Ljetne bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    mateya1993
    23. Srpanj 2018. 12:21

Ja sam kupila Voleta pelene 1. to je od 2-5kg. Uzela sam 2 paketa, jedan za bolnicu i jedan za doma, ali sam kupila i 2. da imam doma ako ove brzo preraste. 

💖 Nikol -12.08.2018💖

PhotoArtGirl
    23. Srpanj 2018. 12:34

Mladamama98

Cure imam pitanje, sad malo skrećem s teme, u 29. Tjednu mi je krenuo zelenkasti iscjedak koji je bio jedno tjedan dana i onda prestao, bio je dosta gust (ispričavam se na detaljnom opisu), jel moguće da je to bio sluzni čep ili je to prerano da počne ispadati?

Mislim da je to prerano.. sluzni pocinje ispadati bar dana pred porod po malo ili odjednom par sati prije poroda. I bude ti bijeli/proziran sa krvlju. To ti je iscjedak. Reci dr nek ti nesto da da nebi ostalo sta u tebi, prilikom poroda beba bi ga mogla pokupiti pa neku infekciju imati. Meni je s prvim djetetom sluzni ispao ujutro u 8h, obilan bijelo proziran iscjedak sa krvnim zilicama. U 14:30 puknuo vodenjak, u 17:05 rodila ☺

Mladamama98
    23. Srpanj 2018. 12:46

Photoartgirl hvala, danas idem na pregled pa ću reči doktorici 

Isssa
    23. Srpanj 2018. 13:00

Hej cure, dobro došle nove 😀
    Ja zasad nemam problem sa naticanjem ali pijem stvarno puno vode 3-4 litre na dan, nadam se da će tako i ostat 😀
    Do 30 tjedna sam dobila 10 kg, pa sam u bolnici izgubila 2 kg i sad sam opet na +10 😀
    A pelene....to jedino još nismo kupili, nekak mi se ne kupuje dok ne rodim i vidim koje će mi trebati 😀, tatica se lako zaleti kupiti 😀

baarbaraa29
    23. Srpanj 2018. 13:17

Marija30 sve ti to ide u staz trudnoce. Nema pravila kada. Iako provjeri tlak za svaki slucaj.
    Ja recimo ni o od otekla u, ali nakon poroda! Bumbar! Glava ko bundeva, usne ko Soraja, a noge ko slon! Bez gleznjeva! 😂
    Nema kog u bolnici nisam pitala za to i svi redom rekli hormoni-normalno. Proci ce samo. I tak je i bilo. 7., 8.dan nakon stara ja.
    Mamica1110 velkom! Kad je D Dejt tocno? Da te ubacim na listu privilegiranih 🤰🏻
    Ja sam zadnjih 3,4 tjedna dobivala valjda i vise od kg tjedno, ali ode i to. Ja bila +17 i ostalo za sada jos 6! Ako te nesta trazi papaj. To je beba, nisi ti! 😉
    (Jel tak Ena31 😊)
    Cokica Prugica 😊 Probaj sa hladnim oblozima za vene. Imas u DMu one gelove u vrecici sto hladis u frizuderu. 17kn mislim. Meni je on spas za glavobolju. Imam 2 i uvijek su u zamrzivacu. Postala sam junkie 🙈 pa ih stavljam ledene skoro, a koristim i za vene.
    Sto se oelena tice nas coekic je bio 3850,sad je 4100 i koristimo 1 od Pampersa sto smo dobili i sad Babylove isto 1. Oboje od 2-5 kg i nit ih promoci nit ga stiscu.

Sreca je kad od ljubavi tvog zivota nastane ljubav vaseg zivota 💙 Sebastian

Marijaa30
    23. Srpanj 2018. 13:51

Ocito mi je to za kraj, kaj bum malo bumbara glumila 😁
    Mateya, dobro da nije nist, iskreno prepala si me bila prosli tjedan s tom vodom 🤨😉 znaci, cekas... mozda bude prije 😊
    Barbara, kak je Sebastian? Kako je tebi?

26.8. Ivan 💙💙

mateya1993
    23. Srpanj 2018. 14:01

Marijaa30

Ocito mi je to za kraj, kaj bum malo bumbara glumila 😁
    Mateya, dobro da nije nist, iskreno prepala si me bila prosli tjedan s tom vodom 🤨😉 znaci, cekas… mozda bude prije 😊
    Barbara, kak je Sebastian? Kako je tebi?

Vjeruj mi i ja sam se prepala. Nisam znala kaj da mislim. Užas. Bude sve uredu.  Bila je prošli tjedan patronažna sestra kod mene,pa smo tak malo razgovarale i spomenula sam joj to za plodnu vodu pa je rekla da danas doktori malo previše cjepidlače oko toga svega vezanog za trudnoću. Veli ona meni kak su nekad imali svega 2 ili 3 uzv kroz cijelu trudnoću pa je sve ok bilo.  Istina da opreza nikad dosta,ali netreba odma dizati frku 
    Da možda bude prije. Od keksiča i tak nije bilo ništa još zasad jer moj hoće da se rodi čim kasnije. 

💖 Nikol -12.08.2018💖

Isssa
    23. Srpanj 2018. 14:01

Cure HELP, jel imao tko sličan nalaz OGTT-A???? Kaj su vam rekli?????

Rubia
    23. Srpanj 2018. 14:03

Drage moje... Stigao Fedor u 11:15... 3350gr i 51cm... 💙💙💙
    Nocas kontrakcije na 5 min i naglo krvarenje od cepa pa su me zadrzali, u radjaoni skoro 10h ali vrijedilo je... 
    Nisam imala epiziotmiju, samo dva unutrasnja sava...
    Ljubimo vas i citamo kad se uskladimo i odmorimo malo 😘😘😘

• AnaMaria
    23. Srpanj 2018. 14:05

mateya1993 i meni trbuh zna biti bas tvrd kada hodam ali tako mi je vec duze..i da..mislim da sam te vidjela u crkvi i u TA 😊 (skuzila sam po slici sto si neki dan stavila tu na forum)....ma  jos par dana i curka dolazi 🤗
    Sto se tice pelena mi smo ih nakupovali na akcijama...2 i 3 jer su mi svi govorili da se jako puno pelena potrosi...mladamama sigurno ti je to iscjedak...Maja82 i ja bi se malo sokirala da mi je rekla da je beba 3800 🤣 a jos nije kraj iako bitno samo da je ona dobro ...Cokica zao mi je da ti je zamjena koma ali nemoj se zivcirati biti ce sve ok...meni je u ljekarni zena dala od yasenke gel za vene..pa sam to koristila..htjela sam od PlanT uzet ali nije bilo..PhotoArtGirl  prvi porod pa tak sve skolski..super 😊 

12.08.2018. ❤

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI