Ljetne bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Isssa
    30. Srpanj 2018. 15:39

Hvala cure na mišljenjima ❤️, baš volim kaj vas imam 😍

Rubia
    30. Srpanj 2018. 16:35

Hej cure....
    Da vam se i ja malo javim... jedva stignem, beba i ja hvatamo ritam, odmaramo i mazimo se... za sad samo dojim i bas sam ponosna, izgurala sam i bolovi u bradavicama su uzasni ali istrpim nekako dok ne ojacamo malo 💙
    Mladamamica molimo se da nam budes dobro i da prodju kontrakcije.. 🤞😇
    6xmama eto ga, 34tj. 🤞😁
    ljubimo vas Fedor i ja u citacemo malo cesce cim se uskladimo 💙💙💙

Marijaa30
    30. Srpanj 2018. 16:55

Mladamama, nadam se da ce se smiriti situacija natrag i da cete docekati jos nekoliki tjedana zajedno.
    Natar, cestitke na 34 tjedna 😁😊
    Rubia, mazite se i pazite!

26.8. Ivan 💙💙

Noemi
    30. Srpanj 2018. 17:00

Nivami, 6xmama.. da carski jer sam prvorotkinja.. vidjet ćemo u pon da li ćemo cekati da se počne nešto dešavati ili ćemo onda dogovoriti datum..
    Mladamama, uf zao mi.. ma kako opet? Uz tebe smo i držimo fige da se situacija smiri 😊🤞
    Maja, čestitam na velikih 40 tj. Kad ti je pregled? 
    Natar, 6xmama.. držim fige da se druškakte za 3 tj u bolnici 😉
    Rubia.. bravo za vas i dojenje.. sta stvarno tako boli dojenje.. jučer muž kao ide vidjeti jel krenulo mlijeko😂 zabolilo ko sam vrag.. kaže on pa bude i beba tako cicala i vukla.. valjda to poslije ne boli tako jako. Jel da? 

6xmama
    30. Srpanj 2018. 17:03

Ma za taj zadak sam malo citala pa vele da ak je vodeca cest guza da ide uvijek carski, a da ak su noge da onda moze vaginalno, al sa guzom nikako... 

1 cura(1999.)-4 dečka(2002,2004,2010,2016.)...šećer na kraju-curka 24.8.2018.💞

Mladamama98
    30. Srpanj 2018. 17:16

Evo ja dobila par informacija, cilj im je odgodit do ponedjeljka a onda će pustit da se porodim, problem je sto me sutra moraju maknuti s infuzije a ja vjerujem čim maknu to da ću se ja porodit 

6xmama
    30. Srpanj 2018. 17:27

Pa ne moraju te maknut, normalno je da se mice nakon 48-72h zbog ozbiljnih nuspojava, ali evo moja cimerica o kojoj sam pisala stranicu prije je mj.dana dobivala vensku tokolizu... 

1 cura(1999.)-4 dečka(2002,2004,2010,2016.)...šećer na kraju-curka 24.8.2018.💞

Marijaa30
    30. Srpanj 2018. 17:31

Mladamama, zele da dođete do 35tt? Daj Boze da izdrzite.
    Meni dosao nalaz za streptokok, nema ga! Jedna briga manje 😊

26.8. Ivan 💙💙

30. Srpanj 2018. 17:36

Mladamama98, nadam se da ćete izdržati barem do ponedjeljka 🤞🤞🤞🤞
    Marija, super za frizuru i bris 😁 sad čekamo sliku s novom frizurom 😁
    Issa, za bolove stvarno ne znam što bi moglo biti. Mene evo danas i dalje bolucka kad se dignem i krenem hodati. A kad ležim, sve je ok.
    Mi se danas vratili doma, prvo legli i upalili klimu 😂😂 mislim da je pas bio najsretniji. A sad se opet preznojavam jer sam jela malo ljute tortilje. 

• AnaMaria
    30. Srpanj 2018. 17:46

Mladamama bas mi je zao da se opet pogorsalo...daj Boze da se smiri stanje..ma bude sve ok vidjet ces..
    Noemi a nece probat okretat bebicu? A gle i da ostane tak bitno da bude sve ok s bebicom a biti ce
    Natar cestitam na 34 tjedana
    6xmama zao mi je za tvoju cimericu neka samo na kraju bude sve u redu i tebi sretno u srijedu na pregledu
    Rubia super za dojenje
    Nego jel i vama vec mlijeko polagano curi 🙄
    Marija super za nalaz

12.08.2018. ❤

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI