Jutro ljepotice 🙂. Samo da vas pozdravim. Sretno svima na pregledima,čuvalicama puno pozitivnih vibrica,pusa i zagrljaja😘😘. Ljubimo vas sve moj beban i ja 😘😘😘😘
Jutroo!!!
Winnie super za bebicu, vazno je da napreduje i da si ti smirena i dobro 💕
Mamica i tebi zelim da se brzo pridruzis u baby boom klub 😇💕
Bejb sretan rodjendanko 🎂🎂🎂
Mi smo za sat vremena na uzv, da gin vidi stanje posteljice i vode, a ja jedva cekam da ga malo gledam 🤩🤗

Evo me. Super mi je što je ova zamjena 5 min pješke od mene i nije bilo nikoga, odmah sam bila na redu 😁
Radila je ctg, kaže da je sve ok al me naručila opet u ponedjeljak. Pa mi to nije jasno zašto. Zatvorena sam skroz skroz 😂 iiii i dalje se nismo gledali jer ona nema uzv, poslala me u polikliniku da se naručim i dođem s tim za 10-tak dana. A kod koga ću ići nemam pojma Jer je moja još na godišnjem a i ova zamjena ide na godišnji. I sad sam luda. Sjedim i pijem kavu i čekam taksi da odem u polikliniku. Ah
Svi su na godišnjem... ne znam zakaj te onda tvoja poslala opće k njoj ako nema uzv, a tak dugo nije gledala. trebala te samo u bolnicu poslati u ambulantu i gotovo. mene su svi gledali zakaj sam s 34tt došla na ctg, bilo je sve u redu, al mi je doktorica napravila i uzv. i sad opet idem k svojoj u utorak-zadnji put.
Ena, puse i vama

26.8. Ivan 💙💙
Jutroo!!!
Winnie super za bebicu, vazno je da napreduje i da si ti smirena i dobro 💕
Mamica i tebi zelim da se brzo pridruzis u baby boom klub 😇💕
Bejb sretan rodjendanko 🎂🎂🎂
Mi smo za sat vremena na uzv, da gin vidi stanje posteljice i vode, a ja jedva cekam da ga malo gledam 🤩🤗
Sretno :)
ja isto jedva čekam da vidim svojeg bebolinca :D sad je počel baš prave vratolomije raditi u trbuhu, prije su se vidle kvrgice, al sad se zna nadići pa spuštati jako :D pliva nutra! jedva čekam :) no, al zna, ne smije prije 1.8. van :)

26.8. Ivan 💙💙
Odmah na pocetku mi je bilo određeno mirovanje zbog krvarenja pa zbog mekanog cerviksa, onda se cerviks počeo skraćivati, a je počela otvarati u 31. tjednu. Tad su me primili u bolnicu na 9 dana gdje sam dobila tokolizu i deksametazon za pluća. Puštena sam doma na mirovanje, ali nismo uspjeli izdržati bar do 37 tjedana.
Jesu te stavljali na oralnu tokolizu poslije venske? Mene su stavili na oralno Cordipin cim su vensku makli

1 cura(1999.)-4 dečka(2002,2004,2010,2016.)...šećer na kraju-curka 24.8.2018.💞
Cokica pa sta si onda niti isla kod ove bas sam se ponadala da ces vidjet bebaca ☹️🙄🙄
Marija i 6xmama brzo je 1.8 evo za nekoliko dana 💪💪 Ja sam pocela prat robicu konacno i pripremat stvarcice i nas trbuh poceo poprimat svakakve oblike ajmeeee 🤣🤣🤣
Winnie drzi se, dan po dan vec ide i tvoja bebica napreduje super 😘😘😘sve je zavrsilo u redu!!!

💙Bartol💙
Ami, ja gledam na tih 37 tjedana, nadam se da cu i sad biti uloziva za jagodicu prsta na pregledu pa se mogu poceti malo vise kretati. S cim peres robicu? Ja si ti isto mislim da drugi tjedan pocnem prati.

26.8. Ivan 💙💙
Odmah na pocetku mi je bilo određeno mirovanje zbog krvarenja pa zbog mekanog cerviksa, onda se cerviks počeo skraćivati, a je počela otvarati u 31. tjednu. Tad su me primili u bolnicu na 9 dana gdje sam dobila tokolizu i deksametazon za pluća. Puštena sam doma na mirovanje, ali nismo uspjeli izdržati bar do 37 tjedana.
Jesu te stavljali na oralnu tokolizu poslije venske? Mene su stavili na oralno Cordipin cim su vensku makli
Nisu, nakon 3 dana venske kad se sve smirilo su samo rekli da mirujem.

Čestitam mamicama koje su rodile
Ja vam isto loše spavam ove dane i sve me boli. Pogotovo kukovi. Neznam se kako namjestiti i imam osjećaj da mi je već polako sva trudnička odjeća mala.
Sutra imam ponovo pregled u TA. Nadam se da je sve ok. Sutra će biti samo ctg i vjerojatno pregled bez uzv kad su mi prošli tjedan radili uzv.
Bojana- malena je bombončić jedva čekam da svoju malenu primim u naručje

💖 Nikol -12.08.2018💖
A cijelo vrijeme kao cekam da ne bude dugo u ormaru da stoji al mislim da je vrijeme pomalo, iako ja imam osjecaj da cu prenijet znaci jos vise od mj dana 🤣🤣🤣al nek smo mi spremni 🙏kupila sam u dmu onaj baby ariel, i lenor omeksivac bacim za posteljinu igracke i tako al robicu necu s omeksivacem. Iako meni svi okolo govore kao mora se koristit taj baby detrdent al ne znam zasto, po meni je i ok mozda s obicnim za bijelu odjecu, kupila sam jer sam imala od dma neki popust al poslije budem vidjela sta cu koristit nek bude tako za početak! I vidjela sam od becutana super za prat odjecu jako fino mirise al mi je bio malo skup i malo je pakovanje.

💙Bartol💙
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji