Barbara braavo za popis :)
Gledam sad bas koliko nas je 😍 i za oko mi zapela M.lady koju sam popustila da je rodila a bas sam je se prije neki dan sjetila i htjela pitati gdje je 🙄
Cure moje, odo pokusati spavati. Micicu sam sredila za sutra. Puse svima. Lijepi snovi. I sretno na pregledima. 😘

💗Baby E💗
Mamica i Tinanema00 sretno 😊 🤞🤞🤞🤞
Barbara, mali pozer je presladak😍😍😍, a za tablicu samo rijeci hvale 😘😘😘
Za nase bebice sto finu napreduju i mamice nam se redovno javljaju, šaljemo pozdrave 😘😘😘
Za sve danasnje preglede, cervikse 😘😘😘
Cijeli dan sam u pogonu, sve sam procitala ako sam koga preskočila ne zamjerite
I da Bejb23 sretan rođendan sa zakašnjenjem 🎂💐😘

Barbara ovaj tvoj mali čovječučjak je jako jako jako sladak 😍. Netko je rekao ds su naše ljetne bebe sve jedna do druge lijepe i ja se baš slažem s tim!
Tina držimo fige za sutra da bude što brže i bezbolnije. Mamica isto tako ak se smirila gužva nek krene samo. Žao mi je zbog osipa valjda nije niš strašno, možda jw samo od stresa.
Natar bravo za tvoje momke i nadam se da ćete i drugo ime smisliti uskoro. Jeste odlučili kako ćete dodjeliti ime, po redu dolaska ili?
Cokica oćem i ja hamburger a i pivicu 😂🎉🎉.
Pahuljica bravo vas dva, lijepe kilice a i centimetri. Samo neka ciki 🎉🎉🎉🎉
Ostale dupličke 😘
Svim mamicama i bebicama 😘.
Ne znamo kako cemo.. Mislim da cemo tek kad ih vidimo odluciti koji je koje ime dobio.. Bas me jako zanima koliko ce razliciti biti ☺

Barbara, malecki je presladak 😍😍 i njega bi odmah cuvala 😁
Svaka cast tebi za tablicu i drago mi je da se lako dizes i sjedas! Mislim da u vz ne daju nekaj takvog 🤨
Natar, pravi decki su to vec, al drzim fige da cim duze izdrzite zajedno! A kaj se tice imena, mi smo smislili vise imena za decke, a za curice nemamo.. to je bio znak da ce biti decko 😁
Cokica, vas dvoje sad lijepo koristite vrijeme! Tak treba 😁
Cure, laku noc vam zelim 😁😘

26.8. Ivan 💙💙
Barbara ovaj tvoj mali čovječučjak je jako jako jako sladak 😍. Netko je rekao ds su naše ljetne bebe sve jedna do druge lijepe i ja se baš slažem s tim!
Tina držimo fige za sutra da bude što brže i bezbolnije. Mamica isto tako ak se smirila gužva nek krene samo. Žao mi je zbog osipa valjda nije niš strašno, možda jw samo od stresa.
Natar bravo za tvoje momke i nadam se da ćete i drugo ime smisliti uskoro. Jeste odlučili kako ćete dodjeliti ime, po redu dolaska ili?
Cokica oćem i ja hamburger a i pivicu 😂🎉🎉.
Pahuljica bravo vas dva, lijepe kilice a i centimetri. Samo neka ciki 🎉🎉🎉🎉
Ostale dupličke 😘
Svim mamicama i bebicama 😘.
Ne znamo kako cemo.. Mislim da cemo tek kad ih vidimo odluciti koji je koje ime dobio.. Bas me jako zanima koliko ce razliciti biti ☺
He he dobra odluka 😊. Veselimo se s vama 😍.
Laku noć kloke 😘

💙25.10.2012.💙Luka
💜15.09.2014💜Nina
👣16.06.2018👣 Vid
Ovaj moj osip je tzv. PUUP koji dobija 1:300 trudnica pred kraj trudnoce, bravo za mene kaj sam morala biti ta 1 😠 dobila sinoc pred spavanje injekciju sinopena da smiri i sad cemo vidjeti kaj dalje, nije se bas nekaj smirilo, i dalje je crveno i svrbi k'o ludo.
Promjena nema, dobila sam pilates loptu da skacem po njoj, eto nas danas na okruglih 40 😍 nadam se da ce krenuti danas na svoj dan 🙏
Tina - ima kaj novo kod tebe?
Sretno svima na pregledima, ja cekam vizitu i preglede da vidimo jesmo li se makli s 3cm otvorenosti. 🙏🙏🙏

Jutro cure 😁
Probudila sam se prije jedan sat i pokusavam zaspati pa nejde 🤪
Uglavnom, sretno na pregledu danas tko ima!
Tina, sretno tebi...nek prođe sto brze i bezbolnije lll😊🙏
Mamica, javi sto ce s tobom.

26.8. Ivan 💙💙
Ovaj moj osip je tzv. PUUP koji dobija 1:300 trudnica pred kraj trudnoce, bravo za mene kaj sam morala biti ta 1 😠 dobila sinoc pred spavanje injekciju sinopena da smiri i sad cemo vidjeti kaj dalje, nije se bas nekaj smirilo, i dalje je crveno i svrbi k'o ludo.
Promjena nema, dobila sam pilates loptu da skacem po njoj, eto nas danas na okruglih 40 😍 nadam se da ce krenuti danas na svoj dan 🙏
Tina - ima kaj novo kod tebe?
Sretno svima na pregledima, ja cekam vizitu i preglede da vidimo jesmo li se makli s 3cm otvorenosti. 🙏🙏🙏
Pisale smo u isto vrijeme 😊
Ajde da krene danas i tebi, javi😉
Zao mi je za osip, al proci ce... jos malo!

26.8. Ivan 💙💙
Jutro!
Mamica, tebe je bas krenulo 🙄... Drzim fige da se bar dole nekaj krece prema delozaciji.
Natar, javi kak je bilo u Vinogradskoj!
Sve ostale koje imaju kakav pregled, sretno!
WinnieThePooh, kako ste vas dvije?

1 cura(1999.)-4 dečka(2002,2004,2010,2016.)...šećer na kraju-curka 24.8.2018.💞
Dobro jutro cure !
Svima koji imaju danas preglede , sretnooo .
A Tini i Mamici1985 stvsrno želim od srca da danas krene 😊😊
Jučer sam išla sa Mužem malo u šetnju predvečer inače dok sam hodala sam imala osjećaj da će mi dijete samo ispasti van 😂😂 valjda se sad vec polako spusta pa je sve izraženije to , ali stvarno čudan osjećaj 🤣🤣
6xmama kako si ? 😊

21.08.💞🎀
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji