Jutro curke 😍
Bejb sretan rockas 😊
Curke koje ste u bolnicama zelim vam brzo da idete doma :)
Sretno svima na pregledima i da cim prije bebaci stignu ❤️
A 6xmama da princeza cim duze ostane u trbuscicu ❤️
Bojana, malecka je preslatka ❤️😍...
1 cura(1999.)-4 dečka(2002,2004,2010,2016.)...šećer na kraju-curka 24.8.2018.💞
WinnieThePooh, bas mi je drago za curku i da je sve ok…i super da je doslo mlijeko. Mene samo zanima kak napredujete, posto i meni visi prijevremeni nad glavom. Sad kad ti je doslo mlijeko se izdajas pa im nosis ili kak to funkcionira? Pusa i drz'te se!
Tako je, izdojim i odnesem, a oni joj daju na špricu kroz cjevčicu. Sinoć su mi dali električnu izdajalicu da se ne mučim ručno jer sam bila prepuna mlijeka. Sad ujutro će ni sterilizirati moju ručnu pa ću probat s njom.
Malo je sinoć bila žućkasta pa su joj upalili lampu da se sunča.
A da, to je normalno da bu pozutila cim se ranije rodila... Bas mi je drago da je sve dobro. Javljaj kak napredujete 💪🤞
1 cura(1999.)-4 dečka(2002,2004,2010,2016.)...šećer na kraju-curka 24.8.2018.💞
Winnie - bit ce to sve ok, bebica jaca svakim danom sve vise 😘 vidim da smo obje na Merkuru 😁 cure, ovdje je ludnica, baby boom pravi.
Mene jos drze, nema nikakvih promjena, hocu doma ili roditi, dosta mi je vise. Najgore mi je kaj se ne mogu kretati jer kaj da bezveze k'o luda Mara hodam po bolnici - pa kak da potaknem trudove 😠
Jutrooo 😁😁
Bojana divna je 😍😍❤️❤️
Mamica1985 sretno i da se priključiš tom baby boom-u 😁😘😘
Ja odoh na pregled, javim se kasnije 😁
Jutro
Winnie super za bebu, samo nek ona napreduje
6xmama kako si ti, evo jos jedan novi dan
Bojana preslatka je Lucija 🤩🤩😍😍
Čokica i jos ako tko ide sretno na pregledu, cekamo lijepe vijesti 🤞🤞😘😘
Jutro
Bejb sretan rođendan sa zakašnjenjem
Bojana preslatka je 😍😍
Sve koje imaju preglede danas sretno
Dobro jutro cure ! Svaki dan se budim sa pomisli , juhuuu jos jedan dan manje , uskoro je u mojim rukama :) danas sam čak uspjela malo duže odspavati , evo jos se valjam po krevetu . Imam osjećaj da mi se kukovi raspadaju .
6xmama kako si nam ? Kako se držiš ? Kako provodiš Dane? Znam da je sigurno teško i dosadno ležati , ali brzo će to proci .
Bejb sretan rođendan sa malim zakašnjenjem 🎂🎂
Svima koji imaju danas preglede , sretnooo , napišite nam lijepe vijesti.
Mamica 1985 , daj Boze da je danas vrijeme da tvoja ljubav dođe na ovaj svijet ! :)
21.08.💞🎀
Mamica1985 ako želiš doći, ja sam ti u sobi 3 kod kuhinje i sobe sestara. Možda smo se i srele vec na hodniku ispred rađaone. Mislim da su jučer spominjali da se rodilo 10 beba, nisu imali dovoljno večere za sve nove mame.
Sortiraj odgovore
Najstariji