Ljetne bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Mladamama98
    30. Srpanj 2018. 18:02

6xmama pitala sam ih, oni bi me skinuli zbog tog i ja sam im rekla da se bojim pa su rekli da će Vidit sve kad istekne ova druga doza

Mladamama98
    30. Srpanj 2018. 18:02

*sa tog

• AnaMaria
    30. Srpanj 2018. 18:09

Ami25 meni ujutro bas zna biti dosta mokro na majici..da i ja sam cula da dosta boli na pocetku

12.08.2018. ❤

30. Srpanj 2018. 18:12

6xmama

ProudMomy

Pozdrav svima! Ne mogu vas ovdje sve upratiti, nemojte zamjeriti.
    6xmama zapravo dodjoh najvise vidjeti kako si mi ti?
    Rubia sto te nema na drugoj temici?
    Sve vas pozdravljam i nadam se da ste dobro. 😘

Eto me u krevetu 23 i pol od 24sata u danu, gutam Cordipine, Normabele, Mg, Utrici dole jos uvijek i i u srijedu imam prvu kontrolu nakon bolnice, pa bumo vidli kaj budu rekli. Sutra je nasa psiholoska granica probijena-34 tjedna 💪. Kak bu dalje, bumo vidli…
    Pusa tebi i deckima ❤️

Ma super ste vi ti dogurale zenske! Ajde sad jos malo,  pa da ustanete konacno. Puse vam saljem! 😘😘😘

http://proudmomy.blog.hr/

10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

• Maja82
    30. Srpanj 2018. 18:18

Sutra mi je zapravo termin, ne znam zasto mi po ovom ispada danas al svejedno kad vidim 40  ne mogu vjerovat nekako 😁 Vec sam jako nestrpljiva!

Marijaa30
    30. Srpanj 2018. 19:42

Maja, vjerujem ti da si nestrpljiva, i ja sam, a imamo jos 3 tjedna 😊
    Meni ne curi mlijeko, ja sam skuzila da imam po bradavicama zuckasto zasuseno, to je valjda kolostrum. Na lijevoj vise, nego na desnoj. Ja sam si kupila purelan mast, al su mi rekli kad se porodim nek se mazem s tim.

26.8. Ivan 💙💙

• AnaMaria
    30. Srpanj 2018. 19:48

Maja jos malo samo 🤗
    Marijaa i meni je tak bilo na lijevoj ..nisam nista dirala i na kraju se samo oljustilo..i ja sam uzela kremu za bradavice od PlanT-a. 
    Mladamama kako si?

12.08.2018. ❤

30. Srpanj 2018. 20:10

Maja, još malo onda do cilja 😁🤞🤞
    Ja sam si isto uzela Purelan kremu i skoro je danas išla namazat, od jučer me ful pekla desna bradavica, nemam pojma od čega. I dok se ja sjetila, prošlo me. 
    Mi smo danas stavili isofix u auto, i sad išli i jedan i drugi probat jaje stavit na to. Sve je čvrsto 😁 kaže muž da nakon što prebrišem da će odmah stavit u auto, nek bude spremno 😂 i da on ne zaboravi. I stavili smo madrac u krevetić, da dobije svoju formu kroz par dana. A danas pita frend muža za mene i koliko još, a ovaj odgovori mjesec dana. Kako sam se izderala na njega, da jel normalan, di ću još toliko 😂😂 kaže on poslije da bi ja što prije, da ne mogu više

Arizona
    30. Srpanj 2018. 20:27

Ej cure..vec sam natipkala pola citabe pa mi se izbrisalo.. nemrem opet.. jos sam i zaboravila sve kaj ste pisale... 😥  
    Vidim da pricate o mlijeku..meni curka malo kolostruma vec par tjedana..ali ne svaki dan.. ja sam uzela za bradavice iz dm-a neki balzam od Biobaze.. ne znam jel to ok il ne.. al nek se nadje..
    Btw..kakakv isofix za jaje za auto? Kaj to treba..ja sam mislila da samo stavis to jaje i to je to.. ? 
    I htjela sam pitat usput.. ove zadnje ture robe kaj peglam jucer i dns i budem jos sutra.. ja bi to stavila vec u komodu da ceka bebu.. jel to ok..il prerano? Ovo kaj sam vec prije rijesila sam vakumirala u space bag vrecu al jucer sam skuzila da se ispuhalo..ne znam jel losa vreca il je macka imala svoje prste tj. noktice u tome kad je usla u ormar.. ugl..ne bi da to moram opet peglat.. koliko smije stajat.. ? Kak ste vi to rijesile? 
    Zaboravila sam ostalo..nemoj te zamjeriti..saljem pozitivne misli mamama u bolnici i na cuvanju.. ❤

url=https://lilypie.com]

ami25
    30. Srpanj 2018. 20:33

Cokica mjesec dana ajme lako njemu to govorit 😂😂😂 Mi sutra dajemo auto na popravak, sta je bilo zbog sudara i do nedjelje smo bez! Kakve sam srece da bas tad nebi krenulo 😂😂😂🙄 To nam je jedini btw. Bit ce veselo!
    Marija i meni je tak zuto sasuseno al to vec odavno pocelo negdje u 6 mj trudnoce! 

💙Bartol💙

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.