Ljetne bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    wanttobemom
    18. Srpanj 2018. 17:29

bojana27

Ja sam do 31.05 imala ugovor sa 2.05 otvorila rodiljni , prvih 6 mj dobivam naknadu kao za zaposlene , kad beba navrsi 6 mj moram se prijavit na burzu da bi napravili prijavu na 1 dan , kako nebi ostala bez naknade s burze , nakon toga drufih 6 mj primanje s burze je 2300 kao nezaposlena osoba :) i kada prode godina dana dobivat cu ako ne nadem posao jos 4 mj 60%od place sa burze 😊

Hvala ti punoo na ovim informacijama 😘 daj mi samo reci molim te jesi morala na HZZO nositi neke papire nakon sto ti je istekao ugovor. Prijaviti to.

PhotoArtGirl
    18. Srpanj 2018. 17:31

Posto nemamo djeciju sobu, prvi sin je imao krevetic u nasoj, ali smo pretprosle god narucili krevet na kat, donji dio je jako nizak, u nasoj sobi, tako da ima mjesta i za buducu prinovu ☺ Ne bi imali mjesto za krevetic. Stariji sin vec vise od pola god spava na katu tako da je donji spreman za bracu ☺☺😊😊

Marijaa30
    18. Srpanj 2018. 18:11

Majda23

Marijaa30

Ovaj sareni medo svira kad potegnem ovu plasticnu, najnormalnije sam ga oprala u vesmasini i dalje svira. A star je vec 9 godina, to mi je sestricna poklonila 😁
    Ja moram jos oprati ovog sto visi (nekakav na vibriranje) i ovu ekipu s glazbenog vrtuljka. Novi su, zapakirani, al cu svakak oprati.
    Ja sad u utorak idem jos k svoj doktorici, a onda natrag s 37tt u bolnicu.

Maja fit mama 😘😘
    Marija mislim da imamo ista kolica 😊 kunert ili?

Bebetto holland su moje 😁

26.8. Ivan 💙💙

Marijaa30
    18. Srpanj 2018. 18:13

PhotoArtGirl

Evo naseg krevetica ☺
    Posto nemamo djeciju sobu, prvi sin je imao krevetic u nasoj, ali smo pretprosle god narucili krevet na kat, donji dio je jako nizak, u nasoj sobi, tako da ima mjesta i za buducu prinovu ☺ Ne bi imali mjesto za krevetic. Stariji sin vec vise od pola god spava na katu tako da je donji spreman za bracu ☺☺😊😊

Kolko medvjedica 😁💕💕

26.8. Ivan 💙💙

ami25
    18. Srpanj 2018. 18:39

PhotoArt bas izgleda slatko, cak bi se i ja sada legla malo u to 

💙Bartol💙

PhotoArtGirl
    18. Srpanj 2018. 19:42

Marijaa ima ih jos na dnu kreveta samo se ne vide 😂😂😂
    Ami25 hvala draga 😘

bejb23
    18. Srpanj 2018. 20:01

Nisam vas stigla citati zadnjih dana tako da sam sad samo pohvatala da je Pharma rodila. Cestitaaaam! I brz oporavak ti zelim 😘 
    Ako ima jos koja da vise nije duplicka, cestitam i zelim brz brz oporavak. 😘
    Barbara, jeste isli kuci? ❤
    Mi smo danas u slavlju. Rockalica mi je 🎂🎉🥂 
    Otvorena sam 3 prsta, mali trudici ocitani ali nista ja to. 😂 Cekamo da krene, vec sam nestrpljiva 🤗🤗🤗🤗
    Puse svimaaa 😘❤

💗Baby E💗

bojana27
    18. Srpanj 2018. 20:48

Nisam nista , zadnje doznake te za rodiljni i tamo sam nesto ispunila i rekla mi je da se javim kad beba 4 mj navrsi :)

Marijaa30
    18. Srpanj 2018. 21:07

bejb23

Nisam vas stigla citati zadnjih dana tako da sam sad samo pohvatala da je Pharma rodila. Cestitaaaam! I brz oporavak ti zelim 😘
    Otvorena sam 3 prsta, mali trudici ocitani ali nista ja to. 😂 Cekamo da krene, vec sam nestrpljiva 🤗🤗🤗🤗
    Puse svimaaa 😘❤

Sretan rockas 😁😁 🎂🎂

26.8. Ivan 💙💙

ivymicek
    18. Srpanj 2018. 21:39

bejb23

Otvorena sam 3 prsta, mali  ocitani ali nista ja to. 😂 Cekamo da krene, vec sam nestrpljiva 🤗🤗🤗🤗
    Puse svimaaa 😘❤

Sretan B-day 🎉🎉🎉.
    Super za 3 cm 🎉🎉🎉, možda krene skoro 🤞

💙25.10.2012.💙Luka

💜15.09.2014💜Nina

👣16.06.2018👣 Vid

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI