Barbara a stvarno svaka cast jos i za popis 😘😘😍 Svaki put se raznjezim kad vidim tu nasu tablicu 😍😍😍
Ja bih ti rekla imena da upises, al eto mi smotani imamo samo jedno ime, drugo jos nemamo 🙈 U sali znamo reci da ce mu ako nista socijalna sluzba dati ime.. 😂😂 Ma imamo par u uzem izboru, ali jos se nismo smislili.. A za curice bi imsli valjda 10 imena 🙈🙈
Hej klokanice, vidim ima puno novih mamica od mog zadnjeg javljanja, proslo preko 100stranica a nisam ni trepnula, tako je isto i s malenim, tako brzo raste i postaje pravi mali frajer i debeljuco😂 stalno nesto novo tak da kad mislim da smo se taman uhodali dode neka nova faza i sve nam se opet preokrene haha al glavno da malecki dobro napreduje, sad imamo mjesec i pol, a kod pedi smo bili s mjesec dana tocno(tj dan prije) i dobio je 2kile od otpusne tezine i narastao 6cm, sad se bas popunio tak da me nebi cudilo ni da smo do 6kila dogurali😂 a samo je na cicki( ovo samo je zapravo stalno hahah)
Uglavnom bas sam se raznjezila kad sam vidla popis, imamo vec punoo mamica i
puno mamica cuvalica dobilo svoje malisane i izguralo do kraja 😍 barbara tvoj mali Sebastijan se rodio na isti dan kao i ja 😄
Nadam se da cu uspjet bit aktivnija, pozz i cestitke svim mamicama❤
💙 A.L.
Tinanema00 i Mamica nadam se da ćete brzo i bezbolno dočekati što prije svoje bebice 😘😘❤️❤️
Barbara divan je 😍😍 ma brzo ćete vi oboje doći na svoje 😘😘 i svaka čast za popis ❤️
Mi išli po te pelene na sniženju u kaufland, rekao muž nek odmah uzmem dva paketa 😂😂 pa se počastili u nekoj novoj tvornici pive, imaju odličnu hranu, ja jela neki crveni hamburger 😁 baš crveno crveno pecivo
Barbara ovaj tvoj mali čovječučjak je jako jako jako sladak 😍. Netko je rekao ds su naše ljetne bebe sve jedna do druge lijepe i ja se baš slažem s tim!
Tina držimo fige za sutra da bude što brže i bezbolnije. Mamica isto tako ak se smirila gužva nek krene samo. Žao mi je zbog osipa valjda nije niš strašno, možda jw samo od stresa.
Natar bravo za tvoje momke i nadam se da ćete i drugo ime smisliti uskoro. Jeste odlučili kako ćete dodjeliti ime, po redu dolaska ili?
Cokica oćem i ja hamburger a i pivicu 😂🎉🎉.
Pahuljica bravo vas dva, lijepe kilice a i centimetri. Samo neka ciki 🎉🎉🎉🎉
Ostale dupličke 😘
Svim mamicama i bebicama 😘.
💙25.10.2012.💙Luka
💜15.09.2014💜Nina
👣16.06.2018👣 Vid
Barbara, Sebastian je medeniii 😍
Natar drzim fige da sto vise izdrzite!
Cokica super za pelenice a za hambi jos bolje 😁
Barbara braavo za popis :)
Gledam sad bas koliko nas je 😍 i za oko mi zapela M.lady koju sam popustila da je rodila a bas sam je se prije neki dan sjetila i htjela pitati gdje je 🙄
Cure moje, odo pokusati spavati. Micicu sam sredila za sutra. Puse svima. Lijepi snovi. I sretno na pregledima. 😘
💗Baby E💗
Mamica i Tinanema00 sretno 😊 🤞🤞🤞🤞
Barbara, mali pozer je presladak😍😍😍, a za tablicu samo rijeci hvale 😘😘😘
Za nase bebice sto finu napreduju i mamice nam se redovno javljaju, šaljemo pozdrave 😘😘😘
Za sve danasnje preglede, cervikse 😘😘😘
Cijeli dan sam u pogonu, sve sam procitala ako sam koga preskočila ne zamjerite
I da Bejb23 sretan rođendan sa zakašnjenjem 🎂💐😘
Barbara ovaj tvoj mali čovječučjak je jako jako jako sladak 😍. Netko je rekao ds su naše ljetne bebe sve jedna do druge lijepe i ja se baš slažem s tim!
Tina držimo fige za sutra da bude što brže i bezbolnije. Mamica isto tako ak se smirila gužva nek krene samo. Žao mi je zbog osipa valjda nije niš strašno, možda jw samo od stresa.
Natar bravo za tvoje momke i nadam se da ćete i drugo ime smisliti uskoro. Jeste odlučili kako ćete dodjeliti ime, po redu dolaska ili?
Cokica oćem i ja hamburger a i pivicu 😂🎉🎉.
Pahuljica bravo vas dva, lijepe kilice a i centimetri. Samo neka ciki 🎉🎉🎉🎉
Ostale dupličke 😘
Svim mamicama i bebicama 😘.
Ne znamo kako cemo.. Mislim da cemo tek kad ih vidimo odluciti koji je koje ime dobio.. Bas me jako zanima koliko ce razliciti biti ☺
Barbara, malecki je presladak 😍😍 i njega bi odmah cuvala 😁
Svaka cast tebi za tablicu i drago mi je da se lako dizes i sjedas! Mislim da u vz ne daju nekaj takvog 🤨
Natar, pravi decki su to vec, al drzim fige da cim duze izdrzite zajedno! A kaj se tice imena, mi smo smislili vise imena za decke, a za curice nemamo.. to je bio znak da ce biti decko 😁
Cokica, vas dvoje sad lijepo koristite vrijeme! Tak treba 😁
Cure, laku noc vam zelim 😁😘
26.8. Ivan 💙💙
Sortiraj odgovore
Najstariji