evo mog update-a:
po njihovom sam pretrudna za uvođenje terapije. puštaju me kući. kontrola u TA u petak prijepodne.
IDEM KUUUUUUĆIIIIIII :)
👏👏👏👏👏
Super 😀😀😀😀❤️
evo mog update-a:
po njihovom sam pretrudna za uvođenje terapije. puštaju me kući. kontrola u TA u petak prijepodne.
IDEM KUUUUUUĆIIIIIII :)
Super, bas mi je drago
Aknes super da ides domeka, bit ce sve ok!!! Brzo je bebač tu 🤗🤗🤗🤗😎
💙Bartol💙
Aknes, super za odlazak doma 😊!
1 cura(1999.)-4 dečka(2002,2004,2010,2016.)...šećer na kraju-curka 24.8.2018.💞
Bok curke vidla sam slatke bebice i mamice. Mame koje su u bolnici držim fige da bude sve uredu. Samo budite pozitivne.Kod nas još ništa. Povremeno menstrualni bolovi koji se smire.Ova vručina me ubija. Neznam tko je pitao dal spavamo pod klimom, evo ja mogu reči da mi spavamo pod klimom jer se ja budim sva mokra. Mojemu je čak i friško kroz noć a s mene sve teče. U subotu je termin,nadam se da se bude pokrenulo ovaj tjedan.
Sve skupa sam dobila 20kg i baš mi je teško po ovom vremenu.
💖 Nikol -12.08.2018💖
Bojana slatkica 😍
Aknes macka je slatka ali pse vise volim i predivan je 🤗 i super da ides domeka 😊😊😊
Mladamama super da si bolje ..sve ce to biti ok
Nivami ja ti isto preporucam kantarionovo ulje
Mateya jos malo i curica je tu 😊
Ova vrucina je uzas, ja sam cijeli dan jucer prelezala imala sam bolove ko da cu mengu dobit..a sinoc mi je bilo uzasno vruce, stalno se znojim i presvlacim po noci 😥😥😥
12.08.2018. ❤
Jutro 😁😁
Aknes, super za izlazak doma, sad samo odmor 😁
Bojana, divna je 😍😍
E sad da se probam sjetit što sam sve čitala 😂
Svađe... Mi smo 9 godina skupa i zaista rijetko rijetko da bi se posvađali. Više bi se ja nešto nadurila, a on smiren i flegma i čeka da me prođe. Mislim da se nikada nismo izderali jedan na drugoga ili opsovali. Jednom mi je rekao da nije on tako smiren da bi se non stop svađali 😂😂 naravno da ima stvari koje meni ne pašu ili njemu, ali nekako uz razgovor i kompromis sve se riješi. Meni zaista pomaže koliko može sad pred kraj, pogotovo neke stvari koje ja više ne mogu, npr dignut nešto s poda. Mislim, mogu, ali puno teže i kompliciranije i ako je on doma, kaže pusti, ja ću. Još se borimo oko toga hoće li biti na porodu ili ne.
Bolovi... Sinoć me evo nešto baš bolilo, ali ni sama nisam sigurna što točno. Uspjela sam zaspati tako da je valjda onda sve ok. A i jučer je bio baš užasan dan, nisam iz kuće izašla, i odspavala popodne i onda oko 7 na more. Ko malo dijete sam bila, nisam htjela van iz mora 😂😂 i onaj divan osjećaj plivanja a trbuh ne preteže i ne smeta.
Strah... Uhvati me možda na par minuta kao neki strah šta ćemo i kako ćemo, najviše zbog psa. Ali brzo me prođe, i utješe me frendice koje su prošle god rodile pa mi bude ok. Mislim da je sve to prirodno, i strah i sve, ali da ćemo se sve već nekako uhodati i naći neki ritam koji nam paše. Ne može sve biti idealno, ali tako je to u životu. Bitno da mi dočekamo našu dječicu i da su živa i zdrava. A onda korak po korak dalje 🙂
Ah, raspisala sam se. Nadam se da nisam nešto zaboravila.
😘😘😘😘
Hej cure, pitanje jedno 😊
Imala sam maloprije neku jaču bol od 15 sekundi na lijevoj strani trbuha, pritisak u preponama kad hodam, evo upravo me opet zabolilo 😥, trbuh se ne stvrdne nešto previše, kad sam imala kontrakcije nisam ih uopće osjećala osim napetog trbuha, jel moguće da su ti bolovi kak se bebač okreće ili su to lažni trudovi??????? Znam da opisujete kao menstruacijiski bolovi ali ja neznam kaj to znači, nikad nisam imala bolove, HELP
Ovu bol bi opisala kao kad imate crijevnu virozu pa vas zafkne 😂
Sortiraj odgovore
Najstariji