Cure da vam javim da je stanje opet loše i to dosta, infuzija na najjače plus inekcija ketonala a ja i dalje trudove, do 40 očitava ctg na otprilike 5 min, eto nadaju se Da se stanje ne pogorša
Ajoj, Mladamama, pa kako opet?! Drzim fige da se smiri 😕
1 cura(1999.)-4 dečka(2002,2004,2010,2016.)...šećer na kraju-curka 24.8.2018.💞
Mladamama zao mi je, drz se! Drzim fige da se smiri!
Aknes super sto ides doma!
Natar cestitam na velikih 34, super.
Isssa mislim da ti ne bi bilo sam s jedne strane bol, kaj ja znam meni bude u sredini vise i obostrano 🤔
Ja vec nervozna i nestrpljiva 😣 Vrucina koma, tesko mi je sad vec i setat a i nemrem kad je ovak koma vani, svi stalno nes pitaju a nis nse ne dogadja bas me nervoza pere..
Mladamama nadam se i drzim fige da ce se stanje smiriti..
6xmama jooooj bas ti se napatila cimerica.. Nadam se da su sada ok nakon svega.. Idem ovaj tjedan u TA na pregled, u petak. Torba stoji spakirana u sobi vec tjedan dana, neka ona mene ceka 😉 Nadam se da cu izbjeci predugu hospitalizaciju prije poroda, al o tome cu vjerojatno znati vise u petak.. 😕 Tebi zelim svu srecu prekosutra u TA, da nema promjena od otpusta i da doma docekas da krene porod za cca 2 i pol - 3 tjedna 🤞😉 Ili da smo obje doma jos bar 2 tjedna, a onda moze i druskanje u Vinogradskoj😂😂
Mladamama nadam se i drzim fige da ce se stanje smiriti..
6xmamajooooj bas ti se napatila cimerica.. Nadam se da su sada ok nakon svega.. Idem ovaj tjedan u TA na pregled, u petak. Torba stoji spakirana u sobi vec tjedan dana, neka ona mene ceka 😉 Nadam se da cu izbjeci predugu hospitalizaciju prije poroda, al o tome cu vjerojatno znati vise u petak.. 😕 Tebi zelim svu srecu prekosutra u TA, da nema promjena od otpusta i da doma docekas da krene porod za cca 2 i pol - 3 tjedna 🤞😉 Ili da smo obje doma jos bar 2 tjedna, a onda moze i druskanje u Vinogradskoj😂😂
Natar, svidja mi se tvoj plan 😁... Ko je petkom u TA? Ja ne znam vise ko je srijedom, nekad je bio Tučkar, ne znam kolko se to promijenilo....
1 cura(1999.)-4 dečka(2002,2004,2010,2016.)...šećer na kraju-curka 24.8.2018.💞
Cure da vam javim da je stanje opet loše i to dosta, infuzija na najjače plus inekcija ketonala a ja i dalje trudove, do 40 očitava ctg na otprilike 5 min, eto nadaju se Da se stanje ne pogorša
Joj pa zar opet 😥, držim fige da se opet smire trudovi 🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏, šaljem ti veeeliki zagrljaj ❤️🤗
Hej cure....
Da vam se i ja malo javim... jedva stignem, beba i ja hvatamo ritam, odmaramo i mazimo se... za sad samo dojim i bas sam ponosna, izgurala sam i bolovi u bradavicama su uzasni ali istrpim nekako dok ne ojacamo malo 💙
Mladamamica molimo se da nam budes dobro i da prodju kontrakcije.. 🤞😇
6xmama eto ga, 34tj. 🤞😁
ljubimo vas Fedor i ja u citacemo malo cesce cim se uskladimo 💙💙💙
Mladamama, nadam se da ce se smiriti situacija natrag i da cete docekati jos nekoliki tjedana zajedno.
Natar, cestitke na 34 tjedna 😁😊
Rubia, mazite se i pazite!
26.8. Ivan 💙💙
Nivami, 6xmama.. da carski jer sam prvorotkinja.. vidjet ćemo u pon da li ćemo cekati da se počne nešto dešavati ili ćemo onda dogovoriti datum..
Mladamama, uf zao mi.. ma kako opet? Uz tebe smo i držimo fige da se situacija smiri 😊🤞
Maja, čestitam na velikih 40 tj. Kad ti je pregled?
Natar, 6xmama.. držim fige da se druškakte za 3 tj u bolnici 😉
Rubia.. bravo za vas i dojenje.. sta stvarno tako boli dojenje.. jučer muž kao ide vidjeti jel krenulo mlijeko😂 zabolilo ko sam vrag.. kaže on pa bude i beba tako cicala i vukla.. valjda to poslije ne boli tako jako. Jel da?
Sortiraj odgovore
Najstariji