Tinanema i Mamica sretno vam! Neka bude sto brze o bezbolnije ! 😘😘
Bojana malecka je preslatka, a Barbara i Sebastian je pravi slatkis, medeni medeni.. I super za pupak i tezinu! 👌 Sve neke lijepe ljetne bebe tu kod nas😍😍😍
Kleopatra stvarno ne bi rekla po trbuhu da si tako blizu termina,ma ni da si blizu..
6xmama neka je samo tebi fino opusteno od normabela ☺
Ja sam dns bila zadnji put na pregledu kod svojih privatno. Decki su vec skoro 2 kg (1930 i 1990), po polozajima za carski. Neka samo tako i ostane 🤞. A moj Mr.C je sad pao na 24mm, smeksan je i 2/3 clanka. Untatnje usce"T"👌, vanjsko uloziva vrsak prsta. Mirovanje i dalje da, ne strogo.. Ja se nadam da cu tako izdrzati jos bar cca 3 tjedna pa smo onda ipak sigurniji..
Sutra ujutro idem u Vinogradsku na prvi pregled, isla sam se naruciti, nisam racunala da ce me tako brzo.. Al eto neka i tamo vidim kako je.. Pa cu vidjeti i sto oni kazu.. Uostalom i kakav im je protokol s blizanackom trudnocom 🤷♀️
Natar,još ćemo se mi družit u Vinogradskoj ...Ja sam naručena 1.8.
1 cura(1999.)-4 dečka(2002,2004,2010,2016.)...šećer na kraju-curka 24.8.2018.💞
Ajme i oni i taj ctg!
Tinanema00 sretno i da sto prije sve prodje!
Sad cu i ja napisat onu famoznu "citam, ali nisam popamtila" 🙂, ali stvarno nisam.
Cestitke nove majke💙❤️
Bejb23 stigli smo u pon.kuci, ali sam morala potpisat jer mi je zeljezo uzasno nisko, ali su rekli da mi treba 1 tj.da dodje do mininuma za pustanje, a mogu samo lezat i dobivat terapiju kao i kod kuce na kraju krajeva, pa kao ak imam uvjeta mirovat kuci..
Mi smo danas bili na prvoj terapiji/vjezbicama. Uopce ne znam jesam pisala da mu je vratic s jedene strane ukocen, lice s te strane utisnuto, celjust pomaknuta..ali sve cemo rjesit! 💪🏻🍼
Pupak otpao, presli porodjajnu tezinu.. I evo sam vam ja💙
Puse svima!
Bas mi je drago da ste doma. Cuvajte se sad i odmarajte sto vise. Malac je pravi bombon 😍😘❤
💗Baby E💗
Hvala djevojcice 🤗
Ena 😘😘😘
6xmama u bolnici su rekli da je u trudnoci ulezao, a danas ova kaze i trudnoca i tezak i dug porod.
A moja gin.je kad smo ju 2 puta pitali dali to sto je tako nisko moze imat neke posljedice uvijek je govorila neee! Iako i da je nebi nista mogli...
E moram vam podjelit otkrice lijeka za stavove i ranu. Mi smo dobivali u bolnici ovdje, ali sam si ja i za kuci kupila. Napravi se omjer 1:1 voda i to i onda ili na gazu ili ja kod kuce direkt na ulozak! U roku pola dana laaaakse. Ja sjedam i ustajem skoro normalno, a dole goblen! Iznutra, izvana..
Nadam se da ima tu za kupit! Ovdje je u ljekarni oko 10€.
Eo slika:
Sreca je kad od ljubavi tvog zivota nastane ljubav vaseg zivota 💙 Sebastian
Natar,još ćemo se mi družit u Vinogradskoj…Ja sam naručena 1.8.
Hahaha, i ja mislim da hocemo.. ☺ Vrlo lako moguce, cak i vjerojatno da cu se do 1.8. i otvoriti nesto pa da ce me strpati u bolnicu 🤷♀️.. A ja si nekako prognoziram porod izmedju Oluje i Gospe. 37 tj sam oko 20.8., al nekako sumnjam da cu s njih dvoje to i docekati..
Sreca je kad od ljubavi tvog zivota nastane ljubav vaseg zivota 💙 Sebastian
Marija - koliko vidim, splasnula guzva.
Barbara - malac je presladak 😍 zelim da vam.ove teskoce prodju sto prije.
Ja dobila neku urtikariju po trbuhu i bedrima, uzasno izgleda i svrbi, sad jos i to na ovo cekanje, pojma nemaju kaj je, izvadili mi sad 5 epruveta krvi da istraze. Nikako na zelenu granu.
Barbara presladak je i super za pupak, a ovo držim fige da bude dobro i da se uskoro riješi 🤞🏻🤞🏻
Mamica baš te 100 stvari zeza, držim fige da uskoro sve to prođe i da se maziš sa bebicom
Barbara draga svaka čast za popis😘😘😍😍🤗🤗,ma ti si žena zmaj😍😍...i bravo za lijek, nadam se da ga ima i kod nas i da će pomoći curkama(tj nadam se da im neće ni trebati ,ali ako nedaj Bože bi...,meni bi puno značilo da sam imala,baš me bolilo..,a nisam imala goblen 😂😂) .
Barbara mali miš je divaaaan 😍😍 uzivajte zajedno i cuvajte se!! 💪💪Sta se tice ovoga za savove bas budem pogledala ak ima kod nas ak ne jel nam mozes dilat?? 😂😂🙏
💙Bartol💙
Sortiraj odgovore
Najstariji