Drage cure, jutros u 6:50 h je stigla moja princeza Noemi , 3100, 49 cm. Pukao vodenjak u 4h, trudovi i otvorena 4cm. odmah u salu na carski jer je zadak. Sve je bilo brzo gotovo, osjet u nogama mi se vratio. Rez lagano osjetim al kad vidim svoju bebicu ništa me ne boli.. osjećaj je najljepši u životu 😍
Sretno danas na pregledima, znam da 6xmama ima pregled.. i ako još netko.. sretno!
ostalim curama šaljemo puse moja curka i ja 😘😍
Čestitke mamice na rođenju curice. Proći će sva bol. Sada se mazite i odmarajte. 😘😘😘
6xmama super za nalaz ja uopće ne sumnjam d aćete vas dcije izdržati do 37 tt ako ne i dulje!
Mladama držimo figice da i vas dvije budete što dulej 2 u 1.
😘😘😘
💙25.10.2012.💙Luka
💜15.09.2014💜Nina
👣16.06.2018👣 Vid
kloke, moze li pitanje?
Vidjela sam da je jedna od vas stavila slikicu kinderbeta sa zastitnom ogradicom za sipke bas, moze li mi neka reci ako to ima gdje je kupila jer sam cula da je prava ogradica jako opasna pa bi uzela za resetke ali nemogu naci nigdje nesto slicno tome a da je jeftinije…🤔
Mislim da sam to bila ja 😁 Dada&rocco se zove firma, hrvatski proizvodi. Mislim da 12 tih ogradica za prečke dođe 252kn. Ali ima sve na njihovoj stranici.
6xmama super za pregled 😁 barem je ostalo nepromijenjeno. Neka bude još barem 2-3 tjedna tako 🤞🤞🤞😘😘
Mladamama98 držim 🤞🤞 da sad i tablete djeluju.
Arizona, ja sam zatvorena, ali ja ne idem u TA, tako da mene nitko nigdje ne gleda 😂 mom malom se izgleda ionako nigdje ne žuri, pa čeka da se moja ginekologica vrati s GO 😁
Cokica..kak ne ides u TA.. nisi uopce bila? Pa imas koji dan do termina... 😮 Ma divlji zapad.. nis mi se to ne dopada.. sad ovak pred kraj pa tako... hhh..
url=https://lilypie.com]
Noemi cestitam na maloj princezi, mami brz oporavak a bebi dug i sretan život 😍 😍 😘😘💐💐
6xmama super za pregled, Beata je prava Bebica, idete vas dvije do 27tj😘😘😘😘
Mladamama da u vi sto dulje izdržatie 2u1🤞🤞🤞🤞🤞
Marija super ste ti i tvoja buša, raste ona, a jako brzo ce nam faliti svima 😘😍😘😍
Arizona ni u Splitu nema TA, tek kad se prode termin ide se svaki drugi dan na pregled plodne vode
Ivymicek 😘 😘 😘
Hhh... a kak izgleda taj pregled pl. vode? Sta ti rade..jel boli?
Arizona tak je i kod nas nakon sta se termin pređe se ide tek u TA, a ovo za plodnu vodu nemam pojma 😏😏 koji si tjedan ti danas?
💙Bartol💙
Pregled plodne vode se moze radit samo ako di otvorena(barem prst) i ima vise velicina tpg amnioskopa, upotrijebe onaj koji odgovara tvojoj otvorenosti. I obicno se radi kad predjes termin. Mene to nikad nije bolilo, radili su mi u 2 trudnoce-stabe spekulum i onda s tim idu gledat u maternicu. Boli samo ak ti silom to hoce radit, ker ima i takvih pametnjakovica, a ti si recimo zatvorena ili nedovoljno otvorena
1 cura(1999.)-4 dečka(2002,2004,2010,2016.)...šećer na kraju-curka 24.8.2018.💞
Ka ko da sam pijana, sve kriva slova pisem 😂, valjda ste skuzile... Bolje da idem spat 🤣
1 cura(1999.)-4 dečka(2002,2004,2010,2016.)...šećer na kraju-curka 24.8.2018.💞
Tnx 6xmama... valjda cu izbjec taj pregled..tj.valjda necu prijeci termin... u biti sad s obzirom na ovu jucer procjenu bebine tezine ne znam za sta je bolje navijati.... samo da sve bude dobro... jos 16 dana mi je malo/brzo ..a ne osijetim neke naznake da bi moglo skoro... o.O
Evo me, puno ste napisale...
Pogledala sam si raspored doktora u TA drugi tjedan, predavanje je trajalo 20 min, doktorica je skratila zbog vrucina i pokazala nam je rađaonu... ne sviđa mi se 😋😋
Sad idem malo spavati jer sam krepana.
26.8. Ivan 💙💙
Sortiraj odgovore
Najstariji