Barbara ovaj tvoj mali čovječučjak je jako jako jako sladak 😍. Netko je rekao ds su naše ljetne bebe sve jedna do druge lijepe i ja se baš slažem s tim!
Tina držimo fige za sutra da bude što brže i bezbolnije. Mamica isto tako ak se smirila gužva nek krene samo. Žao mi je zbog osipa valjda nije niš strašno, možda jw samo od stresa.
Natar bravo za tvoje momke i nadam se da ćete i drugo ime smisliti uskoro. Jeste odlučili kako ćete dodjeliti ime, po redu dolaska ili?
Cokica oćem i ja hamburger a i pivicu 😂🎉🎉.
Pahuljica bravo vas dva, lijepe kilice a i centimetri. Samo neka ciki 🎉🎉🎉🎉
Ostale dupličke 😘
Svim mamicama i bebicama 😘.
Ne znamo kako cemo.. Mislim da cemo tek kad ih vidimo odluciti koji je koje ime dobio.. Bas me jako zanima koliko ce razliciti biti ☺
He he dobra odluka 😊. Veselimo se s vama 😍.
Laku noć kloke 😘
💙25.10.2012.💙Luka
💜15.09.2014💜Nina
👣16.06.2018👣 Vid
Ovaj moj osip je tzv. PUUP koji dobija 1:300 trudnica pred kraj trudnoce, bravo za mene kaj sam morala biti ta 1 😠 dobila sinoc pred spavanje injekciju sinopena da smiri i sad cemo vidjeti kaj dalje, nije se bas nekaj smirilo, i dalje je crveno i svrbi k'o ludo.
Promjena nema, dobila sam pilates loptu da skacem po njoj, eto nas danas na okruglih 40 😍 nadam se da ce krenuti danas na svoj dan 🙏
Tina - ima kaj novo kod tebe?
Sretno svima na pregledima, ja cekam vizitu i preglede da vidimo jesmo li se makli s 3cm otvorenosti. 🙏🙏🙏
Jutro cure 😁
Probudila sam se prije jedan sat i pokusavam zaspati pa nejde 🤪
Uglavnom, sretno na pregledu danas tko ima!
Tina, sretno tebi...nek prođe sto brze i bezbolnije lll😊🙏
Mamica, javi sto ce s tobom.
26.8. Ivan 💙💙
Ovaj moj osip je tzv. PUUP koji dobija 1:300 trudnica pred kraj trudnoce, bravo za mene kaj sam morala biti ta 1 😠 dobila sinoc pred spavanje injekciju sinopena da smiri i sad cemo vidjeti kaj dalje, nije se bas nekaj smirilo, i dalje je crveno i svrbi k'o ludo.
Promjena nema, dobila sam pilates loptu da skacem po njoj, eto nas danas na okruglih 40 😍 nadam se da ce krenuti danas na svoj dan 🙏
Tina - ima kaj novo kod tebe?
Sretno svima na pregledima, ja cekam vizitu i preglede da vidimo jesmo li se makli s 3cm otvorenosti. 🙏🙏🙏
Pisale smo u isto vrijeme 😊
Ajde da krene danas i tebi, javi😉
Zao mi je za osip, al proci ce... jos malo!
26.8. Ivan 💙💙
Jutro!
Mamica, tebe je bas krenulo 🙄... Drzim fige da se bar dole nekaj krece prema delozaciji.
Natar, javi kak je bilo u Vinogradskoj!
Sve ostale koje imaju kakav pregled, sretno!
WinnieThePooh, kako ste vas dvije?
1 cura(1999.)-4 dečka(2002,2004,2010,2016.)...šećer na kraju-curka 24.8.2018.💞
Dobro jutro cure !
Svima koji imaju danas preglede , sretnooo .
A Tini i Mamici1985 stvsrno želim od srca da danas krene 😊😊
Jučer sam išla sa Mužem malo u šetnju predvečer inače dok sam hodala sam imala osjećaj da će mi dijete samo ispasti van 😂😂 valjda se sad vec polako spusta pa je sve izraženije to , ali stvarno čudan osjećaj 🤣🤣
6xmama kako si ? 😊
21.08.💞🎀
Sunce, sve po starom... brojimo i cekamo! 1.8.imam pregled i uzv u trudnickoj u Vinogradskoj. A do tad-lijekovi i s boka na bok...
1 cura(1999.)-4 dečka(2002,2004,2010,2016.)...šećer na kraju-curka 24.8.2018.💞
Jutro kloke moje 😘😘 nisam vas uopće stigla citati,obećajem da ću nadoknaditi..Anastazia je sad kod sestara pa da iskoristim priliku da vam se javim i da vam pošaljemo pusice 😘😘😘😘
Jutro kloke moje 😘😘 nisam vas uopće stigla citati,obećajem da ću nadoknaditi..Anastazia je sad kod sestara pa da iskoristim priliku da vam se javim i da vam pošaljemo pusice 😘😘😘😘
Malo se borimo s papanjem jer mami još nije krenulo mlijeko pa moramo papati AD..al se trudimo i sisati pa makar na prazno da probamo navući mlijeko i da ne odustane od sisanja zbog bočice..čekamo kaj će danas pedijatrica reci,jel smijemo doma 🙏🙏
Koje velike oci curka ima 😍😍😁 drzim fige da vas puste doma!
Sunce, moguce da se spustila busika, tebi je sad 37tt? Ti si u terminu!
6xmama, dan po dan i doci cete vas dvije u sigurne tjedne!
26.8. Ivan 💙💙
Malo se borimo s papanjem jer mami još nije krenulo mlijeko pa moramo papati AD..al se trudimo i sisati pa makar na prazno da probamo navući mlijeko i da ne odustane od sisanja zbog bočice..čekamo kaj će danas pedijatrica reci,jel smijemo doma 🙏🙏
Koje li ljepotice. Bas mi je drago da ste dobro. Dugo se nisi javljala. 😘😘
Kad budes stigla daj malo prepricaj ukratko kako je bilo
Sortiraj odgovore
Najstariji