Ja ni ne gledam u taj ctg pokusavam se smirit i mislit pozitivno da ce bit sve ok ocitano...i da je ona meni dobro..
12.08.2018. ❤
Rossa užas, ali bitno da je sve ok završilo 😣😘🤗
Ja sam danas drugi put bila na ctg-u i na početku sestra nikako naći srce da kuca, sva sam se prepala. Al kad je našla, bilo je ok 😁 ja budem po cca 20 min. Prošli put je bio miran, ali tada nisam ni mislila da će ga raditi. Zato sam danas ujutro pojela čokoladni brownie i popila malo pepsija taman prije nego me muž vozio. Pa smo danas bili aktivniji 😂
Malo sam ubila oko, možda 20 min. Al sam zaspala s mokrim ručnikom na glavi jer me glava počela bolit. Pa sam ga onda samo prebacila na nogu 😂 sad sam popila kavu i malo je bolje. Ali odmah natrag u krevet 😣
Natar, čestitke na punom tjednu 🎉🎉🎉 ma izdržat ćete vas troje i duže od ovih 15 dana 😁
Rossa, grozno, mogu si mislit soka... Sad Apaurincek i sve bu lakse!
Natar, i mi sutra 33 🎉... Ma i ovo su vec tjedni gladi bradu, al i ja bi bar do 34,a najradije do 36 🙏! Bumo mi to skupa-da se druskamo u Vinogradskoj, ne 😀.
Cokice, jel te ta noga boli ili je samo natecena? (da ne bi bila kakva tromboza, na daj Boze)
1 cura(1999.)-4 dečka(2002,2004,2010,2016.)...šećer na kraju-curka 24.8.2018.💞
Rossa, grozno, mogu si mislit soka… Sad Apaurincek i sve bu lakse!
Natar, i mi sutra 33 🎉… Ma i ovo su vec tjedni gladi bradu, al i ja bi bar do 34,a najradije do 36 🙏! Bumo mi to skupa-da se druskamo u Vinogradskoj, ne 😀.
Cokice, jel te ta noga boli ili je samo natecena? (da ne bi bila kakva tromboza, na daj Boze)
Natečena i nekako lagano lagano boli, ne znam kako bi opisala, zateže. Ok mi je kad ležim, i paše mi hladni oblog na list. Danas baš pokušavam maksimalno ležati i odmarati s nogama na povišenom. A pogledala je ova zamjena vene na nogama i kao sve su ok. Niti mi nigdje nije niti jedna iskočila ni ništa. Ne znam više ni sama što da mislim. Jer sam do sada samo dvaput natekla, ali to kad bi odmorila bi bilo ok. Ovo mi je sad već drugi dan za redom i to samo jedna noga
Rossa sad samo odmaraj, sva sreća da nitko nema kakve jače povrede 😉
3 puta sam bila na ctg-u, prva 2 puta za 20 min bilo sve gotovo, kao super ctg, a treći put su 2 sata snimali, pa malo malo se otkucaji ne čuju, pa jedna veli mirna beba, druga veli preaktivan pa nemogu uhvatiti.....nisam se stresirala jer sam ga full osjetila, vratolomije je izvodio 😀, ne kužim na koji princip baš radi taj ctg, meni je malac glavicom dolje, guza skroz desno od pupka, nogice lijevo pod rebrima, u položaju banane a oni ctg stave baš tamo gdje on nije (lijevo od pupka) 🤔🤔🤔🤔
Pa zato mi i smrdi ma neku trombozu... A vena ne mora ni bit vani kod tromboze 😑... Da su ti bar izvadili protrombinsko, d-dimere i to... Mislim trudnice su inace puno sklonije tome nego ovak.
Cokice, jel te boli kad hodas?
Bolje da su to napravili uzv vena...
Rossa usokirala sam se e bas mi je zao! Mogu mialit stresa.. ajd sad malo ipak miruj sigurno te potreslo al hvala Bogu da ste svi dobro!
Cokica tromboza se vidi samo ultrazvukom. Nema veze sa iskocenim venama one ne moraju biti. Meni isto to zvuci sumnjivo, mozda da sutra odes ipak u bolnicu.. D dimeri su u trudnoci inace poviseni pa se ne moze pomocu njih sigurno vidjet.
Ja sam bila na ctg-u prvi put u 34.tjednu, bilo je sve ok. 30 min sam bila, prvih 5 minuta je bio mirniji, a dalje je dobro bilo. Nadam se da bu i dalje tak.
6xmama, daj Boze da dogurate i minimalno do 37. tjedna.
Natar, cestitke na punom tjednu 😁
Yvone, drago mi je da ste oba dvije zadovoljne! 😁
26.8. Ivan 💙💙
Sortiraj odgovore
Najstariji