Ljetne bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    ivymicek
    19. Srpanj 2018. 23:20

natar

ivymicek

Barbara ovaj tvoj mali čovječučjak je jako jako jako sladak 😍. Netko je rekao ds su naše ljetne bebe sve jedna do druge lijepe i ja se baš slažem s tim!
    Tina držimo fige za sutra da bude što brže i bezbolnije. Mamica isto tako ak se smirila gužva nek krene samo. Žao mi je zbog osipa valjda nije niš strašno, možda jw samo od stresa.
    Natar bravo za tvoje momke i nadam se da ćete i drugo ime smisliti uskoro. Jeste odlučili kako ćete dodjeliti ime, po redu dolaska ili?
    Cokica oćem i ja hamburger a i pivicu 😂🎉🎉.
    Pahuljica bravo vas dva, lijepe kilice a i centimetri. Samo neka ciki 🎉🎉🎉🎉
    Ostale dupličke 😘
    Svim mamicama i bebicama 😘.

Ne znamo kako cemo.. Mislim da cemo tek kad ih vidimo odluciti koji je koje ime dobio.. Bas me jako zanima koliko ce razliciti biti ☺

He he dobra odluka 😊. Veselimo se s vama 😍.
    Laku noć kloke 😘

💙25.10.2012.💙Luka

💜15.09.2014💜Nina

👣16.06.2018👣 Vid

mamica1985
    20. Srpanj 2018. 06:36

Ovaj moj osip je tzv.  PUUP koji dobija 1:300 trudnica pred kraj trudnoce, bravo za mene kaj sam morala biti ta 1 😠 dobila sinoc pred spavanje injekciju sinopena da smiri i sad cemo vidjeti kaj dalje, nije se bas nekaj smirilo, i dalje je crveno i svrbi k'o ludo.
    Promjena nema, dobila sam pilates loptu da skacem po njoj, eto nas danas na okruglih 40 😍 nadam se da ce krenuti danas na svoj dan 🙏
    Tina - ima kaj novo kod tebe?
    Sretno svima na pregledima, ja cekam vizitu i preglede da vidimo jesmo li se makli s 3cm otvorenosti. 🙏🙏🙏

Marijaa30
    20. Srpanj 2018. 06:38

Jutro cure 😁 
    Probudila sam se prije jedan sat i pokusavam zaspati pa nejde 🤪
    Uglavnom, sretno na pregledu danas tko ima!
    Tina, sretno tebi...nek prođe sto brze i bezbolnije lll😊🙏
    Mamica, javi sto ce s tobom.

26.8. Ivan 💙💙

Marijaa30
    20. Srpanj 2018. 06:48

mamica1985

Ovaj moj osip je tzv. PUUP koji dobija 1:300 trudnica pred kraj trudnoce, bravo za mene kaj sam morala biti ta 1 😠 dobila sinoc pred spavanje injekciju sinopena da smiri i sad cemo vidjeti kaj dalje, nije se bas nekaj smirilo, i dalje je crveno i svrbi k'o ludo.
    Promjena nema, dobila sam pilates loptu da skacem po njoj, eto nas danas na okruglih 40 😍 nadam se da ce krenuti danas na svoj dan 🙏
    Tina - ima kaj novo kod tebe?
    Sretno svima na pregledima, ja cekam vizitu i preglede da vidimo jesmo li se makli s 3cm otvorenosti. 🙏🙏🙏

Pisale smo u isto vrijeme 😊
    Ajde da krene danas i tebi, javi😉
    Zao mi je za osip, al proci ce... jos malo!

26.8. Ivan 💙💙

6xmama
    20. Srpanj 2018. 07:12

Jutro! 
    Mamica, tebe je bas krenulo 🙄... Drzim fige da se bar dole nekaj krece prema delozaciji. 
    Natar, javi kak je bilo u Vinogradskoj! 
    Sve ostale koje imaju kakav pregled, sretno! 
    WinnieThePooh, kako ste vas dvije? 

1 cura(1999.)-4 dečka(2002,2004,2010,2016.)...šećer na kraju-curka 24.8.2018.💞

Sunce25
    20. Srpanj 2018. 07:20

Dobro jutro cure ! 
    Svima koji imaju danas preglede , sretnooo . 
    A Tini i Mamici1985 stvsrno želim od srca da danas krene 😊😊
    Jučer sam išla sa Mužem malo u šetnju predvečer inače dok sam hodala sam imala osjećaj da će mi dijete samo ispasti van 😂😂 valjda se sad vec polako spusta pa je sve izraženije to , ali stvarno čudan osjećaj 🤣🤣
    6xmama kako si ? 😊

21.08.💞🎀

6xmama
    20. Srpanj 2018. 07:27

Sunce, sve po starom... brojimo i cekamo! 1.8.imam pregled i uzv u trudnickoj u Vinogradskoj. A do tad-lijekovi i s boka na bok... 

1 cura(1999.)-4 dečka(2002,2004,2010,2016.)...šećer na kraju-curka 24.8.2018.💞

pharmamma
    20. Srpanj 2018. 07:34

Jutro kloke moje 😘😘 nisam vas uopće stigla citati,obećajem da ću nadoknaditi..Anastazia je sad kod sestara pa da iskoristim priliku da vam se javim i da vam pošaljemo pusice 😘😘😘😘

Marijaa30
    20. Srpanj 2018. 07:41

pharmamma

Jutro kloke moje 😘😘 nisam vas uopće stigla citati,obećajem da ću nadoknaditi..Anastazia je sad kod sestara pa da iskoristim priliku da vam se javim i da vam pošaljemo pusice 😘😘😘😘
    Malo se borimo s papanjem jer mami još nije krenulo mlijeko pa moramo papati AD..al se trudimo i sisati pa makar na prazno da probamo navući mlijeko i da ne odustane od sisanja zbog bočice..čekamo kaj će danas pedijatrica reci,jel smijemo doma 🙏🙏

Koje velike oci curka ima 😍😍😁 drzim fige da vas puste doma!
    Sunce, moguce da se spustila busika, tebi je sad 37tt? Ti si u terminu!
    6xmama, dan po dan i doci cete vas dvije u sigurne tjedne! 

26.8. Ivan 💙💙

• ivanolora
    20. Srpanj 2018. 07:46

pharmamma

Malo se borimo s papanjem jer mami još nije krenulo mlijeko pa moramo papati AD..al se trudimo i sisati pa makar na prazno da probamo navući mlijeko i da ne odustane od sisanja zbog bočice..čekamo kaj će danas pedijatrica reci,jel smijemo doma 🙏🙏

Koje li ljepotice. Bas mi je drago da ste dobro. Dugo se nisi javljala. 😘😘
    Kad budes stigla daj malo prepricaj ukratko kako je bilo

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.