Cokica onda ih i ja budem uvaljala u vodu 😁😁
Teic i kod mog ginica se ide do 40,u bolnicu salje jedino ako se prenese al meni to ok. Ja sam mozda smotana al ne kuzim svrhu tog ctga, meni ga radili par puta kad sam bila na promatranju u bolnici i vise stresa mi donio nego neke pomoci. Beba mi bila uspavana pa nisu mogli nac dobre otkucaje pa dizi se pij vode jedi slatko hodaj vrati se nazad onda mi je sestra drmala bebu da se probudi, ne znam. Bas me to vise uplasilo 😥

💙Bartol💙
Ami ja sam ih u mlakoj vodi s baby deterdžentom oprala malo i isprala. I sad nek se suše par dana 😂 ni meni nije jasna svrha tog ctg-a.
Cure hvala svima! ❤️ Da mamin veliki dečko, sreća najveća on i seka velika 💕💙
Pharmamma od srca čestitam, uživajte mazite se i pazite! ❤️😍
Netko je pitao zaboravila sam tko a samo sam proletila stranice, da da, u Njemačkoj smo mi, rodila sam u klinici u Frankfurtu.
Pusa cure i sretno dalje svima, mazite svoje busice koje skrivaju najveće blago 😍

Ja taman otvorila porodoljni, ovdje u Splitu Nece prime doznake prije 16 u mjesecu
Nalaz brisa na streptokok i uredan je

Ovaj sareni medo svira kad potegnem ovu plasticnu, najnormalnije sam ga oprala u vesmasini i dalje svira. A star je vec 9 godina, to mi je sestricna poklonila 😁
Ja moram jos oprati ovog sto visi (nekakav na vibriranje) i ovu ekipu s glazbenog vrtuljka. Novi su, zapakirani, al cu svakak oprati.
Ja sad u utorak idem jos k svoj doktorici, a onda natrag s 37tt u bolnicu.

26.8. Ivan 💙💙
Ivanalorameni je od proslog tj nekako taman krenulo bit tesko.. i radi vrucine i pubicna kost me jako boli, ali i trbuh - jedva se okrecem kad lezim.. kao da su mi kontrakcije duze i jace me boli. I umorim se brze, nemrem hodat vise od 1-1.5 sat, i to polako i gegavo 😁
Sto se pelena tice uzela sam Pampers premium care 1(2-5) i mislim dry baby 2(3-6kg). To imaju oni kuponi u DM za trudnice pa sam te i iskoristila, a dalje cu vidjet.
Evo nas za 38 tj! Na +10kg.
Fit trudnica 😁 lijepi busko!
Ja sam svojem kupila pampers premium care, jedan paket jedinice i jedan dvojke, a dalje bu se kupovalo kad budu akcije 🤣
Sunce, super za pregled.. dobru tezinu ima curka 😁

26.8. Ivan 💙💙
Maja82 super izgledas i ti i buso, bas si fit😍😍
Marija hoces te na vibracije u masinu ili na ruke

Ovaj sto svira, a treba potezati je vec opran u vesmasini. Svira dalje, 9 godina je star.
A ovaj sto visi je novi, al ima dosta plastike koja mu s ruku visi pa cu ga rucno.

26.8. Ivan 💙💙
Ovaj sareni medo svira kad potegnem ovu plasticnu, najnormalnije sam ga oprala u vesmasini i dalje svira. A star je vec 9 godina, to mi je sestricna poklonila 😁
Ja moram jos oprati ovog sto visi (nekakav na vibriranje) i ovu ekipu s glazbenog vrtuljka. Novi su, zapakirani, al cu svakak oprati.
Ja sad u utorak idem jos k svoj doktorici, a onda natrag s 37tt u bolnicu.
Maja fit mama 😘😘
Marija mislim da imamo ista kolica 😊 kunert ili?

04.07. Matija 💜
Cokica - i ja sam neki dan 2 masine plisanaca oprala, i one na potezanje sto sviraju i one na baterije i sve super rade
Pharmamama - cestitke na princezici!

Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji