Ljetne bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    6xmama
    19. Srpanj 2018. 19:45

Barbara,kako je medeni,misko mali !!Čekaj a to sa vratom i celjusti je od poroda ili se u trbuhu tak zaležao ili kaj?
    Presladak je,uživajte u svojoj štrucici 

1 cura(1999.)-4 dečka(2002,2004,2010,2016.)...šećer na kraju-curka 24.8.2018.💞

Sunce25
    19. Srpanj 2018. 19:47

Barbara premedeni je Sebastian!!!😍😍😍

21.08.💞🎀

19. Srpanj 2018. 20:04

baarbaraa29

Ajme i oni i taj ctg!
    Tinanema00 sretno i da sto prije sve prodje!
    Sad cu i ja napisat onu famoznu "citam, ali nisam popamtila" 🙂, ali stvarno nisam.
    Cestitke nove majke💙❤️
    Bejb23 stigli smo u pon.kuci, ali sam morala potpisat jer mi je zeljezo uzasno nisko, ali su rekli da mi treba 1 tj.da dodje do mininuma za pustanje, a mogu samo lezat i dobivat terapiju kao i kod kuce na kraju krajeva, pa kao ak imam uvjeta mirovat kuci..
    Mi smo danas bili na prvoj terapiji/vjezbicama. Uopce ne znam jesam pisala da mu je vratic s jedene strane ukocen, lice s te strane utisnuto, celjust pomaknuta..ali sve cemo rjesit! 💪🏻🍼
    Pupak otpao, presli porodjajnu tezinu.. I evo sam vam ja💙
    Puse svima!

Presladak je😍😍😍😍,ljepotan maleni😀😍😘🤗😘😘😘. Bravo za pupak i težinu🙂😘,a ostalo ćete riješiti 🤗🤗🤗🤗,ljubim vas oboje 😘🤗

19. Srpanj 2018. 20:08

tinanema00

Pharma čestitam…čak si i ti prije mene…Hhh
    Nisam vam se mogla ovih dana javit jer sam stalno u bolovima..završila sam jučer u bolnici i iako imam trudove i nenormalna bolove oni ništa ne poduzimaju jer CTG ništa ne pokazuje..čekaju zadnji dan tako da je nama sutra dan D. Inducirati će me iako se ne otvaram unatoč bolovima. Molim dragog boga da sve bude u redu sa njom a ja ću nekako izdržati…iako n2e spavam uopće od boli.ljubim vas sve.. opet me hvata..aaaaaaaaa ;(

Draga držim fige da krene i prođe čim prije i što manje bolno😘,još malo i imaš svoju princezu u rukama 😍😍😍

natar
    19. Srpanj 2018. 20:36

Tinanema i Mamica sretno vam! Neka bude sto brze o bezbolnije ! 😘😘
    Bojana malecka je preslatka, a Barbara i Sebastian je pravi slatkis, medeni medeni.. I super za pupak i tezinu! 👌 Sve neke lijepe ljetne bebe tu kod nas😍😍😍
    Kleopatra stvarno ne bi rekla po trbuhu da si tako blizu termina,ma ni da si blizu..
    6xmama neka je samo tebi fino opusteno od normabela ☺
    Ja sam dns bila zadnji put na pregledu kod svojih privatno. Decki su vec skoro 2 kg (1930 i 1990), po polozajima za carski. Neka samo tako i ostane 🤞. A moj Mr.C je sad pao na 24mm, smeksan je i 2/3 clanka. Untatnje usce"T"👌, vanjsko uloziva vrsak prsta. Mirovanje i dalje da, ne strogo.. Ja se nadam da cu tako izdrzati jos bar cca 3 tjedna pa smo onda ipak sigurniji..
    Sutra ujutro idem u Vinogradsku na prvi pregled, isla sam se naruciti, nisam racunala da ce me tako brzo.. Al eto neka i tamo vidim kako je.. Pa cu vidjeti i sto oni kazu.. Uostalom i kakav im je protokol s blizanackom trudnocom 🤷‍♀️

6xmama
    19. Srpanj 2018. 20:44

Natar,još ćemo se mi družit u Vinogradskoj ...Ja sam naručena 1.8.

1 cura(1999.)-4 dečka(2002,2004,2010,2016.)...šećer na kraju-curka 24.8.2018.💞

bejb23
    19. Srpanj 2018. 20:48

baarbaraa29

Ajme i oni i taj ctg!
    Tinanema00 sretno i da sto prije sve prodje!
    Sad cu i ja napisat onu famoznu "citam, ali nisam popamtila" 🙂, ali stvarno nisam.
    Cestitke nove majke💙❤️
    Bejb23 stigli smo u pon.kuci, ali sam morala potpisat jer mi je zeljezo uzasno nisko, ali su rekli da mi treba 1 tj.da dodje do mininuma za pustanje, a mogu samo lezat i dobivat terapiju kao i kod kuce na kraju krajeva, pa kao ak imam uvjeta mirovat kuci..
    Mi smo danas bili na prvoj terapiji/vjezbicama. Uopce ne znam jesam pisala da mu je vratic s jedene strane ukocen, lice s te strane utisnuto, celjust pomaknuta..ali sve cemo rjesit! 💪🏻🍼
    Pupak otpao, presli porodjajnu tezinu.. I evo sam vam ja💙
    Puse svima!

Bas mi je drago da ste doma. Cuvajte se sad i odmarajte sto vise. Malac je pravi bombon 😍😘❤

💗Baby E💗

baarbaraa29
    19. Srpanj 2018. 20:50

Hvala djevojcice 🤗
    Ena 😘😘😘
    6xmama u bolnici su rekli da je u trudnoci ulezao, a danas ova kaze i trudnoca i tezak i dug porod.
    A moja gin.je kad smo ju 2 puta pitali dali to sto je tako nisko moze imat neke posljedice uvijek je govorila neee! Iako i da je nebi nista mogli...
    E moram vam podjelit otkrice lijeka za stavove i ranu.  Mi smo dobivali u bolnici ovdje, ali sam si ja i za kuci kupila. Napravi se omjer 1:1 voda i to i onda ili na gazu ili ja kod kuce direkt na ulozak! U roku pola dana laaaakse. Ja sjedam i ustajem skoro normalno, a dole goblen! Iznutra, izvana..
    Nadam se da ima tu za kupit! Ovdje je u ljekarni oko 10€.
    Eo slika:

Sreca je kad od ljubavi tvog zivota nastane ljubav vaseg zivota 💙 Sebastian

natar
    19. Srpanj 2018. 21:05

6xmama

Natar,još ćemo se mi družit u Vinogradskoj…Ja sam naručena 1.8.

Hahaha, i ja mislim da hocemo.. ☺ Vrlo lako moguce, cak i vjerojatno da cu se do 1.8. i otvoriti nesto pa da ce me strpati u bolnicu 🤷‍♀️.. A ja si nekako prognoziram porod izmedju Oluje i Gospe. 37 tj sam oko 20.8., al nekako sumnjam da cu s njih dvoje to i docekati..

baarbaraa29
    19. Srpanj 2018. 21:05

Sreca je kad od ljubavi tvog zivota nastane ljubav vaseg zivota 💙 Sebastian

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI