Cokice, sretno na pregledu! Cekamo vijesti...
Sunce, Nivami, a ja eto i dalje na sitno, dan po dan... Poceo me opet mjehur zezat, opet izgleda eserihija kuha, a ginko mi na g.o.Moram popodne nazvat ovu opce prakse mozda mi moze nekaj dat
1 cura(1999.)-4 dečka(2002,2004,2010,2016.)...šećer na kraju-curka 24.8.2018.💞
Jutro 😁
Bojana, curka je preslatka... kak se lijepo smije 😍😍💕💕
Mamica, nikak da dođe tvoj red, al valjda te ne pustaju doma jer te planiraju pustiti da rodis.
Cokica, sretno na pregledu! Dugo se niste gledali 🙄 nek samo bude sve dobro!
6xmama, ne eserihiji... drzim fige da nije!
Winnie, nadam se da cete ubrzo doma, da se doma mazite 😊
26.8. Ivan 💙💙
Bojana malena je preslatka!
Winnie drzim fige da sto prije se grlite i idete skupa doma.
Sretno svima na pregledima!
Winnie bas mi je drago da je bebac dobro a i ti, vidim da si smirena i super se snalazis u ovoj situaciji, bas svaka cast! 💪💪Jel su prognozirali doktori raniji porod ili se samo odvilo nisam bas pratila sorry ☹️
Cokica sretno na pregledu javi se poslije 🙏
Mamica nadam se da ce se brzo sve zavrsit s najdivnijim ishodom, malo vas jos djeli od druzenja 😍
Bejb happy bday🎉🎉
Bojana, Lucija je bas preslatkaaa😍
💙Bartol💙
Evo me. Super mi je što je ova zamjena 5 min pješke od mene i nije bilo nikoga, odmah sam bila na redu 😁
Radila je ctg, kaže da je sve ok al me naručila opet u ponedjeljak. Pa mi to nije jasno zašto. Zatvorena sam skroz skroz 😂 iiii i dalje se nismo gledali jer ona nema uzv, poslala me u polikliniku da se naručim i dođem s tim za 10-tak dana. A kod koga ću ići nemam pojma Jer je moja još na godišnjem a i ova zamjena ide na godišnji. I sad sam luda. Sjedim i pijem kavu i čekam taksi da odem u polikliniku. Ah
Odmah na pocetku mi je bilo određeno mirovanje zbog krvarenja pa zbog mekanog cerviksa, onda se cerviks počeo skraćivati, a je počela otvarati u 31. tjednu. Tad su me primili u bolnicu na 9 dana gdje sam dobila tokolizu i deksametazon za pluća. Puštena sam doma na mirovanje, ali nismo uspjeli izdržati bar do 37 tjedana.
Jutro ljepotice 🙂. Samo da vas pozdravim. Sretno svima na pregledima,čuvalicama puno pozitivnih vibrica,pusa i zagrljaja😘😘. Ljubimo vas sve moj beban i ja 😘😘😘😘
Jutroo!!!
Winnie super za bebicu, vazno je da napreduje i da si ti smirena i dobro 💕
Mamica i tebi zelim da se brzo pridruzis u baby boom klub 😇💕
Bejb sretan rodjendanko 🎂🎂🎂
Mi smo za sat vremena na uzv, da gin vidi stanje posteljice i vode, a ja jedva cekam da ga malo gledam 🤩🤗
Evo me. Super mi je što je ova zamjena 5 min pješke od mene i nije bilo nikoga, odmah sam bila na redu 😁
Radila je ctg, kaže da je sve ok al me naručila opet u ponedjeljak. Pa mi to nije jasno zašto. Zatvorena sam skroz skroz 😂 iiii i dalje se nismo gledali jer ona nema uzv, poslala me u polikliniku da se naručim i dođem s tim za 10-tak dana. A kod koga ću ići nemam pojma Jer je moja još na godišnjem a i ova zamjena ide na godišnji. I sad sam luda. Sjedim i pijem kavu i čekam taksi da odem u polikliniku. Ah
Svi su na godišnjem... ne znam zakaj te onda tvoja poslala opće k njoj ako nema uzv, a tak dugo nije gledala. trebala te samo u bolnicu poslati u ambulantu i gotovo. mene su svi gledali zakaj sam s 34tt došla na ctg, bilo je sve u redu, al mi je doktorica napravila i uzv. i sad opet idem k svojoj u utorak-zadnji put.
Ena, puse i vama
26.8. Ivan 💙💙
Jutroo!!!
Winnie super za bebicu, vazno je da napreduje i da si ti smirena i dobro 💕
Mamica i tebi zelim da se brzo pridruzis u baby boom klub 😇💕
Bejb sretan rodjendanko 🎂🎂🎂
Mi smo za sat vremena na uzv, da gin vidi stanje posteljice i vode, a ja jedva cekam da ga malo gledam 🤩🤗
Sretno :)
ja isto jedva čekam da vidim svojeg bebolinca :D sad je počel baš prave vratolomije raditi u trbuhu, prije su se vidle kvrgice, al sad se zna nadići pa spuštati jako :D pliva nutra! jedva čekam :) no, al zna, ne smije prije 1.8. van :)
26.8. Ivan 💙💙
Sortiraj odgovore
Najstariji