Ljetne bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    6xmama
    19. Srpanj 2018. 09:54

WinniethePooh

Odmah na pocetku mi je bilo određeno mirovanje zbog krvarenja pa zbog mekanog cerviksa, onda se cerviks počeo skraćivati, a je počela otvarati u 31. tjednu. Tad su me primili u bolnicu na 9 dana gdje sam dobila tokolizu i deksametazon za pluća. Puštena sam doma na mirovanje, ali nismo uspjeli izdržati bar do 37 tjedana.

Jesu te stavljali na oralnu tokolizu poslije venske? Mene su stavili na oralno Cordipin cim su vensku makli

1 cura(1999.)-4 dečka(2002,2004,2010,2016.)...šećer na kraju-curka 24.8.2018.💞

ami25
    19. Srpanj 2018. 10:16

Cokica pa sta si onda niti isla kod ove bas sam se ponadala da ces vidjet bebaca ☹️🙄🙄
    Marija i 6xmama brzo je 1.8 evo za nekoliko dana 💪💪 Ja sam pocela prat robicu konacno i pripremat stvarcice i nas trbuh poceo poprimat svakakve oblike ajmeeee 🤣🤣🤣
    Winnie drzi se, dan po dan vec ide i tvoja bebica napreduje super 😘😘😘sve je zavrsilo u redu!!! 

💙Bartol💙

Marijaa30
    19. Srpanj 2018. 10:36

Ami, ja gledam na tih 37 tjedana, nadam se da cu i sad biti uloziva za jagodicu prsta na pregledu pa se mogu poceti malo vise kretati. S cim peres robicu? Ja si ti isto mislim da drugi tjedan pocnem prati.

26.8. Ivan 💙💙

WinniethePooh
    19. Srpanj 2018. 10:40

6xmama

WinniethePooh

Odmah na pocetku mi je bilo određeno mirovanje zbog krvarenja pa zbog mekanog cerviksa, onda se cerviks počeo skraćivati, a je počela otvarati u 31. tjednu. Tad su me primili u bolnicu na 9 dana gdje sam dobila tokolizu i deksametazon za pluća. Puštena sam doma na mirovanje, ali nismo uspjeli izdržati bar do 37 tjedana.

Jesu te stavljali na oralnu tokolizu poslije venske? Mene su stavili na oralno Cordipin cim su vensku makli

Nisu, nakon 3 dana venske kad se sve smirilo su samo rekli da mirujem. 

mateya1993
    19. Srpanj 2018. 10:42

Čestitam mamicama koje su rodile 
    Ja vam isto loše spavam ove dane i sve me boli. Pogotovo kukovi. Neznam se kako namjestiti i imam osjećaj da mi je već polako sva trudnička odjeća mala.
    Sutra imam ponovo pregled u TA. Nadam se da je sve ok. Sutra će biti samo ctg i vjerojatno pregled bez uzv kad su mi prošli tjedan radili uzv.
    Bojana- malena je bombončić  jedva čekam da svoju malenu primim u naručje 

💖 Nikol -12.08.2018💖

ami25
    19. Srpanj 2018. 10:48

A cijelo vrijeme kao cekam da ne bude dugo u ormaru da stoji al mislim da je vrijeme pomalo, iako ja imam osjecaj da cu prenijet znaci jos vise od mj dana 🤣🤣🤣al nek smo mi spremni 🙏kupila sam u dmu onaj baby ariel, i lenor omeksivac bacim za posteljinu igracke i tako al robicu necu s omeksivacem. Iako meni svi okolo govore kao mora se koristit taj baby detrdent al ne znam zasto, po meni je i ok mozda s obicnim za bijelu odjecu, kupila sam jer sam imala od dma neki popust al poslije budem vidjela sta cu koristit nek bude tako za početak! I vidjela sam od becutana super za prat odjecu jako fino mirise al mi je bio malo skup i malo je pakovanje. 

💙Bartol💙

19. Srpanj 2018. 10:53

Ami i ja sam se nadala da ću ga vidjeti nakon toliko dugo. I okvirno težina me sad već zanima. Naručili me na uzv za tjedan dana. Tako da idući tjedan idem pon na ctg kod zamjene pa u četvrtak na uzv. A kamo dalje, pojma nemam 😂 a s obzirom na zatvorenost i početnu prognozu moje ginekologice da neću prije vremena sigurno rodit, valjda neće ovaj moj produžiti puni pansion u buši do 1.9 😂😂
    Marija ja sam za pranje uzela od Becutana tekući dječji deterdžent. Baš lijepo miriši, a oni imaju i dobre kreme inače. Pa će valjda bit ok.
    A da, zamjena za drugi dio godišnjeg moje ginekologice je navodno ginekolog na Krku 😂😂

Sunce25
    19. Srpanj 2018. 11:35

I ja sam uzela od Becutana za pranje ali bez omekšivača , samo taj tekući prašak i zadovoljna sam , blag je a opet mirisi točno po onoj kremici . 
    Ja sam se tolko naživcirala danas , malo prije mi je muž javio da mora ići na poslovni put u ponedjeljak i nema ga par dana . Prvo sto sam sama u stranoj zemlji sa trbuhom do zuba , znaci nema ni mame ni tate da mi pomognu ako sto zatreba ili ako me sto ulovi , a i sama pomisao na to da ne daj Boze može propustiti rođenje svoje kćeri me baca iza takta . Ali dobro samo mogu moliti Boga da ne krene dok se on ne vrati kući . Znam da je jos uvijek porod relativno daleko , ali opet nikad se nezna jer sam u pon vec 37+1 .

21.08.💞🎀

6xmama
    19. Srpanj 2018. 11:55

WinniethePooh

6xmama

WinniethePooh

Nisu, nakon 3 dana venske kad se sve smirilo su samo rekli da mirujem.

Cudno... Meni odma dali Cordipin 2x dnevno, Normabel 3x i Utrogestane 2x moram i dalje stavljat vaginalno

1 cura(1999.)-4 dečka(2002,2004,2010,2016.)...šećer na kraju-curka 24.8.2018.💞

Rubia
    19. Srpanj 2018. 11:55

Evo naaas, moje malo debelo ima 3,5kg po uzv, sve je ok, u ponedeljak cemo opet pregled i ctg da vidim jel pocelo otvaranje, jer sam beton i dalje... Ne znam koliko je na to uticao onaj duphaston do 35tj. 
    Sunce ne brigaj za muzica, stigne on na vrijeme, moj isto ima put 31.07 na pet dana a meni tada termin, ali takav posao... 🤪 
    Ja isto prala sve sa becutanom i deterdzent i omeksivac i plakar mirise na bebe, meni je odlican 😍

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.