Ljetne bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    ami25
    19. Srpanj 2018. 12:05

Mateya ti se isto opako priblizavas 💪💪💪

Btw Marija meni cimerica bila otvorena od 11.6 2 cm s trudovima i rekli joj da bude to sigurno ranije a termin joj bio 10.7 i hodala 2 tjedna otvorena 4 cm i rodila dan prije tako da meni to vise nista jasno 🤣
    Rubia super za kilazu💪 znaci ima nade i za mene kad cujem da ima jos betona u 39 tjednu😁 neka bude kako on odluci al nebi da zavrsim u 9 mjesecu ☹️
    Sunce nemoj brinut bit ce sve ok, moj isto ima takav posao da radi po cijele dane doslovno al sta cemo ☹️i jos nema ni mojih ni njegovih blizu, njegovi su u zg a moji u drugom gradu udaljenom sat vremena do nas i s obzirom da rade sezonu i po 12 13 h na dan ne znaci mi bas to puno! Tako da sve ce biti ok 💪💪

💙Bartol💙

mateya1993
    19. Srpanj 2018. 12:19

ami25

Mateya ti se isto opako priblizavas 💪💪💪

Btw Marija meni cimerica bila otvorena od 11.6 2 cm s trudovima i rekli joj da bude to sigurno ranije a termin joj bio 10.7 i hodala 2 tjedna otvorena 4 cm i rodila dan prije tako da meni to vise nista jasno 🤣
    Rubia super za kilazu💪 znaci ima nade i za mene kad cujem da ima jos betona u 39 tjednu😁 neka bude kako on odluci al nebi da zavrsim u 9 mjesecu ☹️
    Sunce nemoj brinut bit ce sve ok, moj isto ima takav posao da radi po cijele dane doslovno al sta cemo ☹️i jos nema ni mojih ni njegovih blizu, njegovi su u zg a moji u drugom gradu udaljenom sat vremena do nas i s obzirom da rade sezonu i po 12 13 h na dan ne znaci mi bas to puno! Tako da sve ce biti ok 💪💪

Da,da bliži se i naš termin  baš me zanima jel sam se još štogod otvorila kroz ovih tjedan dana.
    Ja sam bebinu robicu oprala tekućim persilom sensitive( onaj bijeli) i ornel baby soft omekšivačem. Nama je baš patronažna sestra na tečaju rekla da se bebina robica nemora prati odvojeno s posebnim deterdžentima,eventualno se samo još jednom ispere u mašini i to je to. Rekla je nek si čim više pojednostavimo. Čak netreba niti peglati sve bodiče nakon pranja jer se bebi nebude ništa dogodilo. E sad nek si svatko napravi kak misli da je najbolje. 

💖 Nikol -12.08.2018💖

ami25
    19. Srpanj 2018. 12:27

Mateya ma to i ja mislim, al bas to svako si napravi kako zeli i misli da je bolje. 

💙Bartol💙

Marijaa30
    19. Srpanj 2018. 13:33

Cokica, ti ces se zadnje tjedne naputovati 😁 mislim, nije Krk daleko, al opet 🤨😉
    Rubia, lijepa kilazica 😁
    Sunce, nemoj se zivcirati, bude se vratio na vrijeme.. nama je zelja da bude sa mnom na porodu, al ima godisnji od 20.8., nek se mali prije odluci, tesko da ce biti doma. Ne mogu tu nista.
    Ja sam isto mislila za pocetak kupiti neki deterdzent za bebe... iskreno, bojim se da nekaj ne zeznem 🙄

26.8. Ivan 💙💙

19. Srpanj 2018. 14:27

Ma neću ja na Krk ići, nema šanse. To budu kolone. Nek mi daju za polikliniku i gotovo. A vidjet ću šta će mi reći nakon ultrazvuka u četvrtak. 
    A ovo za deterdžente, to ću samo na početku s tim dječjim, a onda normalno s našom robom i deterdžentom s kojim i inače perem. 

Majda23
    19. Srpanj 2018. 14:40

Bejb23 sve najbolje 😘🎉🎂
    Winnie super za napredak i mlijeko, drzim fige da sto prije dodete kuci da mozete uzivati 😘
    Bojana jos jednom, malena je preslatka 😍 
    Mamice drzimo fige da se i ti rijesis, brz i bezbolan porod zelimo 😘
    6xmama nadam se da se ta bestija nije vratila 
    Sunce nemoj se sekirati, sve ce se lijepo posloziti da ce i tata biti na porodu 😊
    Curke super za preglede, a vama koje cete imati sretno 😘😘 

04.07. Matija 💜

kleopatra1606
    19. Srpanj 2018. 16:08

Moj veliki decko cuva mamu i seku ❤️.
    Termin je u nedjelju premda su svi doktori tvrdili da ce ranije stici 😳

[url=http://www.thebump.com/?utm_source=ticker

bejb23
    19. Srpanj 2018. 16:22

Hvalaaaa vam curee 😘😘😘😘❤ 
    Procitam vas prije spavanja😘

💗Baby E💗

• tinanema00
    19. Srpanj 2018. 16:43

Pharma čestitam...čak si i ti prije mene...Hhh 
    Nisam vam se mogla ovih dana javit jer sam stalno u bolovima..završila sam jučer u bolnici i iako imam trudove i nenormalna bolove oni ništa ne poduzimaju jer CTG ništa ne pokazuje..čekaju zadnji dan tako da je nama sutra dan D. Inducirati će me iako se ne otvaram unatoč bolovima. Molim dragog boga da sve bude u redu sa njom a ja ću nekako izdržati...iako n2e spavam uopće od boli.ljubim vas sve.. opet me hvata..aaaaaaaaa ;(

💕💕💜💜👶😍

mamica1985
    19. Srpanj 2018. 17:08

tinanema00

Pharma čestitam…čak si i ti prije mene…Hhh
    Nisam vam se mogla ovih dana javit jer sam stalno u bolovima..završila sam jučer u bolnici i iako imam trudove i nenormalna bolove oni ništa ne poduzimaju jer CTG ništa ne pokazuje..čekaju zadnji dan tako da je nama sutra dan D. Inducirati će me iako se ne otvaram unatoč bolovima. Molim dragog boga da sve bude u redu sa njom a ja ću nekako izdržati…iako n2e spavam uopće od boli.ljubim vas sve.. opet me hvata..aaaaaaaaa ;(

Sretno draga!!! Meni je sutra puni termin i isto ce odluciti kaj ce napraviti.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.