Noemi, čestitke na curki 🎉🎉🎉🎉🎉🎊🎊🎊🎊❤️! Super da je sve glatko proslo 😊…
Malena dobro nam dosla 🎊❤️🍼!
Mladamama, drzim fige da upali sa Cordipinom!
Ovo vani je pakao… Ubio me put do bolnice i nazad 😧…
Vec bi odavno bila gotova da nisam morala zbog uzv cekat, dosli u petnaest do 8,a dr. na uzv doso u pol 10 😲… Javila im se, rekla situaciju i sve, ne hebe to njih, u biti sestra u trudnickoj bi me odma uzela al je rekla da prvo napravim uzv. Cim sam obavila uzv i vratila se ona me odma uzela.
Uglavnom, moja curkica ima 2350 grama, protoci ok, voda ok, sve su pogledali kaj se tice uzv.
U trudnickoj moj dragi dr. Bolanca(fala ti Boze), pogledao me, veli to je isti nalaz ko i kad sam bila u bolnici,tragovi grlica i 2 cm i narucio me za 3 tjedna na kontrolu. Lijekove mi je reko prestat uzimat sa 36 tjedana(Utrogestan, Normabel i Cordipin) … I da ce mi na iducoj kontroli uzet bris rodnice, ja reko moze, ak me ne sprasite u radjaonu ko prosli put, a on se smije i pita da jel sam brzo rodila, ma ja reko ko nis 😂..
Eto curke, sad ce mi trebat cijeli dan da dodjem sebi kolko sam se izmucila 😧… Al nema veze, sve za moju strucu. Nek samo jos malo bude tu di je
6xmama, pa bas mi je drago...a curka je i fino nabrala... ajde vas dvije jos 3 tjedna da ste u komadu. Bas mi je drago zbog vas 😁
Cure, a ja sad idem na tecaj, sama 😋 skuhat cu se. Al do sad sam se bojala nahodavati okolo, a sad idem kaj nas nebudu gnjavili za potvrdu. Pise da bi trebali biti na 2/3 predavanja, al da ak smo samo na jednom pa iz opravdanih razloga nebremo na drugi, isto puste.
26.8. Ivan 💙💙
Drage cure, jutros u 6:50 h je stigla moja princeza Noemi , 3100, 49 cm. Pukao vodenjak u 4h, trudovi i otvorena 4cm. odmah u salu na carski jer je zadak. Sve je bilo brzo gotovo, osjet u nogama mi se vratio. Rez lagano osjetim al kad vidim svoju bebicu ništa me ne boli.. osjećaj je najljepši u životu 😍
Sretno danas na pregledima, znam da 6xmama ima pregled.. i ako još netko.. sretno!
ostalim curama šaljemo puse moja curka i ja 😘😍
Cestiiitam! Uzivajte sada. Mazite i pazite. Mamita, tebi brz oporavak 🤗
💗Baby E💗
Noemi čestitke na princezi😍😍😘😘🤗🤗,odmaraj i brz oporavak ti želim 😘🤗
kloke, moze li pitanje?
Vidjela sam da je jedna od vas stavila slikicu kinderbeta sa zastitnom ogradicom za sipke bas, moze li mi neka reci ako to ima gdje je kupila jer sam cula da je prava ogradica jako opasna pa bi uzela za resetke ali nemogu naci nigdje nesto slicno tome a da je jeftinije...🤔
Bok svima.. vidim nisam jedina kojoj je ova noc bila grozna.. uz sve rastvoreno nisam mogla zaspati ..preznojavanje..ventulator..hladni rucnik.. na kraju zavrsila na kaucu pod klimom ..jos gore..ispreznojavala se i tamo pa na to palila klimu ..uzas..sad me sve boli i nisam za nista..
6xmama imam ja filing da idete vas dvije do kraja 🤗
Noemi..cestitam😍..jesi ti to "preko reda" ili sam pobrkala termin s nekim? U svakom slucaju..brz oporavak..neka je sve dobro proslo..
Mladamama drzim fige da budete dobro i u komadu..
Di nam je Aknes.. jel se i ona vec mazi za svojom bebicom?😍
Jesam koga zaboravila..? Mozak mi ne radi.. kad su najavili normalne vrucine ili bar normalne noci??
P.S. Jel vama koje ste zatvorene jos u TA provjeravaju situaciju? Jucer mi je jedna mamica rekla da ne gledaju oni vise sad to tu kod nas.. to mi je cudno.. sve je to divlji zapad tu kod mene..vidjet cu ja jos koji pregled kaj ce biti ..sve si mislim da bi mozda ja mogla umjesto kod njih tu kod ovog svog privatnog to sve do kraja obavljati.. mogla bi se informativno raspitati za cijene🤔🤔 i kaj kazete..taj tuljac za gledanje plodne vode vas i nije mali😅?
url=https://lilypie.com]
Noemi čestitam na maloj princezi 💕💕🎉🎉
Cokica cestitam na punih 39 tjedana
6xmama super da je stanje ostalo isto, još ćete vi do termina doći i curka je već prava
Ja sam bila na ctg, navodno imam neke skroz lagane trudove ali ja ništa ne osjetim, ne znam jel to može biti jer je nora bila dosta aktivna i lupala
Mladamama, su te skinuli sa tokolize ili ne jos?
1 cura(1999.)-4 dečka(2002,2004,2010,2016.)...šećer na kraju-curka 24.8.2018.💞
Mladamama, su te skinuli sa tokolize ili ne jos?
Jesu, oko 9 i odma sam popila cordipin
Ajde, drzim fige da se odrzi stanje 🤞🤞🤞🤞
1 cura(1999.)-4 dečka(2002,2004,2010,2016.)...šećer na kraju-curka 24.8.2018.💞
kloke, moze li pitanje?
Vidjela sam da je jedna od vas stavila slikicu kinderbeta sa zastitnom ogradicom za sipke bas, moze li mi neka reci ako to ima gdje je kupila jer sam cula da je prava ogradica jako opasna pa bi uzela za resetke ali nemogu naci nigdje nesto slicno tome a da je jeftinije…🤔
Mislim da sam to bila ja 😁 Dada&rocco se zove firma, hrvatski proizvodi. Mislim da 12 tih ogradica za prečke dođe 252kn. Ali ima sve na njihovoj stranici.
6xmama super za pregled 😁 barem je ostalo nepromijenjeno. Neka bude još barem 2-3 tjedna tako 🤞🤞🤞😘😘
Mladamama98 držim 🤞🤞 da sad i tablete djeluju.
Arizona, ja sam zatvorena, ali ja ne idem u TA, tako da mene nitko nigdje ne gleda 😂 mom malom se izgleda ionako nigdje ne žuri, pa čeka da se moja ginekologica vrati s GO 😁
Sortiraj odgovore
Najstariji