018💖
Sortiraj odgovore
Najstariji