Ljetne bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    ami25
    19. Srpanj 2018. 17:45

Tinanema jel 12 dana cekaju za indukciju!???🙄🙄Ja mislila max do 10,ali sve je gotovo ubrzo i razmisljaj da ce biti bebac u rukama uskoro😍 koliko si otvorena? takoder i kod tebe mamica🙏

💙Bartol💙

Noemi
    19. Srpanj 2018. 18:15

Tinema i Mamica sretno i da čim prije bude gotovo 😘❤️🤞
    Kleopatra zgodni ste i ne bih rekla da brojite sitno po trbuhu 👍
    Bojana, curica je pravi bombončić 😍
    Wiennie drago mi je da ste dobro i ti i bebica 😘🤞
    6xmama kako se osjećaš s 3 normabela dnevno.. i meni su prepisali.. al imam osamucenost, pada mi niski tlak.. pa pijem 1-2 dnevno kako osjetim..
    Za pranje kupila baby Denk mit.. nisam ni skužila da ima becutan.. to mi je najdraža i najmirisljavija marka za bebe... 
    photoartgirl. Ajme koliko divnih plisanaca 😍 ja sam za sad samo jednu žitarica kupila 😊
    Stigao i moj bris na streptokok i uredan je.. 
    puse klokanice.. još malo i sve ćemo se družiti sa našim bebicama ❤️💙

Marijaa30
    19. Srpanj 2018. 18:21

Tina sretno sutra! Nek prođe cim prije 😁
    Mamica, jos su sve rađaone pune? Su ti prestali davati spasmex?

Meni je danas cijeli dan dosadno, ne znam kam bi sa sobom. Koma 🙄

26.8. Ivan 💙💙

• Maja82
    19. Srpanj 2018. 18:53

Mamica i Tinanema sretno i drzim fige! Nadam se da cete brzo.. 
    Rubia super za pregled i fina kilaza 😁
    Jos maloooo 😍😘
    Ja sam kupila Persil sensitive megaperls, za pocetak iako tad nisam vidjela becutan 😣 moram ga probat. Mislim prat odvojeno svakako na pocetku s tim djecjim da ne bi slucajno dobila neki osip ili iritaciju beba, a poslije mozda i pomjesam s nasim stvarima polako..makar ne znam.mislim da cu bar prvu god od straha sve prat odvojeno

6xmama
    19. Srpanj 2018. 19:23

Noemi

Tinema i Mamica sretno i da čim prije bude gotovo 😘❤️🤞
    Kleopatra zgodni ste i ne bih rekla da brojite sitno po trbuhu 👍
    Bojana, curica je pravi bombončić 😍
    Wiennie drago mi je da ste dobro i ti i bebica 😘🤞
    6xmama kako se osjećaš s 3 normabela dnevno.. i meni su prepisali.. al imam osamucenost, pada mi niski tlak.. pa pijem 1-2 dnevno kako osjetim..
    Za pranje kupila baby Denk mit.. nisam ni skužila da ima becutan.. to mi je najdraža i najmirisljavija marka za bebe…
    photoartgirl. Ajme koliko divnih plisanaca 😍 ja sam za sad samo jednu žitarica kupila 😊
    Stigao i moj bris na streptokok i uredan je..
    puse klokanice.. još malo i sve ćemo se družiti sa našim bebicama ❤️💙

Osjecam se super 😎... Skulirano, fino si odspavam malo popodne, ne smeta mi. Vise mi smeta lupanje srca od tog Cordipina a moram ga pit. 

1 cura(1999.)-4 dečka(2002,2004,2010,2016.)...šećer na kraju-curka 24.8.2018.💞

baarbaraa29
    19. Srpanj 2018. 19:32

Ajme i oni i taj ctg!
    Tinanema00 sretno i da sto prije sve prodje!
    Sad cu i ja napisat onu famoznu "citam, ali nisam popamtila" 🙂, ali stvarno nisam.
    Cestitke nove majke💙❤️
    Bejb23 stigli smo u pon.kuci, ali sam morala potpisat jer mi je zeljezo uzasno nisko, ali su rekli da mi treba 1 tj.da dodje do mininuma za pustanje, a mogu samo lezat i dobivat terapiju kao i kod kuce na kraju krajeva, pa kao ak imam uvjeta mirovat kuci..
    Mi smo danas bili na prvoj terapiji/vjezbicama. Uopce ne znam jesam pisala da mu je vratic s jedene strane ukocen, lice s te strane utisnuto, celjust pomaknuta..ali sve cemo rjesit! 💪🏻🍼
    Pupak otpao, presli porodjajnu tezinu.. I evo sam vam ja💙
    Puse svima! 

Sreca je kad od ljubavi tvog zivota nastane ljubav vaseg zivota 💙 Sebastian

6xmama
    19. Srpanj 2018. 19:45

Barbara,kako je medeni,misko mali !!Čekaj a to sa vratom i celjusti je od poroda ili se u trbuhu tak zaležao ili kaj?
    Presladak je,uživajte u svojoj štrucici 

1 cura(1999.)-4 dečka(2002,2004,2010,2016.)...šećer na kraju-curka 24.8.2018.💞

Sunce25
    19. Srpanj 2018. 19:47

Barbara premedeni je Sebastian!!!😍😍😍

21.08.💞🎀

19. Srpanj 2018. 20:04

baarbaraa29

Ajme i oni i taj ctg!
    Tinanema00 sretno i da sto prije sve prodje!
    Sad cu i ja napisat onu famoznu "citam, ali nisam popamtila" 🙂, ali stvarno nisam.
    Cestitke nove majke💙❤️
    Bejb23 stigli smo u pon.kuci, ali sam morala potpisat jer mi je zeljezo uzasno nisko, ali su rekli da mi treba 1 tj.da dodje do mininuma za pustanje, a mogu samo lezat i dobivat terapiju kao i kod kuce na kraju krajeva, pa kao ak imam uvjeta mirovat kuci..
    Mi smo danas bili na prvoj terapiji/vjezbicama. Uopce ne znam jesam pisala da mu je vratic s jedene strane ukocen, lice s te strane utisnuto, celjust pomaknuta..ali sve cemo rjesit! 💪🏻🍼
    Pupak otpao, presli porodjajnu tezinu.. I evo sam vam ja💙
    Puse svima!

Presladak je😍😍😍😍,ljepotan maleni😀😍😘🤗😘😘😘. Bravo za pupak i težinu🙂😘,a ostalo ćete riješiti 🤗🤗🤗🤗,ljubim vas oboje 😘🤗

19. Srpanj 2018. 20:08

tinanema00

Pharma čestitam…čak si i ti prije mene…Hhh
    Nisam vam se mogla ovih dana javit jer sam stalno u bolovima..završila sam jučer u bolnici i iako imam trudove i nenormalna bolove oni ništa ne poduzimaju jer CTG ništa ne pokazuje..čekaju zadnji dan tako da je nama sutra dan D. Inducirati će me iako se ne otvaram unatoč bolovima. Molim dragog boga da sve bude u redu sa njom a ja ću nekako izdržati…iako n2e spavam uopće od boli.ljubim vas sve.. opet me hvata..aaaaaaaaa ;(

Draga držim fige da krene i prođe čim prije i što manje bolno😘,još malo i imaš svoju princezu u rukama 😍😍😍

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.