Ljetne bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Marijaa30
    06. Kolovoz 2018. 17:23

Prospavala sam cijelo popodne 😋
    Nije prst nist, znam, al sam tak bila vesela... zabranil mu je tata jucer (njegov) izlazak prije 16.8. jer on hoce biti pri porodu.
    Da, pitala sam doktoricu za kosti zdjelice, pogledala me i rekla da imam najnormalniju zdjelicu. Vise ne znam nist 😋 rekla mi je nek se krecem kolko mogu i nek ne brinem. 

26.8. Ivan 💙💙

6xmama
    06. Kolovoz 2018. 18:24

Mateya, ja stavljam destiliranu, makar mi je tip u ducanu reko da je najbolje kod parnih postaja mijesat pol destilirane pol ove iz pipe... Al ja radije stavim samo destiliranu isto bas iz tog razloga, nije bas jeftina za igrat se.... 

1 cura(1999.)-4 dečka(2002,2004,2010,2016.)...šećer na kraju-curka 24.8.2018.💞

mateya1993
    06. Kolovoz 2018. 18:57

6xmama

Mateya, ja stavljam destiliranu, makar mi je tip u ducanu reko da je najbolje kod parnih postaja mijesat pol destilirane pol ove iz pipe… Al ja radije stavim samo destiliranu isto bas iz tog razloga, nije bas jeftina za igrat se….

Da istina,zato sam i pitala ☺ hvala ti! 😘

💖 Nikol -12.08.2018💖

Teic
    06. Kolovoz 2018. 19:25

Evo me mame javljam se tek sad dok sam dosla k sebi i nasla malo vremena 😊
    Jucer u 16:20 se rodio nas Niko, 4380g i 51cm..porod je bio inducirani, termin je bio 11.8..
    Poceli su mi trudovi od dripa oko 10 ujutro, jedva sam ga stisnula 😁 i rezana sam malo 😣

6xmama
    06. Kolovoz 2018. 19:31

Teic, čestitke na velikom dečku 🎉🎉🎉🎊🎊🎊!!! 
    Maleni, dobro nam došao 🎉🎉💙🍼!! 

1 cura(1999.)-4 dečka(2002,2004,2010,2016.)...šećer na kraju-curka 24.8.2018.💞

06. Kolovoz 2018. 19:33

Teic čestitke na velikom dečku i tebi brz oporavak 🎉🎉🎉🎉💙💙💙 Niko dobrodošao 😁💙

Arizona
    06. Kolovoz 2018. 19:40

Ej curke..evo i mene.. 
    Teic cestitke na bebici😍e to je pravi veliki frajer 💙 kak si uspijela prirodno.. svaka cast..
    Vidim vi pricate o peglama i dalje..zlo prizivate.. zato me cijeli dan opet trga u ledjima😅😅
    Parking..eee parking.. koliko sam love vec spiskala na taj parking od kad hodocastim u bolnicu mogla sam i kupit ovo parno zlo ili cak i dva 😫 al da..kuzim muku po parkingu.. najgore kad nema mjesta i kad se jedva nekak stisnem negdje i onda zaboravim na busicu i da vise ne mogu samo tak kliznut ko prije..hhh..
    Inace..bila dns na ctgu.. sve uredno..veli mi sad ovaj doktor..inace sef ginekologije ovaj put..da moze za 5 dana..😂rekoh..pa svi kazu za 2 ..vi sad za 5.. pa kako to..onda mi je stavio za 3😂 .. kaze moze sljedeci put eventualno uzv (nisam mu spominjala ovaj "tajni" koji sam obavila u sub.😂😂),a za otvaranje mi je rekao da im sad nije bitno gledat jesam otvorena malo il ne ak nemam trudove..koje mi je rekao da cu znat prepoznat kad sam rekla da ne znam jel imam .. za ove menstrualne grceve kao kaze da je to samo pripremanje tijela na porod.. i samo se smjeskao kad sam pitala za epiduralnu u slucaju velike boli i bacio mi tamo par simpaticnih sprehica😅😅

url=https://lilypie.com]

mina04
    06. Kolovoz 2018. 19:47

Teic cestitam od srca, brzi oporavak ti zelim 😘

All of God’s grace in one tiny face 💟

ami25
    06. Kolovoz 2018. 20:00

Teic cestitke na bebici, pa to je veliki deckoooo, cudno bi bilo da nisi rezana  Al bitno da je sve proslo u redu, super super! Arizona ja sam dobia zabranu voznje nakon sudara  koji je bio pred mj dana, uzasno se osjecam doslovno nesposobna za sve, al eto do tad sam svaki dan i svuda isla s autom i isto tako koliko sam novčića potrosila na parking tako da I feel you, jos ovdje kod nas su cijene aj bok zbog sezone,ono sat vremena po 10 kn i te fore, za poludit!!! Ja i dalje ne kuzim taj tvoj ctg svaka dva dana,meni evo dr rekla da nema ni potrebe da dolazim opet u petak (tad cu bit 38+3) al kao da ipak moraju sad cesce i posto ce bit ona u smjeni da dodem opet taj dan, pa da ne cekamo tjedan nakon! Al ovo svaka 2 dana mi je zaista cudno  

💙Bartol💙

Marijaa30
    06. Kolovoz 2018. 20:18

Teic, cestitke na velikom decku... bravo za tebe, brz oporavak ti zelim 😊
    Meni mama radi u bolnici  pa imam karticu za parking inace bi isto potrosila para i para. Mislim, je sat 5 kn, al se nabere.

26.8. Ivan 💙💙

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.