Jutro
Winnie super za bebu, samo nek ona napreduje
6xmama kako si ti, evo jos jedan novi dan
Bojana preslatka je Lucija 🤩🤩😍😍
Čokica i jos ako tko ide sretno na pregledu, cekamo lijepe vijesti 🤞🤞😘😘

Jutro
Bejb sretan rođendan sa zakašnjenjem
Bojana preslatka je 😍😍
Sve koje imaju preglede danas sretno

Dobro jutro cure ! Svaki dan se budim sa pomisli , juhuuu jos jedan dan manje , uskoro je u mojim rukama :) danas sam čak uspjela malo duže odspavati , evo jos se valjam po krevetu . Imam osjećaj da mi se kukovi raspadaju .
6xmama kako si nam ? Kako se držiš ? Kako provodiš Dane? Znam da je sigurno teško i dosadno ležati , ali brzo će to proci .
Bejb sretan rođendan sa malim zakašnjenjem 🎂🎂
Svima koji imaju danas preglede , sretnooo , napišite nam lijepe vijesti.
Mamica 1985 , daj Boze da je danas vrijeme da tvoja ljubav dođe na ovaj svijet ! :)

21.08.💞🎀
Mamica1985 ako želiš doći, ja sam ti u sobi 3 kod kuhinje i sobe sestara. Možda smo se i srele vec na hodniku ispred rađaone. Mislim da su jučer spominjali da se rodilo 10 beba, nisu imali dovoljno večere za sve nove mame.

Cokice, sretno na pregledu! Cekamo vijesti...
Sunce, Nivami, a ja eto i dalje na sitno, dan po dan... Poceo me opet mjehur zezat, opet izgleda eserihija kuha, a ginko mi na g.o.Moram popodne nazvat ovu opce prakse mozda mi moze nekaj dat

1 cura(1999.)-4 dečka(2002,2004,2010,2016.)...šećer na kraju-curka 24.8.2018.💞
Jutro 😁
Bojana, curka je preslatka... kak se lijepo smije 😍😍💕💕
Mamica, nikak da dođe tvoj red, al valjda te ne pustaju doma jer te planiraju pustiti da rodis.
Cokica, sretno na pregledu! Dugo se niste gledali 🙄 nek samo bude sve dobro!
6xmama, ne eserihiji... drzim fige da nije!
Winnie, nadam se da cete ubrzo doma, da se doma mazite 😊

26.8. Ivan 💙💙
Bojana malena je preslatka!
Winnie drzim fige da sto prije se grlite i idete skupa doma.
Sretno svima na pregledima!

Winnie bas mi je drago da je bebac dobro a i ti, vidim da si smirena i super se snalazis u ovoj situaciji, bas svaka cast! 💪💪Jel su prognozirali doktori raniji porod ili se samo odvilo nisam bas pratila sorry ☹️
Cokica sretno na pregledu javi se poslije 🙏
Mamica nadam se da ce se brzo sve zavrsit s najdivnijim ishodom, malo vas jos djeli od druzenja 😍
Bejb happy bday🎉🎉
Bojana, Lucija je bas preslatkaaa😍

💙Bartol💙
Evo me. Super mi je što je ova zamjena 5 min pješke od mene i nije bilo nikoga, odmah sam bila na redu 😁
Radila je ctg, kaže da je sve ok al me naručila opet u ponedjeljak. Pa mi to nije jasno zašto. Zatvorena sam skroz skroz 😂 iiii i dalje se nismo gledali jer ona nema uzv, poslala me u polikliniku da se naručim i dođem s tim za 10-tak dana. A kod koga ću ići nemam pojma Jer je moja još na godišnjem a i ova zamjena ide na godišnji. I sad sam luda. Sjedim i pijem kavu i čekam taksi da odem u polikliniku. Ah
Odmah na pocetku mi je bilo određeno mirovanje zbog krvarenja pa zbog mekanog cerviksa, onda se cerviks počeo skraćivati, a je počela otvarati u 31. tjednu. Tad su me primili u bolnicu na 9 dana gdje sam dobila tokolizu i deksametazon za pluća. Puštena sam doma na mirovanje, ali nismo uspjeli izdržati bar do 37 tjedana.

Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji