Marija30 sve ti to ide u staz trudnoce. Nema pravila kada. Iako provjeri tlak za svaki slucaj.
Ja recimo ni o od otekla u, ali nakon poroda! Bumbar! Glava ko bundeva, usne ko Soraja, a noge ko slon! Bez gleznjeva! 😂
Nema kog u bolnici nisam pitala za to i svi redom rekli hormoni-normalno. Proci ce samo. I tak je i bilo. 7., 8.dan nakon stara ja.
Mamica1110 velkom! Kad je D Dejt tocno? Da te ubacim na listu privilegiranih 🤰🏻
Ja sam zadnjih 3,4 tjedna dobivala valjda i vise od kg tjedno, ali ode i to. Ja bila +17 i ostalo za sada jos 6! Ako te nesta trazi papaj. To je beba, nisi ti! 😉
(Jel tak Ena31 😊)
Cokica Prugica 😊 Probaj sa hladnim oblozima za vene. Imas u DMu one gelove u vrecici sto hladis u frizuderu. 17kn mislim. Meni je on spas za glavobolju. Imam 2 i uvijek su u zamrzivacu. Postala sam junkie 🙈 pa ih stavljam ledene skoro, a koristim i za vene.
Sto se oelena tice nas coekic je bio 3850,sad je 4100 i koristimo 1 od Pampersa sto smo dobili i sad Babylove isto 1. Oboje od 2-5 kg i nit ih promoci nit ga stiscu.
Sreca je kad od ljubavi tvog zivota nastane ljubav vaseg zivota 💙 Sebastian
Ocito mi je to za kraj, kaj bum malo bumbara glumila 😁
Mateya, dobro da nije nist, iskreno prepala si me bila prosli tjedan s tom vodom 🤨😉 znaci, cekas... mozda bude prije 😊
Barbara, kak je Sebastian? Kako je tebi?
26.8. Ivan 💙💙
Ocito mi je to za kraj, kaj bum malo bumbara glumila 😁
Mateya, dobro da nije nist, iskreno prepala si me bila prosli tjedan s tom vodom 🤨😉 znaci, cekas… mozda bude prije 😊
Barbara, kak je Sebastian? Kako je tebi?
Vjeruj mi i ja sam se prepala. Nisam znala kaj da mislim. Užas. Bude sve uredu. Bila je prošli tjedan patronažna sestra kod mene,pa smo tak malo razgovarale i spomenula sam joj to za plodnu vodu pa je rekla da danas doktori malo previše cjepidlače oko toga svega vezanog za trudnoću. Veli ona meni kak su nekad imali svega 2 ili 3 uzv kroz cijelu trudnoću pa je sve ok bilo. Istina da opreza nikad dosta,ali netreba odma dizati frku
Da možda bude prije. Od keksiča i tak nije bilo ništa još zasad jer moj hoće da se rodi čim kasnije.
💖 Nikol -12.08.2018💖
Drage moje... Stigao Fedor u 11:15... 3350gr i 51cm... 💙💙💙
Nocas kontrakcije na 5 min i naglo krvarenje od cepa pa su me zadrzali, u radjaoni skoro 10h ali vrijedilo je...
Nisam imala epiziotmiju, samo dva unutrasnja sava...
Ljubimo vas i citamo kad se uskladimo i odmorimo malo 😘😘😘
mateya1993 i meni trbuh zna biti bas tvrd kada hodam ali tako mi je vec duze..i da..mislim da sam te vidjela u crkvi i u TA 😊 (skuzila sam po slici sto si neki dan stavila tu na forum)....ma jos par dana i curka dolazi 🤗
Sto se tice pelena mi smo ih nakupovali na akcijama...2 i 3 jer su mi svi govorili da se jako puno pelena potrosi...mladamama sigurno ti je to iscjedak...Maja82 i ja bi se malo sokirala da mi je rekla da je beba 3800 🤣 a jos nije kraj iako bitno samo da je ona dobro ...Cokica zao mi je da ti je zamjena koma ali nemoj se zivcirati biti ce sve ok...meni je u ljekarni zena dala od yasenke gel za vene..pa sam to koristila..htjela sam od PlanT uzet ali nije bilo..PhotoArtGirl prvi porod pa tak sve skolski..super 😊
12.08.2018. ❤
Rubiaaa čestitkeeee Nadam se da je sve dobro proslo i da uzivate sada!!!!
💙Bartol💙
Drage moje… Stigao Fedor u 11:15… 3350gr i 51cm… 💙💙💙
Nocas kontrakcije na 5 min i naglo krvarenje od cepa pa su me zadrzali, u radjaoni skoro 10h ali vrijedilo je…
Nisam imala epiziotmiju, samo dva unutrasnja sava…
Ljubimo vas i citamo kad se uskladimo i odmorimo malo 😘😘😘
Čestitaaam uživaj sa svojom buhtlicom i odmori. Želim ti brzi oporavak,a malenome sretno djetinjstvo
💖 Nikol -12.08.2018💖
Rubia, čestitam na dečkiću originalnpg imena 🎉🎉🎉🎉🎉🎊🎊🎊🎊🎊!!!
Fedore, donro nam dosao!!! 💙🍼
1 cura(1999.)-4 dečka(2002,2004,2010,2016.)...šećer na kraju-curka 24.8.2018.💞
mateya1993 i meni trbuh zna biti bas tvrd kada hodam ali tako mi je vec duze..i da..mislim da sam te vidjela u crkvi i u TA 😊 (skuzila sam po slici sto si neki dan stavila tu na forum)….ma jos par dana i curka dolazi 🤗
Sto se tice pelena mi smo ih nakupovali na akcijama…2 i 3 jer su mi svi govorili da se jako puno pelena potrosi…mladamama sigurno ti je to iscjedak…Maja82 i ja bi se malo sokirala da mi je rekla da je beba 3800 🤣 a jos nije kraj iako bitno samo da je ona dobro …Cokicazao mi je da ti je zamjena koma ali nemoj se zivcirati biti ce sve ok…meni je u ljekarni zena dala od yasenke gel za vene..pa sam to koristila..htjela sam od PlanT uzet ali nije bilo..PhotoArtGirl prvi porod pa tak sve skolski..super 😊
Čekaj u Čakovcu u TA? Pa kaj se nisi javila? Hm sad nek si ja mislim koja si ženska od onih svih tamo.
💖 Nikol -12.08.2018💖
Sortiraj odgovore
Najstariji