Firsttimemommy čestitam 🎉🎉🎉
Ja sam vam toliko sretna, izgleda da tablete djeluju, doktorica je zadovoljna i došli su nam nalazi brodova, sve negativno, malo je “problem” sto je cura skroz dolje ali pazit ću na kretanje dodatno i ništa strašno

Firsttimemommy čestitam 🎉🎉🎉
Ja sam vam toliko sretna, izgleda da tablete djeluju, doktorica je zadovoljna i došli su nam nalazi brodova, sve negativno, malo je “problem” sto je cura skroz dolje ali pazit ću na kretanje dodatno i ništa strašno
Super 😊😊😊😊😊 hvala Bogu ❤ biti ce sve to ok

12.08.2018. ❤
Evo cure da vam se javim nisam vas uspjela popratit…. U ponedjeljak navecer ja sam rodila svog bebaca…. Pukao mi vodenjak lagano curkao oko 12.30h imala zakazan pregled u ginekologice u 14.00 dosla tamo ona potvrdila…. 16 dosla u rodiliste otvorena 3cm malo setala i skakala po lopti pa me u 18.30 stavili u boks uključili drip i rodila u 21.05…. nisam rezana, nisam popucala… Kegelove vjezbe preporučam svakome ja sam ih prakticirala viječu trudnocu i isplatilo se a porod ko porod normalno da je bolilo ali disanje nauceno na tecaju mi je bilo najveca podrska… "Ako pravilno disete manje boli, brze se otvarate i dijete se lakse spusta u porodajni kanal"-tako du nas ucili ja sam primjenila i mogu rec isplatilo se…
Čestitke 🎉🎉🎉. Neka je sve dobro prošlo. Sada se odmarajte i mszite 🎉🎉🎉

💙25.10.2012.💙Luka
💜15.09.2014💜Nina
👣16.06.2018👣 Vid
Firsttimemomy čestitke😘😘🤗🤗😍😍,brz oporavak tebi a bebici puno zdravlja i sreće želim😘😘🤗🤗
Mladamama, super... 🤞🤞 da izdrzite cim dulje zajedno 😊

26.8. Ivan 💙💙
cure, rodila sam Ritu u 15 i 10. detalji kasnije. dobro smo. a ona cijeli svemir i galaksija mamina.

🧔37👧39
👫2008
🤵♂️👰3.2018.
👨👩👧 8.2018. ❤ R ❤
9.2023. spontani :(
+ 20.4.2024.
cure, rodila sam Ritu u 15 i 10. detalji kasnije. dobro smo. a ona cijeli svemir i galaksija mamina.
Aknes cestitam, brz oporavk
Stigla Rita Kinder suprise 😘😘😘😘😍😍😍💐💐💐
I kod mene ce bit Rita ako bude curica

Aknes čestitam na curi 🎉🎉🎉❤️❤️❤️
Mladamama98 super za trenutno stanje i nek tako ostane što duže 🤞🤞😘😘
Čestitke od ❤😊😊😊 😙😙😙😙

12.08.2018. ❤
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji