Ovaj sareni medo svira kad potegnem ovu plasticnu, najnormalnije sam ga oprala u vesmasini i dalje svira. A star je vec 9 godina, to mi je sestricna poklonila 😁
Ja moram jos oprati ovog sto visi (nekakav na vibriranje) i ovu ekipu s glazbenog vrtuljka. Novi su, zapakirani, al cu svakak oprati.
Ja sad u utorak idem jos k svoj doktorici, a onda natrag s 37tt u bolnicu.
26.8. Ivan 💙💙
Ivanalorameni je od proslog tj nekako taman krenulo bit tesko.. i radi vrucine i pubicna kost me jako boli, ali i trbuh - jedva se okrecem kad lezim.. kao da su mi kontrakcije duze i jace me boli. I umorim se brze, nemrem hodat vise od 1-1.5 sat, i to polako i gegavo 😁
Sto se pelena tice uzela sam Pampers premium care 1(2-5) i mislim dry baby 2(3-6kg). To imaju oni kuponi u DM za trudnice pa sam te i iskoristila, a dalje cu vidjet.
Evo nas za 38 tj! Na +10kg.
Fit trudnica 😁 lijepi busko!
Ja sam svojem kupila pampers premium care, jedan paket jedinice i jedan dvojke, a dalje bu se kupovalo kad budu akcije 🤣
Sunce, super za pregled.. dobru tezinu ima curka 😁
26.8. Ivan 💙💙
Maja82 super izgledas i ti i buso, bas si fit😍😍
Marija hoces te na vibracije u masinu ili na ruke
Ovaj sto svira, a treba potezati je vec opran u vesmasini. Svira dalje, 9 godina je star.
A ovaj sto visi je novi, al ima dosta plastike koja mu s ruku visi pa cu ga rucno.
26.8. Ivan 💙💙
Ovaj sareni medo svira kad potegnem ovu plasticnu, najnormalnije sam ga oprala u vesmasini i dalje svira. A star je vec 9 godina, to mi je sestricna poklonila 😁
Ja moram jos oprati ovog sto visi (nekakav na vibriranje) i ovu ekipu s glazbenog vrtuljka. Novi su, zapakirani, al cu svakak oprati.
Maja fit mama 😘😘
Marija mislim da imamo ista kolica 😊 kunert ili?
04.07. Matija 💜
Cokica - i ja sam neki dan 2 masine plisanaca oprala, i one na potezanje sto sviraju i one na baterije i sve super rade
Pharmamama - cestitke na princezici!
Ja sam do 31.05 imala ugovor sa 2.05 otvorila rodiljni , prvih 6 mj dobivam naknadu kao za zaposlene , kad beba navrsi 6 mj moram se prijavit na burzu da bi napravili prijavu na 1 dan , kako nebi ostala bez naknade s burze , nakon toga drufih 6 mj primanje s burze je 2300 kao nezaposlena osoba :) i kada prode godina dana dobivat cu ako ne nadem posao jos 4 mj 60%od place sa burze 😊
Hvala ti punoo na ovim informacijama 😘 daj mi samo reci molim te jesi morala na HZZO nositi neke papire nakon sto ti je istekao ugovor. Prijaviti to.
Posto nemamo djeciju sobu, prvi sin je imao krevetic u nasoj, ali smo pretprosle god narucili krevet na kat, donji dio je jako nizak, u nasoj sobi, tako da ima mjesta i za buducu prinovu ☺ Ne bi imali mjesto za krevetic. Stariji sin vec vise od pola god spava na katu tako da je donji spreman za bracu ☺☺😊😊
Maja fit mama 😘😘
Marija mislim da imamo ista kolica 😊 kunert ili?
Bebetto holland su moje 😁
26.8. Ivan 💙💙
Evo naseg krevetica ☺
Posto nemamo djeciju sobu, prvi sin je imao krevetic u nasoj, ali smo pretprosle god narucili krevet na kat, donji dio je jako nizak, u nasoj sobi, tako da ima mjesta i za buducu prinovu ☺ Ne bi imali mjesto za krevetic. Stariji sin vec vise od pola god spava na katu tako da je donji spreman za bracu ☺☺😊😊
Kolko medvjedica 😁💕💕
26.8. Ivan 💙💙
Sortiraj odgovore
Najstariji