Natar cestitam na 34 tj super ste dogurali, moja prijateljica je rodila u 38tj, a sestra u 34+6 isto su bili po dva dečka 😘😘😘😍😍😍
Noemi cestitke i tebi na punih 38tj😍😍😘😘, odlicno za pregled a jel spominju carski ili

Natar, cestitke na punih 34🎉🎉🎉🎉!!!
Ides jos koji dan u Vinogradsku ili tek sa 36 tjedana?
Ja idem preksutra i vec trtarim kaj budu mi rekli... I kofer ide u gepeku-just in case!
Evo mi se danas javi cimerica kaj smo skupa lezale, veli ja otisla ona rodila(puko vodenjak), sa 32 tjedna... Malac prvo sam disao i sve al pokupio eserihiju u porodu koju valjda niko kod nje nije otkrio, prebacili ga na Rebro, bio na respiratoru, njoj ostao komad posteljice, zavrsila na kiretazi, uzasss. Sad je s njim na Rebru, ima sobu za izdajanje. Bas se napatila, jadna, tak mi je zao... A lezala mj.dana na tokolizi 😕
Isssa, ne znam kaj bi ti rekla za te bolove, mislim da ti to nisu kontrakcije, nego rastezanje...

1 cura(1999.)-4 dečka(2002,2004,2010,2016.)...šećer na kraju-curka 24.8.2018.💞
Noemi, znaci ne gine ti carski ak je guza dole, jel?

Osisala sam se, skratila posteno.. imam dugu kosu inace, al sam sad rekla nek malo ispod ramena ostavi.
Noemi, najbitnije da sve dobro prođe!
6xmama, sretno sutra!
Kod nas slazu to centralno, peglala sam drugu rundu za maloga, krepana sam ko da sam okopala hektar. Koma.

26.8. Ivan 💙💙
Cure da vam javim da je stanje opet loše i to dosta, infuzija na najjače plus inekcija ketonala a ja i dalje trudove, do 40 očitava ctg na otprilike 5 min, eto nadaju se Da se stanje ne pogorša

Ajoj, Mladamama, pa kako opet?! Drzim fige da se smiri 😕

Mladamama zao mi je, drz se! Drzim fige da se smiri!
Aknes super sto ides doma!
Natar cestitam na velikih 34, super.
Isssa mislim da ti ne bi bilo sam s jedne strane bol, kaj ja znam meni bude u sredini vise i obostrano 🤔
Ja vec nervozna i nestrpljiva 😣 Vrucina koma, tesko mi je sad vec i setat a i nemrem kad je ovak koma vani, svi stalno nes pitaju a nis nse ne dogadja bas me nervoza pere..

Mladamama nadam se i drzim fige da ce se stanje smiriti..
6xmama jooooj bas ti se napatila cimerica.. Nadam se da su sada ok nakon svega.. Idem ovaj tjedan u TA na pregled, u petak. Torba stoji spakirana u sobi vec tjedan dana, neka ona mene ceka 😉 Nadam se da cu izbjeci predugu hospitalizaciju prije poroda, al o tome cu vjerojatno znati vise u petak.. 😕 Tebi zelim svu srecu prekosutra u TA, da nema promjena od otpusta i da doma docekas da krene porod za cca 2 i pol - 3 tjedna 🤞😉 Ili da smo obje doma jos bar 2 tjedna, a onda moze i druskanje u Vinogradskoj😂😂

Mladamama nadam se i drzim fige da ce se stanje smiriti..
6xmamajooooj bas ti se napatila cimerica.. Nadam se da su sada ok nakon svega.. Idem ovaj tjedan u TA na pregled, u petak. Torba stoji spakirana u sobi vec tjedan dana, neka ona mene ceka 😉 Nadam se da cu izbjeci predugu hospitalizaciju prije poroda, al o tome cu vjerojatno znati vise u petak.. 😕 Tebi zelim svu srecu prekosutra u TA, da nema promjena od otpusta i da doma docekas da krene porod za cca 2 i pol - 3 tjedna 🤞😉 Ili da smo obje doma jos bar 2 tjedna, a onda moze i druskanje u Vinogradskoj😂😂
Natar, svidja mi se tvoj plan 😁... Ko je petkom u TA? Ja ne znam vise ko je srijedom, nekad je bio Tučkar, ne znam kolko se to promijenilo....

Cure da vam javim da je stanje opet loše i to dosta, infuzija na najjače plus inekcija ketonala a ja i dalje trudove, do 40 očitava ctg na otprilike 5 min, eto nadaju se Da se stanje ne pogorša
Joj pa zar opet 😥, držim fige da se opet smire trudovi 🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏, šaljem ti veeeliki zagrljaj ❤️🤗

Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji