Da da kod nas ima Lidl i Kaufland parking za mame s djecom pa to je ok al onda se naravno sparka frajer u meci ili tak neko ono da poludis😡😡😡😡

💙Bartol💙
Mateya i Marija super za preglede! Neka se samo pokrece.. Sad ce opet baby boom kada prodje val vrucine 🤞🤞
Za auto i parking se slazem, ja sam rekla da bi trudnicama trebalo dati privremenu dozvolu za invalidska mjesta.. Ionako smo velike i tesko pokretne 🙈🙈 A super su mi ona mjesta po centrima za ljude s kolicima i malim bebama, samo da toga ne koriste i ovako bezveze ljudi..

Pa bas to Natar, ja masu puta vidila da se parkiraju ovako ljudi, ma koma.. Bezobrazno

💙Bartol💙
Kakvu vodu ulijevate u parnu postaju,običnu ili destiliranu? El se ne nakuplja kamenac unutra? Ja već isto duže vrijeme gledam parne postaje,ali nikako da se odlučim. Zasad imam običnu Tefalovu peglu i peglam na paru,samo je problem što se kamenac skuplja u njoj, a nemora ići isključivo destilirana voda. Bilo bi mi žao da kamenac uništi parnu postaju,a nisu baš jeftine.
ami25- držim se nekak, sve si mislim da mala čeka moj rođendan 16.08 pa da skupa slavimo
Kod nas je samo u Kauflandu takav prošireni parking za obitelj s djecom. Žao mi je što nisam poslikala kak se ovaj parkirao kraj mene jer nije bilo moguće vrata otvoriti. Dobro da mi auto nije ogrebao.

💖 Nikol -12.08.2018💖
Prospavala sam cijelo popodne 😋
Nije prst nist, znam, al sam tak bila vesela... zabranil mu je tata jucer (njegov) izlazak prije 16.8. jer on hoce biti pri porodu.
Da, pitala sam doktoricu za kosti zdjelice, pogledala me i rekla da imam najnormalniju zdjelicu. Vise ne znam nist 😋 rekla mi je nek se krecem kolko mogu i nek ne brinem.

26.8. Ivan 💙💙
Mateya, ja stavljam destiliranu, makar mi je tip u ducanu reko da je najbolje kod parnih postaja mijesat pol destilirane pol ove iz pipe... Al ja radije stavim samo destiliranu isto bas iz tog razloga, nije bas jeftina za igrat se....

1 cura(1999.)-4 dečka(2002,2004,2010,2016.)...šećer na kraju-curka 24.8.2018.💞
Mateya, ja stavljam destiliranu, makar mi je tip u ducanu reko da je najbolje kod parnih postaja mijesat pol destilirane pol ove iz pipe… Al ja radije stavim samo destiliranu isto bas iz tog razloga, nije bas jeftina za igrat se….
Da istina,zato sam i pitala ☺ hvala ti! 😘

💖 Nikol -12.08.2018💖
Evo me mame javljam se tek sad dok sam dosla k sebi i nasla malo vremena 😊
Jucer u 16:20 se rodio nas Niko, 4380g i 51cm..porod je bio inducirani, termin je bio 11.8..
Poceli su mi trudovi od dripa oko 10 ujutro, jedva sam ga stisnula 😁 i rezana sam malo 😣
Teic, čestitke na velikom dečku 🎉🎉🎉🎊🎊🎊!!!
Maleni, dobro nam došao 🎉🎉💙🍼!!

1 cura(1999.)-4 dečka(2002,2004,2010,2016.)...šećer na kraju-curka 24.8.2018.💞
Teic čestitke na velikom dečku i tebi brz oporavak 🎉🎉🎉🎉💙💙💙 Niko dobrodošao 😁💙
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji