Ljetne bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Isssa
    23. Srpanj 2018. 14:10

Rubia

Drage moje… Stigao Fedor u 11:15… 3350gr i 51cm… 💙💙💙
    Nocas kontrakcije na 5 min i naglo krvarenje od cepa pa su me zadrzali, u radjaoni skoro 10h ali vrijedilo je…
    Nisam imala epiziotmiju, samo dva unutrasnja sava…
    Ljubimo vas i citamo kad se uskladimo i odmorimo malo 😘😘😘

🎉🎉🎉🎉🎉Čestitam 💐💐💐💐💐💐💐, a sada na zasluženi odmor 🤱, pravi veliki dečko 👶

WinniethePooh
    23. Srpanj 2018. 14:15

Rubia čestitam! Brz oporavak ti želim.
    Mi smo danas iz inkubatora prebačeni u grijani krevetić. Kroz koji dan će infuziju skinuti. Lijepo papamo i napredujemo. 
    Pozdrav svima od nas dvije. 😘❤💙

Sunce25
    23. Srpanj 2018. 14:16

Čestitke Rubia 💙💙 Fedor dobrodošao 💙💙
    Nadam se da je sve u redu , i da se vec mazite ! Brzo nam se oporavite !!💙💙

21.08.💞🎀

• AnaMaria
    23. Srpanj 2018. 14:24

Rubia 

12.08.2018. ❤

• AnaMaria
    23. Srpanj 2018. 14:29

Rubia cestitke od ❤ uzivajte zajedno sada!!!! Issa posto ti je ovaj nakon 1 h povecan vjerojatno ces morati na dijetu i kontrolirat secer. Kako to da si tek sad isla na oggt? Ili si ga ponavljala? Winnie super bas lijepo da napredujete 😊

12.08.2018. ❤

Mladamama98
    23. Srpanj 2018. 14:30

Rubia čestitam 🎉🎉💙💙
    Ja došla s pregleda, curka se okrenula i spremna je, ima 1850g, sve je super, malo je manja, tjedan dana je unazad po mjerenjima ali doktorica je rekla da je sve oke, ja sam dobila tablete zbog tog iscjetka i napravila bris za streptokok, ovo mi je bio zadnji pregled kod moje doktorice i za dva tjedna idem na prvi pregled u TA

6xmama
    23. Srpanj 2018. 14:31

WinnieThePooh, pa to su super vijesti, bravo!!! 🎉🎉🎉🎉
    Samo neka ide tako lijepo i dalje! 

1 cura(1999.)-4 dečka(2002,2004,2010,2016.)...šećer na kraju-curka 24.8.2018.💞

ami25
    23. Srpanj 2018. 14:35

WinnieThePooh bas mi je drago neka tako i dalje bude 
    Mladamama super za pregled vec je velika bebica 

💙Bartol💙

• AnaMaria
    23. Srpanj 2018. 14:37

Mladamama98

Rubia čestitam 🎉🎉💙💙
    Ja došla s pregleda, curka se okrenula i spremna je, ima 1850g, sve je super, malo je manja, tjedan dana je unazad po mjerenjima ali doktorica je rekla da je sve oke, ja sam dobila tablete zbog tog iscjetka i napravila bris za streptokok, ovo mi je bio zadnji pregled kod moje doktorice i za dva tjedna idem na prvi pregled u TA

Super da je sve ok i da se bebica okrenula 😀

12.08.2018. ❤

mamica1985
    23. Srpanj 2018. 14:41

Rubia - ISKRENE CESTITKE!!! 🎉🎉🎉 Zelim ti brz oporavak, a malenome dug i sretan zivot! ❤
    Winnie - super vijesti, samo naprijed hrabro!! 😙
    Issa - stavit ce te na dijetu i vjerojatno slati na GUK profil - sama si vadis krv ujutro nataste i dva sata poslije dorucka, rucka i vecere i onda se nosi na Vuk Vrhovac da se vidi kak je prek dana secer. Samo znaj da ce te voditi sad do poroda kao gestacijski dijabetes. Meni je taj drugi bio 10.6

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.