Ljetne bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    6xmama
    30. Srpanj 2018. 17:03

Ma za taj zadak sam malo citala pa vele da ak je vodeca cest guza da ide uvijek carski, a da ak su noge da onda moze vaginalno, al sa guzom nikako... 

1 cura(1999.)-4 dečka(2002,2004,2010,2016.)...šećer na kraju-curka 24.8.2018.💞

Mladamama98
    30. Srpanj 2018. 17:16

Evo ja dobila par informacija, cilj im je odgodit do ponedjeljka a onda će pustit da se porodim, problem je sto me sutra moraju maknuti s infuzije a ja vjerujem čim maknu to da ću se ja porodit 

6xmama
    30. Srpanj 2018. 17:27

Pa ne moraju te maknut, normalno je da se mice nakon 48-72h zbog ozbiljnih nuspojava, ali evo moja cimerica o kojoj sam pisala stranicu prije je mj.dana dobivala vensku tokolizu... 

Marijaa30
    30. Srpanj 2018. 17:31

Mladamama, zele da dođete do 35tt? Daj Boze da izdrzite.
    Meni dosao nalaz za streptokok, nema ga! Jedna briga manje 😊

26.8. Ivan 💙💙

30. Srpanj 2018. 17:36

Mladamama98, nadam se da ćete izdržati barem do ponedjeljka 🤞🤞🤞🤞
    Marija, super za frizuru i bris 😁 sad čekamo sliku s novom frizurom 😁
    Issa, za bolove stvarno ne znam što bi moglo biti. Mene evo danas i dalje bolucka kad se dignem i krenem hodati. A kad ležim, sve je ok.
    Mi se danas vratili doma, prvo legli i upalili klimu 😂😂 mislim da je pas bio najsretniji. A sad se opet preznojavam jer sam jela malo ljute tortilje. 

• AnaMaria
    30. Srpanj 2018. 17:46

Mladamama bas mi je zao da se opet pogorsalo...daj Boze da se smiri stanje..ma bude sve ok vidjet ces..
    Noemi a nece probat okretat bebicu? A gle i da ostane tak bitno da bude sve ok s bebicom a biti ce
    Natar cestitam na 34 tjedana
    6xmama zao mi je za tvoju cimericu neka samo na kraju bude sve u redu i tebi sretno u srijedu na pregledu
    Rubia super za dojenje
    Nego jel i vama vec mlijeko polagano curi 🙄
    Marija super za nalaz

12.08.2018. ❤

natar
    30. Srpanj 2018. 17:47

6xmama nemam pojma tko je u ambulanti. Zadnji put sam gledala raspored, trebao je biti po rasporedu netko drugi,a bila je dr. Bilandzija.. Frendica mi je bila prije mjesec i pol 2 petka zaredom, svaki put drugi doktor.. Mislim da pogotovo sad kad su GO nema pravila tko je tam.. Znam samo da bi dr. Bolanca trebao biti na GO..
    Mladamama svi vibramo da ne krene prije pon kad te skinu s infuzije 🤞🏽🤞🏽🤞🏽🤞🏽

30. Srpanj 2018. 17:50

Pozdrav svima! Ne mogu vas ovdje sve upratiti,  nemojte zamjeriti.
    6xmama zapravo dodjoh najvise vidjeti kako si mi ti?
    Rubia sto te nema na drugoj temici?
    Sve vas pozdravljam i nadam se da ste dobro. 😘

http://proudmomy.blog.hr/

10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

ami25
    30. Srpanj 2018. 17:54

Mladamama drziiii se, evo molim da izdrzite do 35 tjedna kao sto zele doktori!! 🙏🤞🤞🤞
    Mateya samo ti odmaraj i spavaj pod klimom, ti si jos malo pa gotova 🤗🤗
    Natar cestitke za 34 tjedana!!! I Maja tebi na 40 puni, kako strasno ovaj br 40 na tickeru izgleda hahahhah
    Marija super za zurkicu i nalaz za streptokok ja jos moj cekam jer je dr na godisnjem!
    Cokica ma samo vi odmarajte, ja bi isto tortilje sad jela 😋😋😋
    AnaMaria ja primjetim na grudnjaku par zutih tockica pa moguce da je to to, al da mi bas curi onako da stisnem to ne. 
    Noemi ja sam od dosta njih cula da to boli, kupila sam si dvije kreme za cike pa s tim mazat i molit se da prođe sve cim bezbolnije🙏 Kad imas opet pregled? ☺️

💙Bartol💙

6xmama
    30. Srpanj 2018. 17:56

ProudMomy

Pozdrav svima! Ne mogu vas ovdje sve upratiti, nemojte zamjeriti.
    6xmama zapravo dodjoh najvise vidjeti kako si mi ti?
    Rubia sto te nema na drugoj temici?
    Sve vas pozdravljam i nadam se da ste dobro. 😘

Eto me u krevetu 23 i pol od 24sata u danu, gutam Cordipine, Normabele, Mg, Utrici dole jos uvijek i i u srijedu imam prvu kontrolu nakon bolnice, pa bumo vidli kaj budu rekli. Sutra je nasa psiholoska granica probijena-34 tjedna 💪. Kak bu dalje, bumo vidli... 
    Pusa tebi i deckima ❤️

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.