Ljetne bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Marijaa30
    18. Srpanj 2018. 14:50

Ovaj sareni medo svira kad potegnem ovu plasticnu, najnormalnije sam ga oprala u vesmasini i dalje svira. A star je vec 9 godina, to mi je sestricna poklonila 😁
    Ja moram jos oprati ovog sto visi (nekakav na vibriranje) i ovu ekipu s glazbenog vrtuljka. Novi su, zapakirani, al cu svakak oprati.
    Ja sad u utorak idem jos k svoj doktorici, a onda natrag s 37tt u bolnicu.

26.8. Ivan 💙💙

Marijaa30
    18. Srpanj 2018. 14:53

Maja82

Ivanalorameni je od proslog tj nekako taman krenulo bit tesko.. i radi vrucine i pubicna kost me jako boli, ali i trbuh - jedva se okrecem kad lezim.. kao da su mi kontrakcije duze i jace me boli. I umorim se brze, nemrem hodat vise od 1-1.5 sat, i to polako i gegavo 😁
    Sto se pelena tice uzela sam Pampers premium care 1(2-5) i mislim dry baby 2(3-6kg). To imaju oni kuponi u DM za trudnice pa sam te i iskoristila, a dalje cu vidjet.
    Evo nas za 38 tj! Na +10kg.

Fit trudnica 😁 lijepi busko!
    Ja sam svojem kupila pampers premium care, jedan paket jedinice i jedan dvojke, a dalje bu se kupovalo kad budu akcije 🤣
    Sunce, super za pregled.. dobru tezinu ima curka 😁

26.8. Ivan 💙💙

nivami
    18. Srpanj 2018. 15:14

Maja82 super izgledas i ti i buso, bas si fit😍😍
    Marija hoces te na vibracije u masinu ili na ruke 

Marijaa30
    18. Srpanj 2018. 16:33

Ovaj sto svira, a treba potezati je vec opran u vesmasini. Svira dalje, 9 godina je star. 
    A ovaj sto visi je novi, al ima dosta plastike koja mu s ruku visi pa cu ga rucno.

26.8. Ivan 💙💙

Majda23
    18. Srpanj 2018. 16:37

Marijaa30

Ovaj sareni medo svira kad potegnem ovu plasticnu, najnormalnije sam ga oprala u vesmasini i dalje svira. A star je vec 9 godina, to mi je sestricna poklonila 😁
    Ja moram jos oprati ovog sto visi (nekakav na vibriranje) i ovu ekipu s glazbenog vrtuljka. Novi su, zapakirani, al cu svakak oprati.

Maja fit mama 😘😘 
    Marija mislim da imamo ista kolica 😊 kunert ili?

I mi imamo sto svira ali sam tu stavila kad lezi na boku
    I mi imamo sto svira ali sam tu stavila kad lezi na boku

04.07. Matija 💜

PhotoArtGirl
    18. Srpanj 2018. 17:23

Cokica - i ja sam neki dan 2 masine plisanaca oprala, i one na potezanje sto sviraju i one na baterije i sve super rade
    Pharmamama - cestitke na princezici!

wanttobemom
    18. Srpanj 2018. 17:29

bojana27

Ja sam do 31.05 imala ugovor sa 2.05 otvorila rodiljni , prvih 6 mj dobivam naknadu kao za zaposlene , kad beba navrsi 6 mj moram se prijavit na burzu da bi napravili prijavu na 1 dan , kako nebi ostala bez naknade s burze , nakon toga drufih 6 mj primanje s burze je 2300 kao nezaposlena osoba :) i kada prode godina dana dobivat cu ako ne nadem posao jos 4 mj 60%od place sa burze 😊

Hvala ti punoo na ovim informacijama 😘 daj mi samo reci molim te jesi morala na HZZO nositi neke papire nakon sto ti je istekao ugovor. Prijaviti to.

PhotoArtGirl
    18. Srpanj 2018. 17:31

Posto nemamo djeciju sobu, prvi sin je imao krevetic u nasoj, ali smo pretprosle god narucili krevet na kat, donji dio je jako nizak, u nasoj sobi, tako da ima mjesta i za buducu prinovu ☺ Ne bi imali mjesto za krevetic. Stariji sin vec vise od pola god spava na katu tako da je donji spreman za bracu ☺☺😊😊

Marijaa30
    18. Srpanj 2018. 18:11

Majda23

Marijaa30

Maja fit mama 😘😘
    Marija mislim da imamo ista kolica 😊 kunert ili?

Bebetto holland su moje 😁

26.8. Ivan 💙💙

Marijaa30
    18. Srpanj 2018. 18:13

PhotoArtGirl

Evo naseg krevetica ☺
    Posto nemamo djeciju sobu, prvi sin je imao krevetic u nasoj, ali smo pretprosle god narucili krevet na kat, donji dio je jako nizak, u nasoj sobi, tako da ima mjesta i za buducu prinovu ☺ Ne bi imali mjesto za krevetic. Stariji sin vec vise od pola god spava na katu tako da je donji spreman za bracu ☺☺😊😊

Kolko medvjedica 😁💕💕

26.8. Ivan 💙💙

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.