Ljetne bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • AnaMaria
    01. Kolovoz 2018. 18:33

Firsttimemommy

Evo cure da vam se javim nisam vas uspjela popratit…. U ponedjeljak navecer ja sam rodila svog bebaca…. Pukao mi vodenjak lagano curkao oko 12.30h imala zakazan pregled u ginekologice u 14.00 dosla tamo ona potvrdila…. 16 dosla u rodiliste otvorena 3cm malo setala i skakala po lopti pa me u 18.30 stavili u boks uključili drip i rodila u 21.05…. nisam rezana, nisam popucala… Kegelove vjezbe preporučam svakome ja sam ih prakticirala viječu trudnocu i isplatilo se a porod ko porod normalno da je bolilo ali disanje nauceno na tecaju mi je bilo najveca podrska… "Ako pravilno disete manje boli, brze se otvarate i dijete se lakse spusta u porodajni kanal"-tako du nas ucili ja sam primjenila i mogu rec isplatilo se…

Čestitam od ❤ hvala Bogu da je sve proslo super 😊🤗😍 

12.08.2018. ❤

01. Kolovoz 2018. 18:36

Firsttimemommy čestitam 🎉🎉🎉🎉❤️❤️❤️❤️
    😂😂😂😂😂😂 6xmama umirem na ovo da di su nestali 😂😂😂

nivami
    01. Kolovoz 2018. 18:39

Firsttimemommy cestitam na bebicu, brz oporavk zelim 😘😘😘😍😍😍💐💐💐
    Ako me pamćenje služi ti si rodila u Splitu, kad stignes javi mi najnovije dojmove i sta treba ponijeti za bebu jer svatko drugacije govori 

6xmama
    01. Kolovoz 2018. 18:40

Firsttimemommy, čestitke na fino odrađenom porodu 🎊🎊🎊🎊🎉🎉🎉🎉!!! 
    Sad uzivajte i mazite se!Maleni, dobro nam dosao 🎉🎉💙🍼! 

1 cura(1999.)-4 dečka(2002,2004,2010,2016.)...šećer na kraju-curka 24.8.2018.💞

Arizona
    01. Kolovoz 2018. 18:52

Firsttimemommy cestitam 😍 vidis ja jedno vrijeme radila Kegelove pa prestala .. 🙄 a o disanju nista ne znam..ukinuli su tecaj zbog godisnjih i ja nisam stigla otic prije jer nisam znala.. a i bilo mi je rano..
    AnaMaria ..da sutra samo ctg.. i to kaj ti je dr. rekao..meni frendica 2.dijete  rodila u Njemackoj i tokom cijele trudnoce je samo 3 puta isla na uzv ..sad ne znam jel sta cesce isla jos na koji pregled..ali svakako sve puno manje nego kod nas.. 
    Marijaa bas koma za rađaonu..ja sam isla vidjeti nasu tu i moram reci da sam se iznenadila.. skroz lijepo i ok mi se cinilo.. ali opet ja sam do tad par puta imala nocne more o porodu i rađaone su izgledale kao neke srednjovjekovne prostorije za mucenje..pa mi je mozda i zato ovo bilo super 😅😅

url=https://lilypie.com]

Marijaa30
    01. Kolovoz 2018. 19:22

Firsttimemommy, cestitam na super porodu! Uzivaj sad s bebicom 😊
    E meni su nasi tecajevi bezvezni upravo zbog toga jer uopce ne govore o disanju ili da bi pokazali. Cita se s prezentacije i to osnovne stvari koje ionak ima na netu.

26.8. Ivan 💙💙

Mladamama98
    01. Kolovoz 2018. 19:32

Firsttimemommy čestitam 🎉🎉🎉
    Ja sam vam toliko sretna, izgleda da tablete djeluju, doktorica je zadovoljna i došli su nam nalazi brodova, sve negativno, malo je “problem” sto je cura skroz dolje ali pazit ću na kretanje dodatno i ništa strašno 

Mladamama98
    01. Kolovoz 2018. 19:33

*brisova ne brodova 🙄🙄

• AnaMaria
    01. Kolovoz 2018. 20:00

Mladamama98

Firsttimemommy čestitam 🎉🎉🎉
    Ja sam vam toliko sretna, izgleda da tablete djeluju, doktorica je zadovoljna i došli su nam nalazi brodova, sve negativno, malo je “problem” sto je cura skroz dolje ali pazit ću na kretanje dodatno i ništa strašno

Super 😊😊😊😊😊 hvala Bogu ❤ biti ce sve to ok 

12.08.2018. ❤

ivymicek
    01. Kolovoz 2018. 20:22

Firsttimemommy

Evo cure da vam se javim nisam vas uspjela popratit…. U ponedjeljak navecer ja sam rodila svog bebaca…. Pukao mi vodenjak lagano curkao oko 12.30h imala zakazan pregled u ginekologice u 14.00 dosla tamo ona potvrdila…. 16 dosla u rodiliste otvorena 3cm malo setala i skakala po lopti pa me u 18.30 stavili u boks uključili drip i rodila u 21.05…. nisam rezana, nisam popucala… Kegelove vjezbe preporučam svakome ja sam ih prakticirala viječu trudnocu i isplatilo se a porod ko porod normalno da je bolilo ali disanje nauceno na tecaju mi je bilo najveca podrska… "Ako pravilno disete manje boli, brze se otvarate i dijete se lakse spusta u porodajni kanal"-tako du nas ucili ja sam primjenila i mogu rec isplatilo se…

Čestitke 🎉🎉🎉. Neka je sve dobro prošlo. Sada se odmarajte i mszite 🎉🎉🎉

💙25.10.2012.💙Luka

💜15.09.2014💜Nina

👣16.06.2018👣 Vid

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.