Ljetne bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Sunce25
    20. Srpanj 2018. 07:52

Anastazia je krasna djevojčica sa predivnim očima!!
    Marijaa30 daaaa:) tj točnije sutra sam 37 tj , ne mogu vjerovati da je konačno i to došlo . Sve si mislim kako sam blizu a tako daleko . 😂😂

21.08.💞🎀

ivymicek
    20. Srpanj 2018. 08:00

pharmamma

Jutro kloke moje 😘😘 nisam vas uopće stigla citati,obećajem da ću nadoknaditi..Anastazia je sad kod sestara pa da iskoristim priliku da vam se javim i da vam pošaljemo pusice 😘😘😘😘
    Malo se borimo s papanjem jer mami još nije krenulo mlijeko pa moramo papati AD..al se trudimo i sisati pa makar na prazno da probamo navući mlijeko i da ne odustane od sisanja zbog bočice..čekamo kaj će danas pedijatrica reci,jel smijemo doma 🙏🙏

Koja lijepa djevojčica sa prekrasnim očima 😍😍😍. Bravo za trud, samo je stavljaj na ciku i bude mlijeko nadošlo.
    🤞🤞🤞 Da idete kući.
    Mamica pa kud još i to na tebe??? Čestitke na 40tt.
    6x mama još malo pa će i taj 01.08. ja držim fige da je stanje nepromijenjeno i da ćemo moloti Beatu da izađe. Znam da ti je već puna kapa svega i ja ti se divim.
    Ostalim mamama čuvalicama 😘.
    Sretno svima na pregledima.
    Ja pijem kavu jer mi Vidonja baš nije dao spavati eh kad mu se ne sviđaju lazanje. 
    Mamicama i bebicama 😘😘😘

💙25.10.2012.💙Luka

💜15.09.2014💜Nina

👣16.06.2018👣 Vid

6xmama
    20. Srpanj 2018. 08:07

Pharma, koje oke, prekrasna je 😍😍😍😍

1 cura(1999.)-4 dečka(2002,2004,2010,2016.)...šećer na kraju-curka 24.8.2018.💞

nivami
    20. Srpanj 2018. 08:12

Jutro 
    Tinanema00 sretno 🤞🤞🤞🤞
    Mamica cestitke za 40"tj, za osip da prode i da se nesto pokrene danas 🤞🤞🤞🤞🤞
    Pharmamama malena lutka je preslatka 🤩🤩🤩, i vama malo 🤞🤞🤞🤞 da idete kuci
    6xmama jos malo ce 1.8,izdržati ces ti i duze od toga😘😘😘
    Sretno svima danas na pregledima i na punim tjednima 😘 😘 😘 
    Sliku nabacim kasnije nama danas punih 36tj😍

nivami
    20. Srpanj 2018. 08:13

ivymicek

pharmamma

Jutro kloke moje 😘😘 nisam vas uopće stigla citati,obećajem da ću nadoknaditi..Anastazia je sad kod sestara pa da iskoristim priliku da vam se javim i da vam pošaljemo pusice 😘😘😘😘
    Malo se borimo s papanjem jer mami još nije krenulo mlijeko pa moramo papati AD..al se trudimo i sisati pa makar na prazno da probamo navući mlijeko i da ne odustane od sisanja zbog bočice..čekamo kaj će danas pedijatrica reci,jel smijemo doma 🙏🙏

Koja lijepa djevojčica sa prekrasnim očima 😍😍😍. Bravo za trud, samo je stavljaj na ciku i bude mlijeko nadošlo.
    🤞🤞🤞 Da idete kući.
    Mamica pa kud još i to na tebe??? Čestitke na 40tt.
    6x mama još malo pa će i taj 01.08. ja držim fige da je stanje nepromijenjeno i da ćemo moloti Beatu da izađe. Znam da ti je već puna kapa svega i ja ti se divim.
    Ostalim mamama čuvalicama 😘.
    Sretno svima na pregledima.
    Ja pijem kavu jer mi Vidonja baš nije dao spavati eh kad mu se ne sviđaju lazanje.
    Mamicama i bebicama 😘😘😘

Vidu i mami puno 😘 😘 😘 😘 😘 😘 Saljemo, da on malo odspava dok mama pije kavu 

20. Srpanj 2018. 08:24

pharmamma

Prekrasna princezica😍😍😘😘🤗🤗,lijepe velike okice😍. Bravo za trud za cickanje,samo ju stavljaj,brzo će se i mljekeco pojaviti,a kolostrum joj super dođe kolko god da ga ima😘. Pazite se i mazite,držim fige da idete domeka😘🤗

nivami
    20. Srpanj 2018. 08:39

Evo nasih slavnih prugica😂😂😂😂😂

ivymicek
    20. Srpanj 2018. 08:55

nivami

Evo nasih slavnih prugica😂😂😂😂😂

Skatki ste s tim prugicama.
    Mama popila kavicu, hvala 😘😘😘😘

💙25.10.2012.💙Luka

💜15.09.2014💜Nina

👣16.06.2018👣 Vid

ami25
    20. Srpanj 2018. 09:13

Jutrooo kloke😍😍
    Nivami opet famozne prugice al 36 tjedan je tu, jos maaalo!! 🙏🙏
    Mamica bas mi je zao za taj osip, jel imas povisene zucne pa zato? 🙄🙄 Joj jos i to al vi ste cure stvarno blizu to je finis pa jos malo se druzite😍💪
    Tinanema nadam se da se nesto pokrenulo, javi kad stignes!! 😘
    Sunce i meni je nekad takav osjecaj, sinoc sam sanjala da sam rodila na kaucu valjda od strah😂😂😂meni je beba jako nisko i stalno kao da kopa, bas neugodno jako
    Pharma Anci je bas velika i slatka cura ne bi rekla da je tek rodena, super za trud i mlijekic, nadam se da ce se stabilizirati!! ❤️

💙Bartol💙

ami25
    20. Srpanj 2018. 09:14

Marija i mene neka nesanica lovi☹️☹️valjda od topline, od tezine ne mogu se namjestit i tako, veselje

💙Bartol💙

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.